Vodilne rešitve za predstavitve in sodelovanje v sejni sobi in v podjetju

Edinstvena izkušnja uporabe sodobnih prostorov za sodelovanje
Na video predstavitev

Zasloni velikega formata za digitalno sporočanje

Naredite odličen prvi vtis z zaslonom za digitalno sporočanje že v preddverju vaših prostorov. Uporaba je povsem preprosta, saj lahko izbirate med več sto profesionalnimi grafičnimi predlogami, ki podpirajo ležeče ali pokončne zaslone. Vanje lahko vstavite video, slike, vire RSS in poljubna besedila.

Kdaj in kje? Je prostor na voljo?

Usmerite udeležence do rezerviranega prostora za sestanke in sodelovanje kar preko velikih digitalnih zaslonov za usmerjanje z dobrodošlico ter preko specializiranih zaslonov na vhodu v prostore s prikazom zasedenosti in možnostjo takojšnje rezervacije.

Sistem za rezerviranje in prikazovanje rezervacij prostorov

Sinhronizirajte sistem za prikazovanje zasedenosti prostorov z vašim obstoječim koledarjem MSExchange ali Office365 in si takoj oglejte, kdaj je soba zasedena ali na voljo. Rezervirajte sobo z enim klikom kar na zaslonu pred vhodom v prostor.

Interaktivni zaslon v sejni sobi

Tudi v sejni sobi vam lahko interaktivni zaslon Clevertouch prikazuje zasedenost prostorov ali pa nanj pošljete digitalno predstavitev, ki se zažene sama. Seveda pa ga uporabite predvsem za delo na sestanku: sprožite PowerPoint predstavitev, sodelujete z oddaljenimi udeleženci v konferenčnem klicu, uporabite digitalno belo tablo na dotik za “brainstorming” srečanje in poiščete vrhunsko idejo …

Združeni v poenoteni komunikaciji in izmenjavi idej

Delite projekte in naloge z drugimi in jih prikažite v realnem času. Povabite sodelavce, da se pridružijo vašemu sestanku prek video povezave s STAGE ne glede na njihovo trenutno lokacijo.

Centralni nadzor na daljavo

Omogočite svojemu oddelku za IT, da na daljavo opravijo nadzor naprav in odpravijo težave ali uredijo posodobitve sistema.

ClevertouchLive™

Z lahkoto pošljite digitalna sporočila vašega podjetja na poljubni zaslon Clevertouch. Prikazujte opozorila, fotografije, videoposnetke, novice, objave in druge vsebine s pomočjo več sto v naprej pripravljenih profesionalno oblikovanih predlog.

Uporabite celovito, skrbno usklajeno rešitev enega proizvajalca

Bi radi Clevertouch ekosistem doživeli v svojem podjetju?

Pripeljemo interaktivni zaslon Clevertouch UX Pro 2, opremo za konferenčne klice ter zaslone za prikazovanje zasedenosti prostorov in vam predstavimo delovanje celotnega sistema.
Zahtevajte preizkus

Vaš najnovejši, tehnološko dovršeni in povsem enostaven sistem za rezervacije sob

Ta učinkoviti sistem rezervacij sob vam omogoča vodenje integrirane digitalne komunikacije za celotno podjetje in je povezan tudi z vašim interaktivnim zaslonom Clevertouch. Vse povsem preprosto centralno upravljate z brezplačnim računom ClevertouchLive.

Glavne značilnosti sistema za prikazovanje in upravljanje zasedenosti prostorov

Centralno upravljanje z enega mesta na daljavo

Vnašanje rezervacij s poljubne platforme v MS Exchange & Outlook 365

Vnos rezervacij kar pred ali v prostoru

Personalizirani sprejemni pozdravi za goste na zaslonih

Napajanje preko mrežnega (ethernet - POE) priključka

Svetlobno prikazovanje zasedenosti prostora - rdeča za "zasedeno", zelena za "na voljo"

Takojšnja sprostitev prostora, če se sestanek zaključi prej

Možnost pošiljanja nujnih obvestil na zaslone in uporaba za digitalno obveščanje

Vam poiščemo pravo rešitev? Povežite se z nami!

Preverite ponudbo Clevertouch UX Pro 2

Katera so še druga orodja za sodelovanje?

Neposredni partnerji proizvajalca Clevertouch

Pri Clevertouch so prepričani, da morata biti interaktivnost in sodelovanje preprosta, vse se mora odvijati kar samo od sebe. Zato so poslovno in na ravni rešitev povezani s podjetji, ki delijo iste vrednote in ki so na svojih področjih vodilni.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.

Prisluhnemo, svetujemo, poiščemo rešitev po vaši meri

Želite, da vam pomagamo pri iskanju rešitve za boljše upravljanje in označevanje sejnih sob, uspešno sodelovanje na sestankih in pomagamo poiskati opremo za brezhibne predstavitve? Na desni vnesite ključne podatke in si s tem rezervirajte pomoč našega strokovnega sodelavca.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.