LUMENS dokumentna kamera DC192

549,00 + ddv

Kamera LUMENS DC192 za pregledovanje dokumentov in objektov je izjemno dobrodošel pripomoček za vsako učilnico v kateri je nameščen projektor. V kombinaciji z interaktivno tablo ali zaslonom pa kamera pridobi še več funkcionalnosti. Model DC192 omogoča odlično sliko in v vse smeri gibljiv vrat za še več svobode pri snemanju slik in videa z zvokom.

Šifra: DC192 Kategoriji: ,

Opis

LUMENS DC192 dokumentna kamera je izjemno in hkrati enostavno učno orodje, ki vam pomaga nadgraditi učilnico v spontano in dinamično učno okolje.

Uporabite jo lahko tako pri klasični videoprojekciji na platnu, monitorju ali TV zaslonu. Njeno funkcionalnost pa še povečate s priključitvijo na interaktivni zaslon ali tablo. Namestite objekt pred kamero ali izkoristite v vse smeri gibljiv vrat kamere za snemanje objektov v prostoru.

Kamera je opremljena z dodatno lučjo na dodatnem gibljivem vratu za primerno osvetljevanje opazovanega objekta.

Namestitev in uporaba dokumente kamere LUMENS sta enostavni. Kamero priklopite na računalnik ali zaslon s priloženim USB in VGA kablom.


S kombinacijo 8x optičnega in 2x digitalnega približevanja LUMENS-ova dokumentna kamera omogoča ostre barve in žive slike s skupaj 16x povečavo. Osredotočite pozornost na podrobnosti, ki jih lahko povečate s hitrim objektivom. Samodejno ostrenje slike in prilagoditev osvetlitve omogočata hitro nastavitev slike.

Dodatne informacije

Teža 4 kg