O nas

Podjetje RoLAN d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 v Mariboru s prvotno dejavnostjo trženja računalniške opreme in digitalnih medijev. Skozi vsa obdobja neverjetnega tehnološkega napredka smo v podjetju nadgradili ponudbo svojih izdelkov s servisno podporo ter razvojem lastnih spletnih rešitev. V podjetju zaposlujemo strokovnjake s prodajnimi in servisnimi certifikati največjih podjetij kot so Microsoft, Hewlett Packard idr. Sodelujemo s priznanimi svetovnimi proizvajalci strojne in programske opreme (HP, Lenovo, IBM, Microsoft, Sony, Epson, Hitachi, Samsung, SMART, Clevertouch…) Danes se naše podjetje po aktivnosti deli na več dejavnosti:

  • prodaja IT opreme poslovnim in rezidenčnim kupcem
    sistemska podpora, integracija, implementacija in vzdrževanje IT sistemov
  • razvoj programskih rešitev za obvladovanje resursov ter dela na terenu (letalska industrija, gradbeništvo, vladne institucije…)
  • interaktivni.si – prodaja, montaža in servis interaktivne sodelovalne AV opreme za podjetja, šolske ustanove in državne institiucije ter strokovno usposabljanje in izobraževanje
  • V letu 2013 smo postali ekskluzivni direktni zastopnik in serviser produktov SMART Technologies v Sloveniji. Leta 2016 smo svojo ponudbo obogatili še z vrhunskimi interaktivnimi rešitvami svetovno priznanega proizvajalca Clevertouch, pionirja na področju interaktivnih zaslonov, za katere smo postali ekskluzivni distributer in servis za Slovenijo.