Naj bo učenje zabavno!

Programsko opremo prejmete s Clevertouch interaktivnim zaslonom
Na video predstavitev

Ustvarite vsebine in učni proces po meri učencev

Programska rešitev Snowlake MultiTeach omogoča učiteljem in učencem ustvarjati privlačne interaktivne vsebine skozi igre, ki so tesno povezane z učnim načrtom. Ponuja varno okolje za sodelovanje v skupinah preko spleta ali preko lokalnega omrežja. Učitelj lahko individualno usmerja vsakega učenca posamezno s povsem prilagojenimi izzivi.

Povezano: sestavite, označite, povežite.

Reševanje izzivov: učenje, ki temelji na raziskovanju.

Nadgrajevanje: podprite učence s postopnim usmerjanjem.

Prilagodljivo: združite nezdružljivo.

Prilagojeno: vsako učno potovanje je edinstveno.

Sodelovanje: sočasno delo na enem zaslonu.

60-dnevni brezplačni preizkus

Snowflake prejmete z zaslonom Clevertouch

Kakšne so koristi za učitelje?

Ekran svojega računalnika si lahko razdelite v dva dela. Preko prvega predvajate video vsebino, preko drugega preverjate znanje učencev, pridobljeno z opravljeno aktivnostjo. Slednje lahko ustvarite povsem po svojih željah in glede na specifične potrebe učencev.

Odločite se lahko za pouk na (tabličnih) računalnikih, kjer vsak učenec dela s svojo napravo. Tako lahko vsak posamezno izbira in upravlja z učnimi vsebinami, kot mu najbolj ustreza. Snowflake pri tem ponuja zemljevid miselnih vozlišč, učenci pa zlahka delijo in pokažejo opravljeno delo, na katero so še posebej ponosni. Učitelj lahko z enim samim klikom prikaže njihov rezultat dela na velikem zaslonu.

Predstavite svoje ideje celotni učilnici na velikem interaktivnem zaslonu preprosto tako, da ustvarjeno vsebino s svojega računalnika shranite na spletno stran mtlc.nuiteq.com. Lahko pa uporabite orodje Media in svoje brainstorming rešitve s slikami in besedili naložite neposredno s svojega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika.

Snowflake in uporaba videa pri pouku

Z veseljem vam svetujemo in pomagamo

Daljinski upravljalnik Snowflake

Daljinski upravljalnik Snowflake je orodje, s katerim povežete vaše Android ali iOS naprave (tablični računalnik ali mobilni telefon) s programom Snowflake.

 

Učitelji lahko tako kar s svojega telefona ali tablice upravljate prikaz na velikem interaktivnem zaslonu in se medtem sprehajate med učenci in jim pomagate pri njihovem delu.

 

Aplikacija “Snowflake Remote” je  brezplačna in jo lahko takoj namestite na svojo napravo.

Zaslonu Clevertouch je priložena tudi druga programska oprema za interaktivni pouk

Clever Lynx 5 (za Windows, Mac in Linux)

Lynx 5 interaktivna programska oprema omogoča učencem bogato interaktivno izkušnjo v razredu. Omogoča, da so učenci aktivno vključeni v vsebine in lahko odlično sodelujejo. Z uporabo Lynx 5 programske opreme lahko učitelji vnaprej pripravijo zanimive interaktivne vsebine pridobljene iz različnih virov. S prijaznim in intuitivnim uporabniškim vmesnikom je uporaba programa hitra, enostavna in učinkovita. Lynx 5 odpira različne tipe interaktivnih datotek, med drugim tudi tiste, ki so narejene v SMART Notebook-u. Preberite si več o Lynx 5 >>

Snowflake Multi Teach

Ponudite učno snov skozi zabavo in igro pri različnih šolskih predmetih. Snowflake MultiTeach je zabavna aplikacija namenjena sproščenemu izobraževanju, pridobivanju znanja skozi igro za nadobudne šolarje. Vse igre in aktivnosti so namenjene izpopolnitvi komunikacijske in družabne ravni. Ob sodelovanju in deljenju idej skozi igro učenci pridobivajo na povezanosti in samozavesti. Snowflake MultiTeach bodo učenci z veseljem uporabljali v šoli kot tudi pri obšolskih dejavnostih.

 

DisplayNote – licenca za 10 uporabnikov

S to rešitvijo lahko predavatelji in učitelji dostopajo do vsebin pripravljenih na Clevertouch zaslonu in z njimi upravljajo preko tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Pripravljene vsebine se lahko delijo več uporabnikom hkrati na njihove naprave preko oblaka ali WiFi-ja.

CleverMaths

Vključuje orodja za pripravo interaktivnih vsebin s katero boste v razredu pritegnili pozornost in zanimanje učencev. Pripravite interaktivne vsebine s ponujenimi orodji namenjenim pripravi matematičnih in fizikalnih vsebin, kakor tudi vsebin za pouk kemije. Orodja v programu vam avtomatsko pomagajo pri oblikovanju formul, izpolnjevanju le-teh. Program prepozna formulo, jo avtomatsko uporablja, jo spreminja glede na ukaze in oblikuje tudi v besedilo. Preberite si več o CleverMaths >>

Omogoča uporabo programske opreme SMART Learning Suite.

V kolikor želite na zaslonu uporabljati še kakšno drugo interaktivno programsko opremo, vam Clevertouch Plus LUX za to zagotavlja odlične pogoje.

Zahtevajte povsem vaši šoli prilagojeno ponudbo!

Prosimo, izpolnite obrazec na desni in nam sporočite svoje podatke ter potrebe vaše šole po interaktivni opremi ter kaj pri programski rešitvi Snowflake vas še posebej zanima.