Akcija!

Projektor Epson EB-2245U

1.099,00 + ddv

Projektor Epson EB-2245U ponuja izjemno svetilnost 4200 lumnov in ločljivost 1920×1200, zasnovan pa je za projiciranje razširljive slike do velikosti 660 cm oz. 260”. Ponuja funkcijo Gesture Presenter in možnosti povezljivosti, kot sta dvojni HDMI in brezžična omrežna povezava.

Šifra: EB-2245 Kategorije: , , , ,

Opis

Izjemno kakovostna slika do velikosti diagonale 6,6m

Polna visoka ločljivost in tehnologija Epson 3LCD zagotavljata, da ima vrhunska vsebina bolj žive barve in svetlejšo sliko. Povezljivost HDMI zagotavlja ostrejše in jasnejše predstavitve s projiciranjem razširljive slike do velikosti 660 cm oz. 260”.

Začetni zaslon

Začetni zaslon ponuja hiter in enostaven dostop do različnih uporabnih funkcij, kot so povezljivostni viri. Tudi vzpostavljanje brezžičnih povezav je lahko z uporabo informacij na zaslonu enostavno.

Preprosta nastavitev in več možnosti povezovanja

Preprosta nastavitev in več možnosti povezovanja EB-2245U ponuja več možnosti povezovanja, vključno s funkcijo zrcaljenja zaslona, brezžičnim krajevnim omrežjem in dvema vhodoma HDMI. S funkcijami, kot so Auto Power On (samodejni vklop), pomoč pri ostrenju, trapezni popravek in prilagajanje zaslonu, je tudi namestitev enostavna, predstavitve pa hitre in učinkovite.

Gesture Presenter

Gesture Presenter Diapozitive menjajte zgolj s premikom roke, s čimer bodo predstavitve naprednejše, saj uporabniku ni treba uporabljati daljinskega upravljalnika ali miške.

Glavne lastnosti

  • Velikost slike do 260” oz. 6,6m in odlična kakovost: Polna visoka ločljivost s tehnologijo Epson 3LCD
  • Bodite profesionalni: Svetilnost 4200 lumnov
  • Številne možnosti povezljivosti: Vključno z brezžičnim krajevnim omrežjem in dvema vhodoma HDMI
  • Prilagodljiva interakcija: Razdeljen zaslon in programska oprema za projiciranje iz več računalnikov
  • Gesture Presenter: Intuitivna uporaba gest za nadzor projektorja

Dodatne informacije

Teža 10 kg