Imejte vso pozornost svojih kupcev

Uprizorite popolno predstavitev na velikem interaktivnem zaslonu na dotik z lahkotnostjo, učinkovitostjo in enostavnostjo tablice
Na video predstavitev

Želite uporabljati dinamične prodajne predstavitve s popolno nakupno izkušnjo?

Kot bi delali s tablico

Zaslon samo vključite ga in uporabljate. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina iz USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon.

*

Interaktivnost

Interaktivnost pri predstavitvi bistveno dvigne kupčevo pozornost in vam omogoča popolno prilagajanje poteka predstavitve glede na njegove odzive in vprašanja.

Svetla in jasna slika

Uporaba zaslona namesto projektorja prinese tudi bistveno bolj jasno, čisto in svetlo sliko, ki vaš skrbno razvit in podrobno kupcu prilagojen izdelek ali rešitev predstavi v vsem sijaju in naredi vtis.

Naredite vtis

Na kupca boste s suverenim nastopom, ki vključuje zadnje in najnaprednejše predstavitvene tehnologije, naredili velik vtis in si tako zagotovili njegovo pozornost.

Želite brezžično povezavo na zaslon in uporabljati svojo mobilno napravo?

Uporabite priložena CleverShare USB adapterja ali vgrajeno CleverShare aplikacijo za enostavno brezžično priključitev vašega PC-ja ali prenosnika direktno na zaslon. Ob tem imate možnost pisanja anotacij ter upravljanja vaše prenosne naprave neposredno iz zaslona in obratno.

Iz vaše naprave pa lahko upravljate tudi celoten zaslon. Predvajajte fotografije, video ali delite dokumente iz vašega telefona, tablice ali PC s pomočjo aplikacij CleverShare in E-share. Z uporabo namenske aplikacije Montage se lahko uporabniki na zaslon povežejo s 4 napravami hkrati (PC, iOS ali Android) in tako zrcalijo sliko iz svojih naprav na zaslon. Na ta način sodelujejo, delajo zapiske in si med seboj delijo dokumente.

Si želite digitalni flipchart in orodje za pripravo predstavitev?

Prednameščena aplikacija LynxPro vam omogoča piši/briši površino na katero lahko prosto napišete in urejate svoje ideje s kretnjami. Zapiske lahko nato neposredno delite z udeleženci sestanka s pomočjo emaila ali jih shranite.

Želite uporabiti moč Windows 10 okolja?

Na zaslon priključite zunanje PC-je in prenosnike preko povezav HDMI ali DisplayPort ali uporabite nameski vgradni Windows PC (na voljo opcijsko). Zaslonu je priložena programska oprema Lynx Pro Meeting za Windows.

Sliko lahko s pomočjo razpoložljivega HDMI izhoda, razširite tudi na dodatne zunanje naprave npr. dodatni zaslon ali LCD projektor.

Vam poiščemo pravo rešitev?

Vas zanimajo tudi projektorji?

Preverite ceno Clevertouch Pro

Kot bi delali s tablico

Interaktivni zasloni Clevertouch Pro temeljijo na enostavnosti uporabe tabličnih računalnikov.

Lahkotnost dotikov

Uporaba interaktivnega zaslona mora biti prijetna in lahkotna izkušnja. Modeli serije Pro so odzivni in natančni.

Vse na enem ekranu

Vse lastnosti in funkcionalnosti do dosegljive z domačega naslova. Nobenega iskanja in zmede. Samo izberete z dotikom.

Kaj prejmete z interaktivnim zaslonom?

Za povezovanje je na voljo Clevershare

 

Prednameščene aplikacije:

Adobe Reader, AirPlay, Browser, Camera, DisplayNote, Dolphin Browser, Email, ES File Explorer, EShareServer, Graphing Calculator, LectureNotes, LynxPro, MindMeister, Montage Lite, Olive Office Premium, WiFi Display, Wikipedia, WPS Office, CleverShare, MDM Radix.

Priloženo:

Clevershare 1 ali 2 USB adapterja (glede na vrsto Pro modela) za direktno brezžično povezavo, brez potrebe po nameščanju programske opreme.

 

Neposredni partnerji proizvajalca Clevertouch

Pri Clevertouch so prepričani, da morata biti interaktivnost in sodelovanje preprosta, vse se mora odvijati kar samo od sebe. Zato so poslovno in na ravni rešitev povezani s podjetji, ki delijo iste vrednote in ki so na svojih področjih vodilni.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.

Prisluhnemo, svetujemo, poiščemo rešitev po vaši meri

Želite, da vam pomagamo pri iskanju rešitve za boljše upravljanje in označevanje sejnih sob, uspešno sodelovanje na sestankih in pomagamo poiskati opremo za brezhibne predstavitve? Na desni vnesite ključne podatke in si s tem rezervirajte pomoč našega strokovnega sodelavca.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.