Clevertouch MDM
centralno upravljanje zaslonov

Kaj je Clevertouch MDM nadzor?

MDM (Mobile Device Management) je sistem, ki omogoča centraliziran nadzor vseh vaših interaktivnih zaslonov na daljavo (ne glede na njihovo lokacijo). S tem IT oddelku prihrani veliko časa, saj administrator do nastavitev zaslona dostopa preko aplikacije na svoji napravi. Rešitev je brezplačno na voljo ob nakupu vseh Clevertouch Plus in Pro interaktivnih zaslonov.

Katere so glavne prednosti Clevertouch MDM?

=

Kontrolirajte praktično neomejeno število zaslonov na daljavo preko interneta.

=

Oblikujte skupine naprav - tako ima vsak interaktivni zaslon ustrezen izbor nameščenih programov.

=

Na daljavo lahko nameščate APK pravila in apliakcije za Android.

=

Na zaslon lahko v realnem času pošljete varnostno sporočilo.

=

Modul proti kraji omogoča zaklep, odklep ali brisanje vsebine zaslona na daljavo.

=

Več zaslonov hkrati lahko ponovno zaženete z enim samim klikom.

=

Izbrišete lahko vsebino, ki jo trenutno prikazuje int. zaslon.

=

Na daljavo lahko zaustavite vgrajeni Anroid PC.

Interaktivni uporabniški vodič za uporabo Clevertouch zalonov

Pregled ponudbe vseh zaslonov Clevertouch

Vsakemu Clevertouch zaslonu je priložena
obsežna programska oprema

Clever Lynx 5 (za Windows, Mac in Linux)

Lynx 5 interaktivna programska oprema omogoča učencem bogato interaktivno izkušnjo v razredu. Omogoča, da so učenci aktivno vključeni v vsebine in lahko odlično sodelujejo. Z uporabo Lynx 5 programske opreme lahko učitelji vnaprej pripravijo zanimive interaktivne vsebine pridobljene iz različnih virov. S prijaznim in intuitivnim uporabniškim vmesnikom je uporaba programa hitra, enostavna in učinkovita. Lynx 5 odpira različne tipe interaktivnih datotek, med drugim tudi tiste, ki so narejene v SMART Notebook-u. Preberite si več o Lynx 5 >>

Snowflake Multi Teach:

Spoznajte rešitev skozi zabavo in igro pri različnih šolskih predmetih. Snowflake MultiTeach je zabavna aplikacija namenjena sproščenemu izobraževanju, pridobivanju znanja skozi igro za nadobudne šolarje. Vse igre in aktivnosti so namenjene izpopolnitvi komunikacijske in družabne ravni. Ob sodelovanju in deljenju idej skozi igro učenci pridobivajo na povezanosti in samozavesti. Snowflake MultiTeach bodo učenci z veseljem uporabljali v šoli kot tudi pri obšolskih dejavnostih.

DisplayNote – licenca za 10 uporabnikov:

S to rešitvijo lahko predavatelji in učitelji dostopajo do vsebin pripravljenih na Clevertouch zaslonu in z njimi upravljajo preko tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Pripravljene vsebine se lahko delijo več uporabnikom hkrati na njihove naprave preko oblaka ali WiFi-ja.

CleverMaths:

Vključuje orodja za pripravo interaktivnih vsebin s katero boste v razredu pritegnili pozornost in zanimanje učencev. Pripravite interaktivne vsebine s ponujenimi orodji namenjenim pripravi matematičnih in fizikalnih vsebin, kakor tudi vsebin za pouk kemije. Orodja v programu vam avtomatsko pomagajo pri oblikovanju formul, izpolnjevanju le-teh. Program prepozna formulo, jo avtomatsko uporablja, jo spreminja glede na ukaze in oblikuje tudi v besedilo. Preberite si več o CleverMaths >>

Omogoča uporabo programske opreme SMART Learning Suite.

V kolikor želite na zaslonu uporabljati še kakšno drugo interaktivno programsko opremo, vam Clevertouch Plus LUX za to zagotavlja odlične pogoje.

Zahtevajte povsem vaši šoli prilagojeno ponudbo!

Prosimo, izpolnite obrazec na desni in nam sporočite svoje podatke ter potrebe vaše šole po interaktivnih zaslonih Clevertouch.

Vpišite tudi, katera druga interaktivna oprema vas še zanima.