Uporaba interaktivne opreme v podjetju Lumar

Kako so z interaktivnim zaslonom in navidezno resničnostjo približali rešitve svojim kupcem ter izboljšali sodelovanje na sestankih

Kratka predstavitev podjetja

Lumar IG d.o.o. je odlično slovensko podjetje, ki proizvaja vrhunske nizkoenergijske in pasivne montažne objekte v Sloveniji in tujini.

Zaradi bogatih izkušenj, tradicije in stalnega vlaganja v razvoj ustvarjajo nove trende ter vrhunske produkte. Kakovostno postavljeni Lumarjevi objekti so grajeni trajnostno in niso podvrženi hitrim spremembam trendov, staranju ali popravilom.

S podaljševanjem življenjske dobe objekta, v Lumarju zagotavljajo kar 35 let garancije za stabilnost konstrukcije, ki je obenem tudi bolj ekološki in uporabniku prijazen.

Za izpolnitev končnega cilja, vrhunskega bivalnega ugodja, kakovostnim gradbenim komponentam dodajajo njihovo vrhunsko znanje, več kot 20 letne izkušnje, pravilno načrtovanje in izjemno obvladovanje detajlov. Njihovo kakovost in tehnološko naprednost pa potrjujejo številni tuji in domači certifikati ter nagrade.

Izzivi: Kako svoje izdelke najbolje predstaviti v sejni sobi ali na sejmih

 

V podjetju Lumar, ki slovi po odličnosti v svoji branži, so po odsluženem LCD projektorju v sejni sobi iskali sodobnejšo alternativo.

Zavedamo se, da prodajamo izdelke, ki uporabnikom zagotavljajo vrhunsko bivalno ugodje. Kako svojim potencialnim strankam že zgolj v nekaj trenutkih predstaviti naše izdelke z vsemi ključnimi detajli v naši sejni sobi in tudi na sejmih na najboljši možen način, je za nas postal velik izziv.

Potrebovali smo nekaj sodobnejšega. Podjetje RoLAN nam je predstavilo tehnologijo, ki ponuja prikaz naših izdelkov s pomočjo vrhunske slike in hkrati omogoča bistveno boljšo vključenost v prikazane vsebine.

Aljoša Sevčnikar

Direktor prodaje, Lumar IG d.o.o.

Izbor prave rešitve

Podjetje Lumar se je po naši predstavitvi v zelo hitrem času odločilo za interaktivni zaslon Clevertouch Pro. Namenjen je prav poslovni uporabi. Velik zaslon občutljiv na 20 hkratnih dotikov s prsti v ločljivosti Ultra HD 4K ima zraven osupljive slike še vgrajen računalnik s prednaloženo programsko opremo. Ta omogoča sodelovanje več uporabnikom neposredno na zaslonu. Nanj se povezujejo tudi preko svojih pametnih naprav ter s priloženimi posebnimi USB adapterji povezujejo tudi z računalniki in prenosniki. Posebnost te rešitve je, da se nanj lahko povezujejo naprave s katerimkoli operacijskim sistemom ter poljubno programsko opremo kot npr. MS Office, AutoCAD, Skype ipd.

Rešitev za predstavitve na sejmih

Ker se podjetje redno udeležuje tudi sejmov, so za namestitev zaslona izbrali posebno mobilno stojalo, ki je prilagodljivo tudi po višini in spreminja položaj iz vertikalnega v horizontalno postavitev, torej v postavitev interaktivne mize. »Nedvomno smo s takšno predstavitvijo poželi veliko pogledov obiskovalcev, naši tržniki pa so jim z lahkoto ponudili naše izdelke na interaktiven način.«

Povečana produktivnost s pomočjo tehnologije

Lumar se je z naložbo v Clevertouch Pro zaslon soočil s sodobno tehnologijo, ki omogoča bolj produktivno in učinkovito izmenjavo informacij med zaposlenimi in v odnosu z njihovimi strankami.

»Na ta način so udeleženci na naših sestankih bistveno bolj vključeni v vsebino. Izmenjava informacij, še posebej detajlov pa je izjemno enostavna. Stvari lahko tako na zaslon narišeš ali pišeš preprosto kar s prosto roko.«

Vsebina sestankov, ki nastaja sproti na interaktivnem zaslonu se po končanem sestanku neposredno pošlje vključenim posameznikom. Zato po sestankih ni potrebno pisati zapisnikov.

Kasnejša podpora

Lumar je nekaj mesecev po nakupu Clevertouch Pro zaslona le tega nadgradil še s konferenčno kamero, ki s pomočjo Skype for Business omogoča sestanke tudi z oddaljenimi udeleženci.

Povežite se z nami, pomagali vam bomo poiskati najboljšo rešitev

Vas zanima vrhunska rešitev za sodelovanje v vašem podjetju?

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.

Prisluhnemo, svetujemo, brezplačno pripeljemo in predstavimo

Želite, da vam pomagamo pri iskanju rešitve za boljše sestanke, nadgrajeno sodelovanje v podjetju in vam pomagamo zgraditi bleščeče, popolnoma vključujoče predstavitve vašim kupcem? Preprosto izpolnite obrazec na desni in nam posredujte svoje osnovne podatke in želje.

Interaktivni zaslon na mobilnem stojalu brezplačno pripeljemo k vam, predstavimo uporabo, vi pa ga neposredno po predstavitvi še sami preizkusite.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.