Digitalno obveščanje in oglaševanje

Učinkovito in enostavno obveščanje na zaslonih in stojalih s centralnim upravljanjem Sedao Live
Na video predstavitev

Izkoristite prednosti digitalne komunikacije

Rešitve za digitalno sporočanje Sedao omogočajo enostavno upravljanje prikazovanja informacij ali oglasov o vašem podjetju na zaslonih velikega formata, monitorjih, prosto stoječih pokončnih digitalnih zaslonih (totemih) in interaktivnih zaslonih.

Sedao omogoča preprosto in učinkovito komuniciranje internih sporočil, oglaševanje, obveščanje, prikazovanje rešitev in izdelkov, opozarjanje itd.

Vsebine pripravite s spletnim orodjem v oblaku “SedaoLive”. Uporaba je enostavna zaradi prijaznega uporabniškega vmesnika in v naprej pripravljenih predlog.

Preprosto ustvarite pozdravna sporočila, oglase ali informacije o podjetju. V predstavitev lahko vključite žive vire s spletnih strani, RSS kanale in mnoge druge preko spleta dosegljive vsebine.

Spoznajte primer dobre prakse v Sloveniji

Preverite cene Sedao rešitev

Kreativne rešitve za digitalno oglaševanje in obveščanje

Sedao zaslon in predvajalnik Pico MK III

Za prikazovanje vsebin potrebujete zaslon Sedao visoke ločljivosti in ustrezno zmogljivostjo uporabe (npr. 16/7, kar pomeni, da je zaslon izdelan za delovanje 16 ur dnevno 7 dni v tednu). Nanj priključite predvajalnik Sedao Pico ali Pro in tako vzpostavite povezavo (preko WiFi ali mrežnega priključka) do spletne storitve Sedao Live, od koder bo predvajalnik prejemal vaše vsebine.

Sedao Live

Vsebino, ki jo boste predvajali na poljubnem številu zaslonov, ustvarite kar v spletnem brskalniku tako, da uporabite storitev v oblaku Sedao Live. Le uporabniški račun si ustvarite in že lahko uporabite v naprej pripravljene predloge oz. grafične postavitve, v katere samo dodate svoje slike, video posnetke ali RSS kanale z informacijami. Postavljeno enostavno dodelite ustreznim zaslonom ali skupinam zaslonov in vsebine se takoj pričnejo prikazovati.

Sedao Pico MK III in Live Pro V3

Celovit sistem vsebuje zmogljiv predvajalnik, ki vključuje bogat nabor funkcionalnosti za digitalno sporočanje (Digital Signage). Na voljo kot Cloud ali LAN različica. Izbirajte med številnimi v naprej pripravljenimi predlogami in jih opremite s svojim logotipom, slikami in barvno shemo..

Zasloni SWEDX

SWEDXvam ponuja profesionalne zaslone za vaša promocijska in informativna sporočila. Zasnovan za 24/7 delovanje in samodejnim upravljanjem vklopa/izklopa. Sodobna, tanka in elegantna zasnova se popolnoma prilega v vsako okolje. Ločljivost 4K Ultra HD ustvarja vrhunski vizualen vtis na mimoidoče.

Totem SWEDX Sandwich Board

SWEDX vam ponuja profesionalne LCD Sandwich toteme za vaša promocijska in informativna sporočila. Zasnovan za 24/7 delovanje in samodejnim upravljanjem vklopa/izklopa.

Totem SWEDX

SWEDX vam ponuja profesionalne LCD toteme za vaša promocijska in informativna sporočila. Zasnovan za 24/7 delovanje in samodejnim upravljanjem vklopa/izklopa. Odlikuje ga eleganten in moderen design. Ločljivost 4K Ultra HD ustvarja vrhunski vizualen vtis na mimoidoče. Na voljo tudi v izvedbi z zaslonom na dotik (opcijsko). V črni ali beli barvi.

Kontaktirajte nas za brezplačno svetovanje in pomoč

Pri iskanju najboljše rešitve za uporabo digitalnega obveščanja in oglaševanja za vaše podjetje vam z veseljem priskočimo na pomoč. Popolnoma brezplačno in brez vseh obveznosti.

Potrebovali bomo le nekaj vašega časa in informacij, da vam ponudimo prave ideje in stroškovno učinkovito izvedbo.

Digital Signage v Sloveniji

Številna slovenska podjetja že aktivno uporabljajo digitalno obveščanje in oglaševanje znotraj podjetja, pri partnerjih ali na prodajnih površinah. Preverite, kako so prednosti novih tehnologij za obveščanje izkoristili v podjetju Mariborski vodovod.