Akcija!

Interaktivni zaslon Clevertouch Impact LUX 65

Original price was: 3.995,00€.Current price is: 2.835,00€. + ddv

Najzmogljivejši model za izobraževalne ustanove z diagonalo 165 cm oz. 65″, ki ponuja vrhunsko odzivnost in natančnost uporabe na dotik. Clevertouch Impact LUX 65” je primeren za manjše učilnice. Delo z njim je preprosto, kot bi uporabljali tablico. Samo vključite ga in delate z njim. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina, USB ključa, oblaka ali jih brezžično prenesite na zaslon. Uporabite prednameščene aplikacije za poučevanje ali si jih brezplačno prenesite preko marketa Cleverstore ali Google Play.

Opis

Pripravite se na revolucionarno uporabniško izkušnjo z novim Clevertouch Impact LUX – prvim zaslonom s certifikatom Google EDLA

Zasloni serije Clevertouch Impact LUX s svojo prvovrstno uporabniško izkušnjo ponujajo uporabniku odlične pogoje za delo. Z najnovejšim operacijskim sitemom Android 13 in Google EDLA certifikatom je trenutno tudi najbolj varna interaktivna rešitev na tržišču.

Nova tehnologija z izjemno visoko odzivnostjo (37,5% boljšo od konkurence*) in natančnostjo zaznavanja 50 dotikov hkrati s 4K ločljivostjo. S časovno neomejenimi licencami ponujajo aplikacije Lynx Whiteboard, Lynx Activities, Clevershare in CleverLive.

Trgovina Google Play zagotavlja nešteto aplikacij za pouk, zabavo ali drugo delo. Sedaj lahko namestite uradne android aplikacije Microsoft Teams, Office 365, Zoom in ostale, saj vam sedaj zaslon z licenco Google EDLA to omogoča.

V marketu aplikacij Cleverstore pa je prosto dostopnih več kot sto izbranih didaktičnih aplikacij ter številna orodja v polni različici (brez oglasov in naročnin). Zasloni Impact LUX vam znatno prihranijo čas pri pripravi izobraževalnih vsebin in v pedagoškem procesu prinašajo najvišjo odzivnost oz. interaktivnost z višjo motiviranostjo in vključenostjo učencev in učiteljev.

Osem več smernih mikrofonov v okvirju zaslona zagotavlja takojšnjo pripravljenost za oddaljeni ali hibridni pouk. Na vrhu zaslona pripravljena USB-C vtičnica je namenjena za namestitev USB videokonferenčne kamere (opcijsko na voljo več modelov). S tem vas učenci, dijaki in študenti spremljajo med predavanjem, ob enem pa jim lahko v konferenčni klic vzporedno delite še vsebino zaslona.

Kamera Kindermann    Kamera Poly

High Precision Touch tehnologija izjemno natančnost dotika ter prepoznavo različnih velikosti objektov, s katerimi se dotaknete zaslona. Omogočeno je pisanje z 2 različnima barvama hkrati ter sočasno prepoznavo 50 dotikov. Funkcija zavrnitve dlani (palm rejection) omogoča pisanje po zaslonu kljub dotiku roke na površino zaslona. Kot bi z markerjem pisali po navadni tabli. Tehnologija Zero Gap, brez vmesnega prostora med LCD matriko in steklom omogoča najboljšo možno sliko brez učinka paralakse pri pisanju.

Super Glide in protimikrobni proti bleščeč končni sloj kaljenega stekla omogoča hitro in gladko drsenje prstov po površini zaslona, hkrati pa preprečuje zadrževanje bakterij in sledov prstnih odtisov.

Več o novostih     Koristi zaslonov

 

Clevertouch zasloni so prejeli že številne nagrade

Ključne novosti in dodatne koristi za uporabo v zbornicah, učilnicah, predavalnicah in sejnih sobah izobraževalnih ustanov

