Profesionalni konferenčni klici

Jasen zvok brez motenj in vrhunski prikaz sogovorcev
Povežite sejne sobe na različnih lokacijah v skupni konferenčni klic, sodelujte na daljavo, povečajte učinkovitost sestankov in timskega sodelovanja

Organizirajte profesionalne konferenčne klice

Uporabite interaktivni zaslon skupaj z vrhunsko konferenčno kamero Poly Studio ali Kindermann CommuniKam

Kako uporabljati Zoom neposredno na Clevertouch UX Pro zaslonu?

Konec težav pri konferenčnih klicih

Je vzpostavljanje konferenčnega klica z vsemi udeleženci nerodno, počasno in zamudno? Vas frustrira nenehno nameščanje programov in dodatkov? Je udeležence težko vključiti v klic in z njimi deliti vsebine?

Clevertouch STAGE omogoča komunikacijo in sodelovanje z deljenjem vsebin v realnem času. Priključitev na sejo srečanja je za udeležence takojšnja in popolnoma enostavna. Prihranili si boste ogromno časa in živcev!

Učinkoviti sestanki od koderkoli

STAGE lahko uporabljate s sodelavci in partnerji na oddaljenih lokacijah ali pa na isti lokaciji v različnih prostorih oz. oboje glede na potrebe kombinirate.

Čist, intuitiven in zelo prijazen uporabniški vmesnik ponuja lahkotno in zelo učinkovito uporabo orodij za sodelovanje in deljenje vsebin.

Enostavno delo z zvokom in sliko

Clevertouch STAGE ponuja neskončno digitalno površino za sodelovanje, do katere ima aktiven dostop prav vsak udeleženec srečanja. Na voljo so orodja za risanje, pisanje, klepet, za nalaganje, označevanje in deljenje dokumentov in slik. Sočasno pa imajo vsi člani zvočno in tudi video povezavo. Omogočeno je tudi deljenje namizja.

Vse, kar udeleženec potrebuje, je spletni brskalnik, spletni naslov “https://stg.live/” in številko seje, v katero se poveže.

Izjemno enostavno orodje STAGE za hitro in odzivno sodelovanje v podjetju ali na oddaljenih lokacijah dobite ob nakupu interaktivnega zaslona Clevertouch Pro

STAGE ponuja naslednje funkcionalnosti:

  • uporaba digitalne bele table v realnem času,
  • uporaba zvoka (pogovor) in video slike med udeleženci,
  • možnost uporabe na prenosnih računalnikih, mobilnih telefonih in tablicah,
  • za vključitev v sestanek oz. konferenčni klic ne potrebujete uporabnišega računa, sodelujete enostavno kot gost,
  • možnost deljenja slike namizja osebnega računalnika,
  • vso delo iz sodelovanja je vedno varno spravljeno v oblaku.

 

 

Clevertouch UX Pro – zaslon za popolno prilagodljivost v konferenčnem klicu

N

ustvarjanje idej brez prekinitev ali motenj

N

sodelovanje v prostorih za timsko delo ali v sejnih sobah

N

povezovanje v sodelovanje na daljavo z deljenjem zaslona

N

brez žic, brez čakanja, brez težav

N

prikaz vsebin s katerekoli naprave in s poljubne platforme

N

uporaba vseh programov aplikacij, ki jih uporablja vaše podjetje

N

produktivni in učinkoviti sestanki

Konferenčni klici in sodelovanje na daljavo

Povežite udeležence v različnih sejnih sobah in na različnih lokacijah kar preko konferenčnega klica na interaktivnem zaslonu. Uporabite programsko opremo STAGE, ki jo prejmete skupaj z zaslonom ali druge priznane rešitve (Skype oz. Skype for Business, Teams, Zoom, Google Meet, Cisco Webex, Slack).

