4K Ultra HD interaktivni zaslon Clevertouch Plus LUX deluje kot bi uporabljali tablico. Samo vključite ga in uporabljate. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina iz USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon. Velikost zaslona je lahko od 65″ – 165 cm do 86″ – 218,44 cm.

 

Ker ima Clevertouch Plus LUX vgrajen PC ga preprosto vključite in ga lahko takoj uporabljate. Seveda pa lahko nanj priključite številne druge vire tako z žično, kot tudi z brezžično povezavo, omogoča pa tudi vgradnjo dodatnega Windows 10 PC sistema.

 

Vgrajen zmogljivejši Android PC, omogoča namestev poljubnih aplikacij za delo z različnimi dokumenti (Office, PDF, avdio, video in slike). Hkrati je na voljo tudi dostop do trgovine Cleverstore s številnimi aplikacijami, namenjenimi posebej za izobraževanje (npr. Geogebra, Anathomy 3D…). Za uporabnike zaslonov Clevertouch Plus so vse aplikacije, tudi tiste, ki so sicer plačljive, na voljo brezplačno.

 

Priložena je bogata programska oprema za interaktivni pouk
Clever Suite. Več …

Zahtevajte vaši šoli prilagojeno ponudbo

Preverite ceno Clevertouch Plus LUX

Kot bi delali s tablico

LUX interaktivni ekrani temeljijo na enostavnosti uporabe tabličnih računalnikov.

Lahkotnost dotikov

Interaktivna uporaba ekrana mora biti prijetna in lahkotna izkušnja. Naprave LUX so odzivne in natančne.

Vse na enem ekranu

Vse lastnoti in funkcionalnosti do dosegljive z domačega naslova. Nobenega iskanja in zmede. Samo dotaknete se ikone.

Zaslonu je priložena programska oprema za interaktivni pouk

Clever Lynx 5 (za Windows, Mac in Linux)

Lynx 5 interaktivna programska oprema omogoča učencem bogato interaktivno izkušnjo v razredu. Omogoča, da so učenci aktivno vključeni v vsebine in lahko odlično sodelujejo. Z uporabo Lynx 5 programske opreme lahko učitelji vnaprej pripravijo zanimive interaktivne vsebine pridobljene iz različnih virov. S prijaznim in intuitivnim uporabniškim vmesnikom je uporaba programa hitra, enostavna in učinkovita. Lynx 5 odpira različne tipe interaktivnih datotek, med drugim tudi tiste, ki so narejene v SMART Notebook-u. Preberite si več o Lynx 5

Snowflake Multi Teach:

Spoznajte rešitev skozi zabavo in igro pri različnih šolskih predmetih. Snowflake MultiTeach je zabavna aplikacija namenjena sproščenemu izobraževanju, pridobivanju znanja skozi igro za nadobudne šolarje. Vse igre in aktivnosti so namenjene izpopolnitvi komunikacijske in družabne ravni. Ob sodelovanju in deljenju idej skozi igro učenci pridobivajo na povezanosti in samozavesti. Snowflake MultiTeach bodo učenci z veseljem uporabljali v šoli kot tudi pri obšolskih dejavnostih.

 

DisplayNote – licenca za 10 uporabnikov:

S to rešitvijo lahko predavatelji in učitelji dostopajo do vsebin pripravljenih na Clevertouch zaslonu in z njimi upravljajo preko tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Pripravljene vsebine se lahko delijo več uporabnikom hkrati na njihove naprave preko oblaka ali WiFi-ja.

CleverMaths:

Vključuje orodja za pripravo interaktivnih vsebin s katero boste v razredu pritegnili pozornost in zanimanje učencev. Pripravite interaktivne vsebine s ponujenimi orodji namenjenim pripravi matematičnih in fizikalnih vsebin, kakor tudi vsebin za pouk kemije. Orodja v programu vam avtomatsko pomagajo pri oblikovanju formul, izpolnjevanju le-teh. Program prepozna formulo, jo avtomatsko uporablja, jo spreminja glede na ukaze in oblikuje tudi v besedilo. Preberite si več o CleverMaths…

Omogoča uporabo programske opreme SMART Learning Suite (slednja je na voljo za doplačilo)

V kolikor želite na zaslonu uporabljati še kakšno drugo interaktivno programsko opremo, vam Clevertouch Plus LUX za to zagotavlja odlične pogoje.

Zahtevajte povsem vaši šoli prilagojeno ponudbo!

Prosimo, izpolnite obrazec na desni in nam sporočite svoje podatke ter potrebe vaše šole po interaktivnih zaslonih Clevertouch Plus LUX.

Vpišite tudi, katera druga interaktivna oprema vas še zanima.