Digitalna oglasna deska vgrajena v interaktivni zaslon
Na video predstavitev

Izboljšajte komunikacijo s Clevertouch rešitvami

Zdaj lahko na interaktivnem zaslonu prikažete več kot le datum in čas, ko ga ne uporabljate. Clevertouch je izdelal prvi svetovni sistem 24-urnega dinamičnega sporočanja in digitalnega obveščanja za vse modele svojih zaslonov. Zasloni Clevertouch bodo postal ključni za vaša najpomembnejša sporočila v podjetju. Sistem vključuje možnost vklopa in izklopa ob izbranih urah.

Pošljite sporočila na vsak zaslon Clevertouch z enim samim klikom: opozorila, fotografije, video posnetke, novice, obvestila… Pri tem vam je na voljo več sto že pripravljenih predlog za pripravo sporočil.

Ključne prednosti uporabe sistema ClevertouchLive

Prilagodite svoj logotip in barve

Prenesite logotip podjetja in izberite barve podjetja. Clever Message jih bo samodejno dodal v katerokoli predlogo, ki jo izberete.

V realnem času pošljite opozorila preko zaslonov Clevertouch

Požarni alarmi, sporočila o evakuaciji, varnostna opozorila in pomembne napovedi lahko pošljete s klikom na gumb vašega telefona ali računalnika. Sporočila se prikažejo na vsakem zaslonu Clevertouch v vašem omrežju.

Prilagojeni ohranjevalniki zaslona

Ustvarite ohranjevalnike zaslona z logotipi vašega podjetja in izdelkov na vseh napravah Clevertouch. Dodajte informacije iz družabnih medijev ali novic, videoposnetke, fotografije, diaprojekcije, datoteke PDF in drugo.

Nadgradite vaš Clevertouch v interaktivni kiosk

Prikaži oglasna sporočila ali dodajte pozdravni videoposnetek. Pametna sporočila se odzivajo na dotik in so uporabniku prijazna, obiskovalcem in uporabnikom omogočajo enostavno interakcijo.

Popolnoma prilagodljiv sistem

Različnim sodelavcem ali oddelkom lahko dodelite območja, ki jih smejo posodabljati. Objavljanje sporočil lahko časovno upravljajo, v sistem se lahko prijavijo od koderkoli in kadarkoli ter spreminjajo nastavitve. Vse, kar potrebujejo, je internetna povezava.

Združite zaslone v skupine

Zelo enostavno je ustvariti skupine zaslonov, tako lahko ponudite ustrezna sporočila pravim prejemnikom. Pošljete pozdravno sporočilo obiskovalcem na recepciji ali obvestilo sodelavcem ali kupcem v določeni sobi ali stavbi.

Interaktivni zaslon Clevertouch boste lahko uporabili tudi za prikazovanje vaših najpomembnejših sporočil v podjetju. Pri tem se bo zaslon vklapljal in izklapljal povsem samodejno glede na nastavljeni urnik.

ClevertouchLive deluje v povezavi s platformo ClevertouchLive.com in omogoča prikazovanje pomembnih opozoril, obvestil, dnevnih sporočil, promocijskih sporočil in vsebin izbranih digitalnih medijev.

Opozorila lahko v realnem času pošljete na vse ali posamezne skupine zaslonov Clevertouch. Pošiljanje sporočil lahko sprožite na daljavo preko oblaka in tako v trenutku prikažete pomembna sporočila, kot so obvestila o evakuaciji, sporočila o zdravju in varnosti, pomembna obvestila o dogajanju v podjetju.

Funkcija preglasitve zaslona omogoča, da se pomembna opozorila ali obvestila prikažejo tudi med uporabo zaslona (npr. med predavanjem ali med uporabo na sestanku). Zaslone lahko združujete v skupine in tako poenostavite pošiljanje sporočil in obvestil na posamezne lokacije ali vsebinska področja, kjer se zasloni uporabljajo.

ClevertouchLive lahko uporabljate tudi za prikazovanje koristnih informacij, ko zasloni niso v uporabi na sestankih, predavanjih …, na primer za prikazovanje sporočil o dogodkih v podjetju, za pošiljanje dodatnih novic in informacij o vremenu, o posebnih dogodkih, za prikazovanje pozdravnih obvestil itd.

ClevertouchLive s svojo intuitivno in preprosto zasnovo uredniku vsebin omogoča, da v aplikaciji preprosto povleče in spusti izbrane slike, zvočne ali video datoteke na mesto za prikazovanje, kar omogoča hiter in preprost nadzor zaslona. Sistem temelji na spletni rešitvi v oblaku, tako so vsi materiali shranjeni kar na spletu in ves čas dostopni s katere koli lokacije.

ClevertouchLive je nameščen na vseh zaslonih Clevertouch, s čimer dodatno razširja funkcionalnost teh zmogljivih interaktivnih zaslonov še v napravo za digitalne obveščanje, sporočanje in oglaševanje. Tako so zasloni odlično izkoriščeni tudi takrat, ko niso v uporabi na sestankih in predavanjih.

Vam poiščemo pravo rešitev? Povežite se z nami!

Preverite cene Clevertouch UX Pro 2 zaslonov

Vas zanima več o sistemu ClevertouchLive?

Neposredni partnerji proizvajalca Clevertouch

Pri Clevertouch so prepričani, da morata biti interaktivnost in sodelovanje preprosta, vse se mora odvijati kar samo od sebe. Zato so poslovno in na ravni rešitev povezani s podjetji, ki delijo iste vrednote in ki so na svojih področjih vodilni.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.

Prisluhnemo, svetujemo, poiščemo rešitev po vaši meri

Želite, da vam pomagamo pri iskanju rešitve za boljše upravljanje in označevanje sejnih sob, uspešno sodelovanje na sestankih in pomagamo poiskati opremo za brezhibne predstavitve? Na desni vnesite ključne podatke in si s tem rezervirajte pomoč našega strokovnega sodelavca.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.