Čas branja: < 1 min

V času, ko smo se zaradi ukrepov morali preseliti iz službenih pisarn v domače, smo se bili tako rekoč čez noč primorani (na)učiti novih veščin sodelovanja na daljavo.

V našem blogu ste si že lahko prebrali več napotkov, kako z najmanj izzivi vzpostaviti domačo pisarno.

Vendar, kaj se bo zgodilo, ko se vrnemo v svoje pisarne? Ali se bodo naši procesi vrnili na iste tirnice? Ali smo v času dela na daljavo prišli, do kakšnih novih spoznanj? Smo se v tej situaciji kaj naučili?

Orodje MS Teams, ki ga uporablja večina uporabnikov po svetu in se je izkazalo za zelo varno, je omogočilo ljudem, da imajo vse ključne dokumente in datoteke zbrane na enem mestu ter, kar je najbolj pomembno, dostopne ljudem v istih timih. Hkrati pa omogoča napredno komunikacijo na daljavo ne glede na vrsto naprave, ki jo pri tem uporabljajo. Tako se je za določene procese sodelovanja, usklajevanja in odločanja občutno skrajšal čas. Odpadle pa so, čeprav prisilno, tudi številne poslovne poti in čas na teh poteh. In še bi lahko naštevali.

Nadaljujte s sodobnim sodelovanjem tudi v vaših sejnih sobah

Izkoristite ta način dela tudi, ko se vrnete v svoje pisarne in na sestanke v vaših sejnih sobah. Investirajte v sodoben interaktivni zaslon in ga združite s programsko opremo Microsoft 365 ter z vašimi timi, kot tudi zunanjimi partnerji in kupci vzpostavite hitro ter učinkovito komunikacijo.

Razmišljate o prehodu na Microsoft 365?

V podjetju RoLAN vam omogočamo, da bo uporaba določenih storitev 365 ali celoten prehod kar se da enostaven in hiter.

Če želite preizkusiti delovanje si lahko s klikom na povezavo odprete svoj brezplačni račun na vaše podjetje in v storitev vključite do 25 sodelavcev. Po poteku 1 mesečnega preizkusnega obdobja imate možnost skleniti naročnino na storitve ali preprosto do nadaljnjega prenehate uporabljati storitev.

Pri kreiranju testnega računa imate na voljo tudi brezplačno delegirano administriranje s strani našega sistemskega inženirja. Tako imate na voljo našo pomoč pri kreiranju uporabnikov in drugih nastavitev. Če tega ne želite ali ne potrebujete, to pri izbiri vrste preizkusa samo preprosto označite.