Brezžično povezovanje na zaslon z računalnikov in z mobilnih naprav

Na zaslon se povežete kar brezžično s svojega prenosnika, mobilnega telefona ali tablice. V trenutku lahko vsem udeležencem prikažete vsebino zaslona svoje naprave ali na interaktivni zaslon pošljete dokument, sliko ali video posnetek.
l

Digitalna bela tabla in orodja za vrhunske (interaktivne) predstavitve

S preprostim dotikom ikone lahko kadarkoli uporabite digitalno belo tablo. Zaradi vrhunske odzivnosti zaznavanja dotika je risanje in pisanje po njej s prstom ali priloženim pisalom povsem naravno in lahkotno. Zlahka skicirate, ustvarjate modele, v skupini iščete in nadgrajujete ideje. Karkoli je predstavljeno na zaslonu, lahko vedno dodatno ročno označujete ali poudarjate.

Izkoristite moč Windows 10 PC

Uporabljajte interaktivni zaslon z dodatnim vgradnim visoko zmogljivim i5 ali i7 računalnikom. Tako so kar s pomočjo uporabe na dotik vedno na voljo prav vsi programi, ki jih v podjetju uporabljate v okviru operacijskega sistema Windows 10. Tako lahko na sestanku ali pri sodelovanju na daljavo predstavljate uporabo določenega programa ali v skupini kar delate na določenem problemu in pri tem uporabljate vsa za vaše podjetje značilna programska orodja.

Vam poiščemo pravo rešitev? Povežite se z nami!

Preverite predstavitev in ceno Clevertouch Pro

Kakšna je vrhunska rešitev za sodelovanje?

Prilagodite se na nov način sodelovanja tudi v vaših sejni sobah

Konferenčni klici med podjetji

Povežite sejno sobo svojega podjetja s sejno sobo ali pisarno oddaljene poslovalnice oz. partnerskega podjetja in sodelujte na sestanku, kot bi bili v istem prostoru.

l

Sodelovanje na daljavo

Uporabite priloženo programsko opremo STAGE in v skupini v realnem čsu obdelujte teme pogovora ali dokumente ne glede na lokacijo in programsko opremo sodelujočih.

Vključevanje sodelavcev od doma

Uporabite interaktivni zaslon kot centralno vozlišče za sodelovanje. Vključite v sestanek sodelavce, ki so v sejni sobi podjetja in v sodelovanje povabite še sodelavce, ki delajo od doma.

Sodobni sestanki in srečanja

Povečajte intenzivnost in učinkovitost srečanj in sestankov. Obdelajte teme sestanka kar na zaslonu tako, da so sprejete odločitve že zapisane in rešitve takoj uporabljene.

Naj ideje tečejo brez prekinitev ali motenj. Sestajajte se in sodelujte v prostorih za timsko delo, sejnih sobah ali povabite sodelavce in partnerje v sodelovanje na daljavo z deljenjem zaslona. Brez žic, brez čakanja, brez težav. Prikažite vsebino s katerekoli naprave in s poljubne platforme ter uporabljajte vse programe, programsko opremo in aplikacije, ki jih uporablja vaše podjetje. Povečajte produktivnost in naredite svoje sestanke bolj učinkovite.
Tehnologija z najvišjimi priznanji

CLEVERTOUCH STAGE za preprosto sodelovanje na daljavo

Z zaslonom Clevertouch prejmete celoten ekosistem

Zakaj so vse Microsoft rešitve vrhunsko uporabne na Clevertouch zaslonih?

Ključne prednosti uporabe Clevertouch zaslonov

Upravljajte zaslone z MDM

Vse zaslone lahko upravljate kar v oblaku. Možnost diagnostike, ugašanja naprav na daljavo, brisanje podatkov in prilagajanje nastavitev, nudenje oddaljene pomoči, zagotavljanje varnosti itd.

Povežite katerokoli napravo

Omogočite vsem uporabnikom, da lahko iz svojih naprav delijo vsebine na zaslon ali jih iz njega prejemajo na svoje pametne naprave neodvisno od vrste ali operacijskega sistema vaših naprav.

