Prenesite si brezplačni priročnik kako v 4 korakih do hibridnega pouka

Kako enostavno ustvarite pouk na hibridni način s 4 preprostimi koraki

Za vas smo pripravili preprost vodnik, kako s pomočjo 4 korakov ustvarite hibridni pouk v vaši priljubljeni videokonferenčni rešitvi (npr. Zoom ali MS Teams) in delite vašo predstavitev v učilnici, kot tudi tistim, ki pouk spremljajo od doma.

Poučevanje na daljavo s Clevertouch in Zoom

Kratek posnetek webinarja s predstavitivjo načina uporabe interaktivnega zaslona v učilnici z deljenjem namizja in uporabo konferenečne kamere

Osnova za uspešno delo v učilnici je interaktivni zaslon. Ko delate na daljavo ali s prisotnimi učenci in dijaki!

N

enostavna uporaba digitalne bele table z neskončno površino

N

nobenih dodatnih naročnin ali plačil licenc

N

Cleverstore ponuja prenos brezplačnih programov za učenje

N

brez žic, brez čakanja, brez težav

N

uporaba uporabniških računov v oblaku za lažji dostop do vsebin

N

uporaba vseh programov in aplikacij, ki jih uporablja vaša šola

N

produktivno delo v skupinah, sodelovanje pred zaslonom

N

preprosta prijava v svoj uporabniški profil kar z NFC kartico

N

jasna in svetla 4K slika, močan in kakovosten zvok z nizkimi toni

Poskrbite za profesionalne konferenčne klice

Uporabite interaktivni zaslon skupaj z vrhunsko konferenčno kamero Poly Studio ali Kindermann CommuniKam

Tehnologija z najvišjimi priznanji

Ste omejeni s sredstvi? Preverite akcijsko ponudbo za šole

Dokupite programsko opremo MozaBook

Za osnovno delo je na voljo tudi serija Clevertouch Impact

Ključne prednosti uporabe Clevertouch zaslonov za šole

Upravljajte zaslone z MDM

Vse zaslone lahko upravljate kar v oblaku. Možnost diagnostike, ugašanja naprav na daljavo, brisanje podatkov in prilagajanje nastavitev, nudenje oddaljene pomoči, zagotavljanje varnosti itd.

Povežite katerokoli napravo

Omogočite vsem uporabnikom, da lahko iz svojih naprav delijo vsebine na zaslon ali jih iz njega prejemajo na svoje pametne naprave neodvisno od vrste ali operacijskega sistema vaših naprav.

Clevershare za brezžično povezovanje

Delite vsebine iz do štirih pametnih naprav hkrati na zaslon s pomočjo aplikacije Clevershare vmesnika. S podporo funkcije dotika iz obeh smeri lahko delite prikazane vsebine na 32 brezžično priključenih naprav.

Prenesite brezplačno s Cleverstore

V Cleverstore vas čakajo brezplačne namenske aplikacije za poučevanje na interaktivnem zaslonu Impact Plus. Vse so preverjene in ne vsebujejo oglasov.

Samodejne posodobitve

Brezplačne programske posodobitve sistema preko interneta zagotavljajo, da ima vaša rešitev vedno najnovejše funkcionalnosti. Izkoristite vse prednosti, ki vam jih zagotavlja nenehen razvoj in napredek Clevertouch programskih rešitev.

Z Windows ali z Android

Udeleženci sestanka se lahko glede na njihove potrebe sami odločijo, katero okolje jim ustreza v določenem trenutku. Izjemno preprosto in hitro prehajanje med operacijskima sistemoma zagotavlja prvovrstno uporabniško izkušnjo.

Clever Message

Vgrajen sistem za digitalno sporočanje v oblaku omogoča, da na posamezen zaslon ali skupino zaslonov pošiljate digitalne oglase ali sporočila. Pošljite nujna sporočila, pozdrave obiskovalcem ali opomnike za prihajajoče sestanke.

Več uporabniških profilov

S pomočjo NFC obeska ali PIN kode sistem prepoznava različne uporabnike in naloži njihov uporabniški profil. Tako lahko takoj dostopate do svojih datotek, nameščenih aplikacij, nastavitev in vaših uporabniških računov za uporabo storitev v oblaku.

Zaklepanje in nadzor

Clevertouch veliko pozornosti namenja nenehnim izboljšavam storitve WebRTC, kar se odraža na kakovostnem pretoku slike v ločljivostih 1080p, ki jo gledajo vsi udeleženci v seji.
Lynx 6 by Clevertouch - licenca ob nakupu Clevertouch zaslona

Ustvarite vsebine s Clevertouch Lynx

Ustvarite domiselne lekcije z vsebinami iz različnih virov. Poenostavite si delo z enostavno in hitro uporabo ter odlično uporabniško izkušnjo, povsem prilagojeno učiteljem in profesorjem. Seveda vse v slovenščini.

Clevertouch ekosistem

Sestavimo vam celovito rešitev: interaktivni zasloni za uporabo v učilnicah in predavalnicah, zasloni za sporočanje in usmerjanje s sistemom v oblaku in upravljanje in prikazovanje zasedenosti prostorov.

Oglaševanje in sporočanje

Pošljite sporočila na vsak zaslon Clevertouch z enim samim klikom: pomembna varnostna opozorila, fotografije, video posnetke, novice, obvestila… Pri tem vam je na voljo več deset že pripravljenih predlog za pripravo sporočil.

Kalkulator pravilne velikosti zaslona

Zahtevajte povsem vaši šoli prilagojeno ponudbo!

Prosimo, izpolnite obrazec na desni in nam sporočite svoje podatke ter potrebe vaše šole po konferenčni in interaktivni opremi.