Izkoristite uporabne novosti modelov Clevertouch

Spoznajte nove načine uporabe interaktivnih zalonov
Na video predstavitev

Spoznajte, kako vam novosti olajšajo delo

Nadgrajena digitalna bela tabla

Pri uporabi bele digitalne table lahko napisano, narisano in vstavljeno poljubno povečujete in zmanjšujete. Na voljo vam je neskončna površina, pri razvoju ideje se preprosto premikate v poljubno smer na zaslonu.

Odslej lahko pri pisanju uporabljate 2 različni pisali, vsako s svojo barvo. Zaslon lahko sočasno uporablja več ljudi, saj zaznava do 20 dotikov hkrati.

Ustvarjeno vsebino lahko delite kar preko QR kode, ki jo prikažete na zaslonu ali preko vgrajene povezave v Google Drive oz. druge storitve v oblaku.

Preprosto povezovanje naprav

Nadgradnja rešitve za povezovanje Clevershare na različico 2 prinaša možnost sočasnega prikaza do 4 naprav na zaslonu, povezovanje do 32 naprav na zaslon in zares preprosto uporabo najrazličnejših naprav (Android, iOS, …).

Uporabite lahko tudi Clevershare USB adapter za neposredno brezžično povezavo med vašim računalnikom in interaktivnim zaslonom.

Tudi kot predstavitveni zaslon

Clever Message vam omogoča, da vaš interaktivni zaslon odslej uporabljate tudi za obveščanje, oglaševanje, za prikazovanje informacij.

V času, ko zaslona ne uporabljate na dotik, lahko preko storitve v oblaku na njem prikazujete poljubne vsebine in ga tako nadgradite za še bolj učinkovito uporabo na sejmih, pri predstavitvah ali v vašem podjetju.

Enostavno z uporabniškimi profili

Odslej lahko na skupnem Clevertouch interaktivnem zaslonu vsak uporabnik zlahka v trenutku preklopi na svoje nastavitve kar med uporabo zaslona.

To lahko izvede ročno preko prijave v zgornjem desnem kotu zaslona ali pa kar preko NFC ključka, ki ga samo približa spodnjemu delu zaslona.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.

Prisluhnemo, svetujemo, poiščemo rešitev po vaši meri

Želite, da vam pomagamo pri iskanju rešitve za boljše upravljanje in označevanje sejnih sob, uspešno sodelovanje na sestankih in pomagamo poiskati opremo za brezhibne predstavitve? Na desni vnesite ključne podatke in si s tem rezervirajte pomoč našega strokovnega sodelavca.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.