 • Vrhunska slika živih barv in kristalne ostrine v ločljivosti Ultra HD 4K z izjemno svetilnostjo 500 cd/m2 in kontrastom 6000:1
 • Senzor za prilagoditev svetilnosti glede na svetlobo v prostoru, nastavitve očem prijazne barve svetlobe ter zaznavanje prisotnosti uporabnikov
 • Visoko odziven dotik s prsti in pisali na 50 hkratnih dotikov.
 • Visoko zmogljivi zvočniki s sistemom 2.2 (2x 20W + 2x10W)
 • Vhod USB 3.1 tip C na sprednji strani, s funkcijo polnjenja naprave 100W z vhodom za prenos slike, zvoka, dotika iz zunanjih naprav ter funkcijo deljenja omrežne povezave
 • Vhod USB 3.1 tip C ob strani za prenos slike, zvoka, dotika iz zunanjih naprav ter funkcijo deljenja omrežne povezave
 • Priključek USB-C na zgornji strani okvirja za priključitev kamere
 • Izhod USB-C za prenos slike, zvoka, dotika in omrežne povezave na zunanje naprave
 • HDMI vhodi in izhod ter DisplayPort za priključitev zunanjih naprav
 • Vgrajen računalnik z Android OS 13 (z omogočenimi nadgradnjami sistema preko spleta – OTA)
 • Trgovina Google Play z neskončnosti možnosti uporabe aplikacij za delo, pouk in zabavo
 • Prednaložene aplikacije omogočajo takojšnjo uporabo.
 • Vgrajenih 8 mikrofonov za takojšnjo pripravljenost na konferenčne seje na daljavo
 • Možnost uporabe v zaslon vgrajenih mikrofonov in nanj priključene kamere s pomočjo brezžične povezave z zunanjimi napravami (BYOM)
 • Deluje podobno kot klasičen flipchart ali piši briši tabla, le da je digitalna – z neomejeno površino.
 • Pred nameščene aplikacije na vgrajenem Android računalniku omogočajo preprosto odpiranje in urejanje najbolj pogosto uporabljanih tipov datotek (Office, PDF, avdio, video in slike, brskalnik, Youtube, Lynx Whiteboard…)
 • Delite svoje zapiske takoj, ko jih dokončate s pomočjo QR kode, e-maila ali jih shranite v oblak
 • MDM napredno upravljanje, nadzor, zaščito ter nudenje oddaljene pomoči na vseh zaslonih centralizirano v oblaku za administratorje
 • Digitalna oglasna deska CleverLive z urejevalnikom vsebin (CMS) v oblaku z 2GB prostora (in možnostjo povečanja prostora).
 • Slika v sliki omogoča hkraten pregled in nadzor zunaj priključene naprave (npr. prenosnika) v pomanjšanem okvirju na prikazani sliki v okolju Android.

Google EDLA

Clevertouch Impact LUX je prvi zaslon na tržišču s certificiranim sistemom na čipu zaslona (On-Chip). EDLA je kratica za Enterprise Devices Licensing Agreement, kar uporabnikom omogoča uporabo trgovine Google Play in vseh uradnih aplikacij z vsemi posodobitvami na samem zaslonu. Nameščeni Google Mobile Services na napravi zraven Trgovine Google Play ponujajo še nekatere popularne aplikacije kot so Google iskalnik, Google Drive, Chrome, Youtube. Hkrati pa omogoča uporabo celotnega sistema Microsoft 365 in Google Workspace brez omejitev.

CleverLive

CleverLive je platforma za upravljanje z digitalnimi vsebinami iz oblaka (Content Management System Platform – CMSP). S pomočjo tega si lahko začetni zaslon prilagodite po svoji meri, izbirate različne predloge, dodate poljubne aplikacije in vsebine, ki so nato na voljo kot bližnjice na dotik. Namestite si lahko poljubne aplikacije kar na daljavo. Vsak uporabnik pa si lahko s hitro prijavo preko NFC/RFID ali gesla prikliče svoj uporabniški profil oz. začetni zaslon.

Uporabite vaš zaslon tudi za digitalno obveščanje, kadar ni aktivno v uporabi. Kadarkoli in kjerkoli lahko urejate vsebine za prikazovanje v oblaku in jih pošljite v predvajanje na zaslon. Prav tako lahko na ta način pošiljate izredna obvestila, ki se takoj pojavijo na enem ali več zaslonih hkrati, ne glede ali je zaslon v aktivni uporabi ali ne.

 

Več o Clever Live

 

Clevershare

Brezžično povežite na zaslon do 50 uporabniških naprav, ne glede na vrsto naprave in operacijski sistem. Iz tako povezanih naprav lahko projicirate poljubne vsebine (avdio in video) na zaslon, hkrati pa imate dvostranski nadzor vaše naprave kot tudi zaslona, odvisno iz katere strani upravljate vsebino – iz zaslona, kadar stojite pred njim ali iz svoje naprave, kadar ste oddaljeni od zaslona. Na zaslonu lahko hkrati prikazujete do 9 različnih virov v načinu split view. S pomočjo Clevershare brezžične povezave lahko vaš osebni ali prenosni računalnik spremenite v napravo z zaslonom na dotik.

