Clevertouch zasloni s konferenčno kamero pri Elektro Gorenjska

Na Elektru Gorenjska so iskali rešitev za interaktivne predstavitve, prilagodljive delovne sestanke in hitre konferenčne klice
Na predstavitev

Kratka predstavitev podjetja

Skupina Elektro Gorenjska je sodoben, inovativen in v javnosti pozitivno prepoznan osrednji akter razvoja trga storitev prožnosti. Vzporedno z naraščajočo dinamiko uvajanja in vgrajevanja novih tehnologij zagotavljajo 100-odstotno priključenost vseh uporabnikov omrežja.

Poleg najkakovostnejše oskrbe z električno energijo v Republiki Sloveniji, svojim strankam zagotavljajo tudi sodobno in celovito uporabniško izkušnjo. Ustvarjajo čisto energijo za trajnostni razvoj. Vsem udeležencem v verigi vrednosti pomenijo kakovostnega, zaupanja vrednega in zaželenega poslovnega partnerja.

Hitro in učinkovito so se sposobni prilagajati vsem sodobnim izzivom, trendom in različnim zunanjim dejavnikom. Povečujejo svojo prisotnost v tržnem okolju, s čimer neprestano izboljšujejo svoje ekonomske kazalnike in zmanjšujejo poslovna, razvojna, varnostna, regulatorna in okoljska tveganja.

Želeli smo tehnično izboljšati srečanja s poslovnimi partnerji in nadgraditi sestanke z zaposlenimi (konferenčni klici, interaktivni sestanki, skrajšanje sestankov, hitra distribucija vsebin…). Za bolj učinkovito povezovanje na daljavo smo iskali rešitev za napredne konferenčne klice z uporabo programske opreme Skype for Business oziroma Microsoft Teams.

Z dnevno uporabo zaslona smo v podjetju vpeljali nova orodja: Teams namesto Skype for Business na vgrajenem OPS Windows Pro računalniku, orodje Clevertouch Stage za oddaljeno skupinsko delo… Ker je naše podjetje tehnično naravnano, se aktivna uporaba zaslonov hitro širi med zaposlenimi.

dr. Ivan Šmon, MBA

Predsednik uprave, Elektro Gorenjska, d.d.

Izziv: kako opremiti osrednjo sejno sobo in tudi pisarno predsednika uprave, da bodo zlahka na voljo tudi konferenčni klici

Na sedežu Elektra Gorenjska smo pred nakupom pokazali, kako je s pomočjo interaktivnih zaslonov Clevertouch mogoče nadgraditi sodelovanje na sestankih in kako učinkovito izkoristiti zaslon za hitre konferenčne klice. Tudi sami so ga natančno preizkusili.

Izbor prave rešitve

Modeli Pro (posebej prilagojeni za podjetja) ponujajo najvišjo možno natančnost upravljanja na dotik, zato so se v Elektru Gorenjska odločili za uporabo najnovejše tehnologije. Ta dolgoročno prinaša najboljšo uporabniško izkušnjo in izjemno odzivnost pri uporabi. Dodano vrednost jim predstavljajo tudi 5-letna garancija, vzdržljiva industrijska izdelava, dimenzionirana za 50.000 delovnih ur uporabe in vključenost vseh licenc programske opreme v ceno zaslona brez vsakršnih letnih stroškov. Pohvalili so, da zaslona ni treba vzdrževati.

Motorizirano stojalo v pisarni predsednika uprave

Interaktivni zaslon Clevertouch velikosti 75” so pri Elektro Gorenjska želeli v pisarni predsednika uprave uporabljati na motoriziranem pomičnem stojalu. Tako lahko višino zaslona prilagodijo uporabnikom z možnostjo spreminjanja za 700 mm, ob enem pa lahko zaslon v trenutku premaknejo na drugo mesto v pisarni (pomembno pri skupinskem delu) ali celo v drugo pisarno.

Za kakovosten zvok (s filtriranjem odmeva in šumov) in sliko (s sledenjem govorcu, možnostjo daljinskega usmerjanja in povečavo) smo v rešitev vključili profesionalno konferenčno kamero Logitech MeetUp.

Povežite se z nami, pomagali vam bomo poiskati najboljšo rešitev

Preverite podrobne opise in cene Clevertouch Pro zaslonov

Clevertouch ekosistem - v enem koraku do 4 rešitev

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.

Prisluhnemo, svetujemo, brezplačno pripeljemo in predstavimo

Želite, da vam pomagamo pri iskanju rešitve za boljše sestanke, nadgrajeno sodelovanje v podjetju in vam pomagamo zgraditi bleščeče, popolnoma vključujoče predstavitve vašim kupcem? Preprosto izpolnite obrazec na desni in nam posredujte svoje osnovne podatke in želje.

Interaktivni zaslon na mobilnem stojalu brezplačno pripeljemo k vam, predstavimo uporabo, vi pa ga neposredno po predstavitvi še sami preizkusite.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.