Clevertouch LYNX Whiteboard

Programska oprema LYNX Whiteboard za interaktivni pouk in pripravo učnih ur omogoča interakcijo z vsebino in sodelovanje v učilnici
Na video predstavitev

S pomočjo LYNX Whiteboard-a lahko učitelji ustvarijo domiselne lekcije z vsebino iz različnih virov pri vseh učnih predmetih. Uporabniški vmesnik prinaša enostavno uporabo. Nenehne brezplačne posodobitve in nadgradnje pa omogočajo hitrejšo, bolj gladko in enostavnejšo izkušnjo. Seveda vse v slovenščini.

Prenesite si Clevertouch LYNX Whiteboard in ga brezplačno preizkusite na osebnem računalniku z Windows ali Mac OS. Na voljo tudi za iOS in Android.

Navdušite z interaktivnim pripovedovanjem

Ustvarite interaktivni kviz

Navdušite učence pri matematiki

Zahtevajte ponudbo za zaslon Clevertouch, ki vključuje program Lynx

Preprosto učenje uporabe omogočajo kratki video posnekti o Lynx

Preverite, s katerimi Clevertouch zasloni prejmete program Lynx

Clevertouch LYNX Whiteboard za vso šolo zastonj

Clevertouch vsem šolam (ki že uporabljajo njihove rešitve oz. jih še bodo) ponuja, da z vrhunsko programsko opremo v slovenskem jeziku za izdelavo interaktivnih učnih ur – Clevertouch LYNX Whiteboard, ki jo sicer prejmejo zraven vsakega interaktivnega zaslona Clevertouch, BREZPLAČNO posodobijo še vso obstoječo interaktivno opremo, ki jo že imajo na šoli. Tudi vse kasnejše nadgradnje in posodobitve so brezplačne. Na voljo v slovenskem jeziku.

V čem se LYNX Whiteboard razlikuje od sorodnih programov za šole?

Za vse operacijske sisteme

LYNX Whiteboard deluje na več platformah z množico naprav, vključno z zasloni Clevertouch, iPadi, iPhoni, napravami Android, ter računalniki Windows in Mac.

Neposreden dostop do spleta

Upravitelj predstavnosti vam omogoča, da videoposnetke vdelate neposredno v lekcije, ne da bi morali uporabiti povezavo do zunanjega brskalnika. Zdaj lahko predvajate video datoteke, videoposnetke v YouTubu ali spletno kamero v živo in jih lahko dodajate komentarje ter jih vključite v svoje lekcije.

Vse na enem mestu

Dostopajte do vseh orodij v meniju “zgoščenih orodij”, kar pomeni, da porabite manj časa za klikanje v različnih menijih – vse je na enem mestu.

Prikazovalnik lekcij

Prikazovalnik lekcij na nadzorni plošči olajša iskanje nedavnih lekcij, hkrati pa lahko odprete več lekcij hkrati, tako da lahko preprosto in hitro preklapljate med njimi.

Podprta Ultra HD 4K ločljivost

Lynx podpira vsebine ločljivosti Ultra HD 4K, zato si lahko ogledate kristalno čiste slike in videoposnetke, če uporabljate zaslon Clevertouch s 4K ločljivostjo.

Odpira datoteke Smart Notebook

 Če ste ustvarjali s SMART Notebook, lahko te datoteke odprete, ne da bi jih morali pretvoriti v skupno datotečno obliko, in jih takoj posodobite v datoteke Lynx. Lynx podpira tudi skupni format datotek (CFF).

Ura z odštevanjem in štoparico

Ura ima digitalni in analogni števec, ponuja pa tudi odštevanje in štoparico.

Sočasna uporaba

Zaslon lahko uporabljata dva učenca hkrati – delata na različnih vsebinah ali pa dve skupini na zaslonu tekmujeta med seboj.

Preprosto urejanje tabel

Vstavite in uredite tabele s celicami z besedilom ali slikami, te pa se samodejno prilagajajo vstavljenim vsebinam.

1

Neskončna delovna površina

Z neskončnim namizjem lahko površino delovne površine podaljšate kolikor želite, tako vam nikoli ne zmanjka prostora.

Mavrični peresnik

Pri mavričnem peresniku je vsak gib čopiča drugačne barve. To je super, če zaslon hkrati uporablja več ljudi. Poskusite postaviti deset prstov na zaslon in narediti črte, vsak bo drugačne barve.

Ikone, slike in zemljevidi

Paket virov vključuje banko slik in široko paleto zemljevidov visoke ločljivosti.

b

Preprost uvoz dokumentov

Uvozite obstoječe dokumente iz računalnika in jih obdelujte dalje v Lynx.

Interaktivna orodja

Na voljo imate interaktivna orodja za matematiko – z ravnilom, geo trikotnikom, kompasom, kotomerom in kocko (za naključno izbiranje računskih operacij).

Različni čarovniki za hitro delo

Orodja za tabele – s čarovnikom za kvadratne številke, kvadratom množenja in čarovnikom za tabele.

Datum in čas

Orodja za čas in datum – koledar in trenutni prikaz datuma in časa.

Zahtevajte vaši šoli prilagojeno ponudbo zaslona s programom LYNX Whiteboard!

Prosimo, izpolnite obrazec na desni in nam sporočite svoje podatke. V najkrajšem možnem času vas bomo poklicali, vam svetovali glede najprimernejše rešitve in vam nato pripravili ponudbo.