Sodelovanje, povezovanje in upravljanje

Kako neplodne in dolgočasne sestanke spremeniti v hitra srečanja z obilico idej in odlično izmenjavo informacij?
Na video predstavitev

Sodelovanje, povezovanje in nadzor interaktivnih zaslonov:
V TRENUTKU IN ENOSTAVNO

Clevershare aplikacija

Clevershare vam na intuitiven in preprost način omogoča deljenje vsebin neposredno z vašega Windows ali Mac osebnega računalnika, iPhona, iPada ali naprave, ki teče na Androidu.

Brezžično ali Clevercable?

Brezžično Clevertouch napravo ali kabel samo priključite na USB vhod svojega računalnika in takoj lahko neposredno na interaktivnem zaslonu uporabljate svojo napravo.

Neposredne posodobitve

Nova tehnologija samodejnih brezžičnih posodobitev vsakemu Clevertouch interaktivnemu zaslonu na daljavo omogoča prenos novih rešitev in različic programske opreme. 

MDM centralni nadzor

V velikih sistemih lahko odslej administratorji, projektni vodje in osebe za pomoč uporabnikom z enega mesta upravljajo in nadzorujejo tudi več sto Clevertouch zaslonov.

Prenesite si Clevertouch predstavitev o sodelovanju, povezovanju in nadzoru pri uporabi interaktivnih zaslonov (v angleškem jeziku)

Izpopolnjeni Clevershare

Clevershare je v svetovnem merilu edina aplikacija, ki omogoča dvosmerno komunikacijo neposredno z zaslonom. Poveže se lahko kar 50 uporabnikov. Prejmete jo brezplačno ob nakupu Pro serije.

Zrcalite do 4 naprave hkrati na interaktivni zaslon

g

Nadzorujte Clevertouch nadzorno ploščo kar s svoje naprave

Vsebine z interktivnega zaslona lahko spremlja do 50 naprav

Deluje z iPhone®, iPad®, Android, Mac® in Windows® PC

Uporabite svojo napravo kot dokumentno kamero

Preko svoje naprave lahko v realnem času prenašate video

+

Upravljanje je mogoče preko povezane naprave ali preko int. zaslona

Na daljavo lahko uporabljate miško ali sledilno ploščico

Na voljo tudi brezžični USB adapter

Interaktivne zaslone Clevertouch serije Pro in Plus lahko uporabljate s svojega prenosnika od koderkoli v prostoru brez vsakršnih žičnih povezav. Clevershare USB adapter (priložen k seriji Pro, opcijsko pri seriji Plus) priključite v USB vmesnik vašega prenosnika. Nemudoma lahko sliko z računalnika prikazujete in s prstom upravljate neposredno na Clevertouch interaktivnem zaslonu. Tako vaš računalnik upravljate kar preko predstavitvenega interaktivnega zaslona.

Žična USB povezava Clevercable

Clevercable je žična različica Clevershare tehnologije. S preprosto USB povezavo lahko na Clevertouch interaktivni zaslon povežete katerokoli napravo in jo na dotik uporabljate neposredno na zaslonu. Clevercable je priložen vsakemu Clevertouch Pro Series zaslonu (opcijsko pri seriji Plus). Glavne prednosti so enostavna in robustno zanesljiva uporaba, povezava z enim samim pritiskom na gumb vmesnika in povratna povezava dotika na zaslonu.

Brezžično posodabljanje

Povsem nova brezžična tehnologija posodabljanja omogoča prenose novih funkcionalnosti, odpravo programskih napak, posodobitve programske in programsko-strojne opreme (firmware) na vseh vaših Clevertouch interaktivih zaslonih.

Samo dotaknete se gumba na zaslonu in sistem bo sam preveril ali obstajajo posodobitve ter jih samodejno prenesel in namestil. Tako več niso potrebni zamudni prenosi preko USB spominskih ključkov, kar sistemskim vzdrževalcem močno olajša delo in povečuje njihovo učinkovitost.

Clevertouch MDM centalizirano upravljanje in nadzor

Vse svoje Clevertouch interaktivne zaslone lahko upravljate od koderkoli

Sistem Clevertouch MDM (Mobile Data Management) omogoča skupinam za pomoč uporabnikom, administratorjem in projektnim vodjem, da povsem centralno upravljajo in oskrbujejo tudi po več sto Clevertouch naprav ne glede na to, kje se sami trenutno nahajajo. S tem, ko sistem presega meje lokalne mreže, lahko administratorji in upravljalci skrbijo za zaslone na povsem različnih lokacijah in ob enem takoj pomagajo uporabnikom, če se tem kje zatakne.

 

  • Upravljanje tudi več sto Clevertouch naprav na daljavo.
  • Uporaba skupin omogoča optimalne nastavitve za vsako vrsto interaktivnega zaslona v vašem podjetju.
  • Neposredna uporaba in upravljanje kateregakoli Clevertouch interaktivnega zaslona kar z vašega računalnika.
  • Možnost namestitev APK-jev, pravil in datotek.
  • Možnost neposrednega obveščanja preko interaktivnih zaslonov – zelo priročno za varnostna obvestila.
  • Upravljanje modula proti kraji – zaklepanje, odklepanje ali brisanje interaktivnega zaslona.
  • Možnost ponovnega zagona ali izkopa poljubnega števila zaslonov z enim samim klikom.
  • Brisanje zaslona na daljavo.
  • Izvedba diagnostike Clevertouch naprave na daljavo.

Interaktivni uporabniški vodič za uporabo Clevertouch zalonov

Pregled ponudbe vseh zaslonov Clevertouch

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.

Prisluhnemo, svetujemo, poiščemo rešitev po vaši meri

Želite, da vam pomagamo pri iskanju rešitve za boljše upravljanje in označevanje sejnih sob, uspešno sodelovanje na sestankih in pomagamo poiskati opremo za brezhibne predstavitve? Izpolnite obrazec na desni!

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.