Clevershare

Spoznajte Clevershare

 

Prosta reža za vgradnjo Windows PC-ja

Zaslon ima poleg vgrajenega Android PC-ja še eno prosto režo za vgradnjo modularnega (OPS) Windows 10/11 PC-ja. Na ta način lahko interaktivni zaslon uporablja hkrati 2 vgrajena računalnika, ki sta med seboj povezana. Med njima pa lahko preklapljate na zelo hiter in preprost način kar na zaslonski sliki. Tako postane vaš interaktivni zaslon naprava “vse v enem”.

OPS vgradni računalniki

 

Preprosta uporaba

Interaktivni zaslon Clevertouch odlikuje preprostost uporabe. Uporaba je intuitivna, kot bi uporabljali sodobno Android tablico ali telefon. Samo vključite ga in pričnete z delom. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina, oblaka, USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon. Številni vhodi omogočajo tudi žično priključitev več dodatnih zunanjih virov na interaktivni zaslon. HDMI izhod pa omogoča podvojitev slike iz zaslona na dodaten zaslon ali projektor.

 

Priložena programska oprema (Windows, Mac, Linux in Android):

 • Lynx Whiteboard – za izdelavo in izvedbo interaktivnega pouka s številnimi viri, dostopnimi kar iz spleta. Odpira tudi datoteke .IWB, .notebook, promethean .pptx in ostale.
 • Lynx Activities – prenesite znanje do učencev s pomočjo inovativnih aktivnosti, iger, kvizov, odzivnega sistema ipd. iz področja naravoslovnih in družboslovnih ved
 • Lynx Screen Recorder – posnamite potek pouka in ustvarjanje lekcij ter jih shranite v spletno učilnico
 • Clevershare – delite slik, zvok in dotik iz zunanjih naprav brezžično. Uporabite mobilni telefon kot dokumentno kamero ali prenesite vsebino iz zaslona na mobilne naprave ipd.
 • CleverLive – platforma za ustvarjanje digitalnih oglasnih desk, poljubnih začetnih zaslonov z bližničnimi gumbi do poljubnega števila aplikacij.

Programska oprema priložena pri Clevertouch-u je brezplačna, prav tako so vam skozi vso življenjsko dobo naprave na voljo vse nadgradnje in podpora brez dodatnih doplačil.

O Clevertouch Lynx       O centralnem upravljanju

 

Tehnične značilnosti

 • Diagonala zaslona 165 cm oz. 65”
 • Ločljivost Ultra HD 4K 3840×2016
 • Svetilnost 500cd/m2
 • Tipični kontrast 4000:1 (6000:1 dinamični)
 • Natančnost dotika ±1mm
 • Odzivni čas ≤5ms
 • Certificirana uporaba Google in Microsoft aplikacij
 • Multi Touch, 50 točkovni
 • Vgrajeni visoko kakovostni zvočniki 2x20W + 2x10W nizkotonca
 • Vgrajen sistem (On-Chip) Android 13 (nadgradljiv preko interneta), 8GB RAM / 128GB Flash, 4K grafika in Octa Core CPU, WiFi in Bluetooth 5.0
 • Priključki 3x HDMI vhod, 1x HDMI izhod, DisplayPort, 2x LAN, RS232, 3x USB 2.0, 4x USB 3.0, 3x USB-B za dotik 3x, USB Tip-C za prenos zvoka, slike, dotika s funkcijo napajanja 100W ter deljenjem omrežne povezave, optični, avdio vhod 3,5 mm
 • Prilagojen za uporabo s spletno kamero: DA
 • WiFi vmesnik IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax z 2 × 2 MIMO (za dostopno točko) oboje 2.4 and 5 GHz bands
 • Uporabniški vmesnik LUX 13 za hitro in intuitivno uporabo
 • Življenjska doba 50.000 ur
 • Garancija 5 let
 • Zagotovljen servis, podpora in hitra odzivnost v Sloveniji

 

Vsi zasloni Clevertouch so skladni in certificirani s standardi CE, FCC, UL, Energy Star in EEC.

 

Dodatna oprema

 • OPS Windows 10 Pro PC i5 8GB 240SSD (opcija).
 • OPS Windows 10 Pro PC i7 16GB 250SSD (opcija).

Nosilci in stojala   Ostali dodatki   OPS vgradni računalniki

 

 

Dodatne informacije

Teža 49,7 kg
Dimenzije 162,8 × 20,8 × 99,2 cm
Diagonala

Dimenzije

Garancija

Ločljivost

Uporaba v šolah

Teža brez embalaže

39,90 kg

PDF - Izdelčni list Clevertouch Impact LUX

Prenesi dokument

Morda vam bo prav tako všeč…