Akcija!

Projektor Vivitek D755WT ultra širokokotni + stenski nosilec

Original price was: 1.099,00€.Current price is: 769,30€. + ddv

Vivitek D755WT je DLP projektor za izjemno kratke razdalje ločljivostjo WXGA (1280 x 800). S svetilnostjo 3300 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 15000 : 1 zagotavlja odlično projekcijo.

Šifra: D755WT Kategorije: , ,

Opis

Vivitek D755WT je DLP projektor za izjemno kratke razdalje z osnovno ločljivostjo WXGA (1280 x 800). S svetilnostjo 3300 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 10.000 : 1 zagotavlja odlično projekcijo.

Diagonalo slike 220 cm prikazuje iz oddaljenosti le 66 cm od projekcijske površine.

Uporabimo ga lahko kot projektor za interaktivno tablo ali pa kot multimedijski projektor. Navdušil vas bo s tehnologijo BrilliantColor™, ki omogoča izjemno svetlo, ostro in živo sliko z neverjetnimi barvami. Vivitek D755WT je 3D Ready projektor, z neverjetno DLP Link™ 3D tehnologijo omogoča odlične 3D efekte, ki jih lahko zasledite v 3D filmih. Izjemen DLP čip vsebuje milijone mikroskopskih ogledalc, ki delujejo tako hitro, da lahko projicirajo eno sliko za vsako oko ter s tem naredijo vašo 3D izkušnjo še bolj realistično.

Izjemna 3D podpora vključuje tudi Direct 3D via HDMI, ki omogoča predvajanje 3D vsebin iz 3D predvajalnikov, igričarskih konzol in računalnikov preko HDMI povezave. Opcijsko so na voljo tudi najnovejša 3D očala s tehnologijo DLP Link™, ki so zasnovana za gledanje 3D slike brez potrebe po dodatnem oddajniku. S 3D očali, 3D vsebino in primernim predvajalnikom se pripravite na osupljivo doživetje s tem izjemnim projektorjem. Odlikuje ga tehnologija HD Ready za prikaz HD vsebin, mrežna funkcija za kontrolo in nadzor ter protiprašno zaprta optična enota, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo projektorja ter odlično sliko za daljše obdobje.

Z dolgo življenjsko dobo žarnice do 10.000 ur v varčevalnem načinu in z DLP zasnovo brez filtra projektor omogoča zanesljivo uporabo skoraj brez vzdrževanja.

Vivitek D755WT se ponaša tudi z vgrajenim 20 W zvočnikom za popestritev prezentacij z zvokom, z izhodnim avdio priklopom za priklopitev zunanjega avdio sistema ter z bogatim naborom vhodnih priključkov, med katerimi sta HDMI in DisplayPort priključka ter dva VGA priključka. Vgrajene ima tudi varnostne funkcije za preprečevanje kraje ali nepooblaščeno odstranitev projektorja.

S funkcijo zaklepanja tipkovnice pa preprečuje nenamerno spreminjanje nastavitev. Projektor Vivitek D755WT je odličen projektor za izjemno kratke razdalje, ki zagotavlja preprosto namestitev in zanesljivo uporabo. Zaradi svoje funkcionalnosti je primeren za poslovno, izobraževalno ali domačo uporabo.

Posebej primeren je za šolske ustanove, kjer je v osnovi na voljo 5 letna garancija na projektor in 3 leta (oz. 2000) ur na žarnico.

Dodatne informacije

Teža 10 kg