Akcija!

Projektor Epson EB-2255U

Original price was: 1.855,00€.Current price is: 1.259,00€. + ddv

Projektor Epson EB-2255U ob izjemni svetilnosti 5000 lumnov in ločljivosti 1920×1200 vključuje še WiFi povezljivost, zasnovan pa je za projiciranje razširljive slike do velikosti 762 cm oz. 300 palcev. Ponuja funkcijo Gesture Presenter in možnosti povezljivosti, kot sta dvojni HDMI in brezžična omrežna povezava.

Šifra: EB-2255U Kategorije: , , , ,

Opis

Izjemno kakovostna slika do velikosti diagonale 7,6m

Polna visoka ločljivost in tehnologija Epson 3LCD zagotavljata, da ima vrhunska vsebina bolj žive barve in svetlejšo sliko. Povezljivost HDMI zagotavlja ostrejše in jasnejše predstavitve s projiciranjem razširljive slike do velikosti 762 cm oz. 300”.

Začetni zaslon

Začetni zaslon ponuja hiter in enostaven dostop do različnih uporabnih funkcij, kot so povezljivostni viri. Tudi vzpostavljanje brezžičnih povezav je lahko z uporabo informacij na zaslonu enostavno.

Preprosta nastavitev in več možnosti povezovanja

Preprosta nastavitev in več možnosti povezovanja EB-2255U ponuja več možnosti povezovanja, vključno s funkcijo zrcaljenja zaslona, brezžičnim krajevnim omrežjem in dvema vhodoma HDMI. S funkcijami, kot so Auto Power On (samodejni vklop), pomoč pri ostrenju, trapezni popravek in prilagajanje zaslonu, je tudi namestitev enostavna, predstavitve pa hitre in učinkovite.

Gesture Presenter

Gesture Presenter Diapozitive menjajte zgolj s premikom roke, s čimer bodo predstavitve naprednejše, saj uporabniku ni treba uporabljati daljinskega upravljalnika ali miške.

Prilagodljivost z dodano vrednostjo

Programska oprema za projiciranje iz več računalnikov, ki je priložena projektorju EB-2255U, omogoča povezavo do 50 računalnikov in razdelitev zaslona za projiciranje dveh virov, kar ponuja precej boljšo stroškovno učinkovitost in prilagodljivost kot ploski zaslon.

Glavne lastnosti

  • Velikost slike do 300 palcev in odlična kakovost: Polna visoka ločljivost s tehnologijo Epson 3LCD
  • Naj predstavitve oživijo: Izjemna svetilnost 5000 lumnov
  • Številne možnosti povezljivosti: Vključno s funkcijo zrcaljenja zaslona, z WiFi omrežjem in dvema vhodoma HDMI
  • Prilagodljiva interakcija: Razdeljen zaslon in programska oprema za projiciranje iz več računalnikov
  • Gesture Presenter: Intuitivna uporaba gest za nadzor projektorja

Dodatne informacije

Teža 10 kg