Clevershare za brezžično povezovanje

Delite vsebine iz do kar 6 pametnih naprav hkrati na zaslon s pomočjo aplikacije Clevershare vmesnika. S podporo funkcije dotika iz obeh smeri lahko delite prikazane vsebine na 50 brezžično priključenih naprav.

Sodelovanje, tudi na daljavo

S pomočjo priložene programske opreme Stage lahko opravite konferenčne klice, delite vsebine, nanj digitalno pišete opombe in sodelujete na istem virtualnem prostoru, kot da bi bili vsi v istem prostoru.

Samodejne posodobitve

Brezplačne programske posodobitve sistema preko interneta zagotavljajo, da ima vaša rešitev vedno najnovejše funkcionalnosti. Izkoristite vse prednosti, ki vam jih zagotavlja nenehen razvoj in napredek Clevertouch programskih rešitev.

Z Windows ali z Android

Udeleženci sestanka se lahko glede na njihove potrebe sami odločijo, katero okolje jim ustreza v določenem trenutku. Izjemno preprosto in hitro prehajanje med operacijskima sistemoma zagotavlja prvovrstno uporabniško izkušnjo.

ClevertouchLive

Vgrajen sistem za digitalno sporočanje v oblaku omogoča, da na posamezen zaslon ali skupino zaslonov pošiljate digitalne oglase ali sporočila. Pošljite nujna sporočila, pozdrave obiskovalcem ali opomnike za prihajajoče sestanke.

Več uporabniških profilov

S pomočjo NFC obeska (opcija) ali PIN kode sistem prepoznava različne uporabnike in naloži njihov uporabniški profil. Tako lahko takoj dostopate do svojih datotek, nameščenih aplikacij, nastavitev in vaših uporabniških računov za uporabo storitev v oblaku.

Zaklepanje in nadzor

Veliko časa namenjamo nenehnim izboljšavam ter zagotavljanju najvišje stopnje informacijske varnosti.

Kot bi delali s tablico

Interaktivni zasloni Clevertouch Pro temeljijo na enostavnosti uporabe tabličnih računalnikov.

Lahkotnost dotikov

Uporaba interaktivnega zaslona mora biti prijetna in lahkotna izkušnja. Modeli serije Pro so odzivni in natančni.

Vse na enem ekranu

Vse lastnosti in funkcionalnosti do dosegljive z domačega naslova. Nobenega iskanja in zmede. Samo izberete z dotikom.

Kaj prejmete z interaktivnim zaslonom?

Za povezovanje je na voljo Clevershare

 

Prednameščene aplikacije:

Adobe Reader, AirPlay, Browser, Camera, DisplayNote, Dolphin Browser, Email, ES File Explorer, EShareServer, Graphing Calculator, LectureNotes, LynxPro, MindMeister, Montage Lite, Olive Office Premium, WiFi Display, Wikipedia, WPS Office, CleverShare, MDM Radix.

Priloženo:

Clevershare 1 ali 2 USB adapterja (glede na vrsto Pro modela) za direktno brezžično povezavo, brez potrebe po nameščanju programske opreme.

 

Neposredni partnerji proizvajalca Clevertouch

Pri Clevertouch so prepričani, da morata biti interaktivnost in sodelovanje preprosta, vse se mora odvijati kar samo od sebe. Zato so poslovno in na ravni rešitev povezani s podjetji, ki delijo iste vrednote in ki so na svojih področjih vodilni.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.

Kalkulator pravilne velikosti zaslona

Prisluhnemo, svetujemo, poiščemo rešitev po vaši meri

Želite, da vam pomagamo pri iskanju rešitve za boljše upravljanje in označevanje sejnih sob, uspešno sodelovanje na sestankih in pomagamo poiskati opremo za brezhibne predstavitve? Na desni vnesite ključne podatke in si s tem rezervirajte pomoč našega strokovnega sodelavca.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.