BMW Ibérica izbral Clevertouch

BMW je za nove izobraževalne prostore v Španiji izbral 10 največjih Clevertouch interaktivnih zaslonov

Kratka predstavitev podjetja

BMW Ibérica je nacionalna prodajna družba Španije. Sedež ima v Madridu in je bila ustanovljena leta 1982. Skrbi za proizvodnjo, oblikovanje, prodajo in servis BMW vozil v Španiji.

Skupina BMW je bila ustanovljena leta 1917 in je edini svetovni proizvajalec avtomobilov in motornih koles, ki se osredotoča izključno na ponudbo premium standardov in odlične kakovosti pri vseh svojih blagovnih znamkah in segmentih. Dejavnosti skupine BMW vključujejo razvoj, proizvodnjo in trženje avtomobilov in motornih koles, ob enem pa tudi finančne storitve za zasebne stranke in podjetja. Skupina BMW se nahaja v 123 državah.

Preverjali smo več znamk, interaktivni zasloni Clevertouch pa so bili tisti, ki so nas najbolj prepričali o enostavnosti namestitve in uporabe. Naš oddelek za informacijsko tehnologijo je precej strog pri odločitvah o uporabi zunanjih programskih rešitev.

Navdušilo nas je dejstvo, da Clevertouch omogoča delovanje brez namestitve kakršnegakoli gonilnika ali programa. Najbolj nas je pritegnila vsestranskost, funkcionalnost in kakovost slike, predvsem pa število točk za hkratni dotik ekrana. Clevertouch jih zazna kar 10. To je neverjetno!

Oddelek za izobraževanja

Vodja izobraževanj, BMW Ibérica

Izziv: kako optimalno opremiti 12 povsem novih dvoran za izobraževanje

V BMW Ibérica so povpraševanje zastavili zelo premišljeno. Imeli so zelo jasne zamisli, podrobno so primerjali različne rešitve, ki so vsebovale najboljše avdiovizualne tehnologije na trgu. Ob enem je bilo zelo pomembno, da je bila rešitev za vsako posamezno učno dvorano povsem prilagojena in optimalna.

Izbor prave rešitve

Charmex, španski ponudnik naprednih B2B rešitev na avdiovizualnem področju, je ponudil opremo za nove prostore za usposabljanje na sedežu BMW Ibérica v Madridu. Namestitev je vključevala 10 interaktivnih zaslonov Clevertouch velikosti 84″. Skupaj so morali z najboljšo avdiovizualno tehnologijo, ki je v svetovnem merilu trenutno na voljo, opremiti 12 dvoran. V preostali dve dvorani so namestili še dva projektorja Christie Captiva DHD400S.

Novi prostori BMW v Madridu zdaj ponujajo izobraževalne prostore vseh vrst. Usposabljanja so osredotočena na izdelke, tehniko, blagovne znamke, poslovanje, trženje, sisteme in veščine. Za BMW so avdiovizualna orodja ključna pri optimizaciji učnih procesov zaposlenih, glavni poudarek pa je na interaktivnosti pri pouku.

V delavnicah zasloni, v dvoranah projektorji

Poleg interaktivnih zaslonov Clevertouch, ki so bili nameščeni v 10 dvoranah, je BMW izbral še dva projektorja Christie Captiva DHD400S za dve dodatni dvorani in tri monitorje Samsung UE55D na področju usposabljanja v BMW delavnicah.

Popolna prilagodljivost z motoriziranimi stojali

Interaktivne zaslone Clevertouch so v BMW želeli uporabljati na motoriziranih stojalih. Ta omogočajo, da višino prilagodijo uporabnikom z možnostjo spreminjanja za 500 mm. Tako je mogoče povsem prilagojeno in udobno delo z ekranom na dotik.

Povežite se z nami, pomagali vam bomo poiskati najboljšo rešitev

Vas zanima vrhunska rešitev za predstavitve v vašem podjetju?

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.

Prisluhnemo, svetujemo, brezplačno pripeljemo in predstavimo

Želite, da vam pomagamo pri iskanju rešitve za boljše sestanke, nadgrajeno sodelovanje v podjetju in vam pomagamo zgraditi bleščeče, popolnoma vključujoče predstavitve vašim kupcem? Preprosto izpolnite obrazec na desni in nam posredujte svoje osnovne podatke in želje.

Interaktivni zaslon na mobilnem stojalu brezplačno pripeljemo k vam, predstavimo uporabo, vi pa ga neposredno po predstavitvi še sami preizkusite.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.