Evoko Room Manager

1.099,00 + ddv

Evoko rezervacijski sistem sejnih sob je elegantna rešitev upravljanja uporabe vaših sejnih sob, govorilnic, pisarn ipd. Omogočite, da bodo sestanki v vaših prostorih potekali nemoteno in da bo izraba prostorov učinkovita.

Opis

Produkt ni več dobavljiv – poglejte si sorodne produkte ali nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo svetovali o aktualni alternativi.

Dotakni se. Dodaj dogodek. Izvedi sestanek.

Rezervacijski sistem je elegantna rešitev upravljanja z vašimi sejnimi sobami, govorilnicami, pisarnami ipd.

Omogočite, da bodo sestanki v vaših prostorih potekali nemoteno in da bo izraba prostorov učinkovita.


Opis rešitve:

Sistem Evoko Room Manager, ki ga sestavlja 8” interaktivni zaslon, ki se namesti na ali ob vrata vaše sejne sobe, pisarne, govorilnice. Poveže se v vaše omrežje ter sinhronizira z vašimi koledarji (Microsoft Exchange 2003-2016, Office 365, Google Apps, IBM/Lotus Domino, IBM Domino/SmartCloud, NFS)

Sodelavci, ki za sestanek z nekom želijo uporabiti katerkoli od sejnih sob, govorilnic itd. lahko razpoložljivost posamezne sobe preverijo v svojem koledarju ali pa kar na samem zaslonu, nameščenem pred sejno sobo, kjer ob razpoložljivosti sobe tudi takoj uredijo rezervacijo in jo uporabijo takoj ali v kasnejšem razpoložljivem terminu.

Naprava s svojo zeleno in rdečo LED osvetlitvijo okvirja že na daleč opozarja uporabnika na razpoložljivost prostora.

Terminal s pomočjo priloženega stenskega nosilca namesti na steno. Za delovanje potrebuje LAN povezavo s katero se poveže v vaše omrežje in preko katere se istočano tudi napaja (PoE). Napaja se lahko tudi ločeno preko priloženega usmernika.

Naprava izjemno atraktivnega videza je prejela številne nagrade:

  • Good Design Award 2011 by the Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design
  • DFA Award 2011, by Hong Kong Design Centre
  • ”Best Digital Signage Hardware” 2012 at the Best of InfoComm Awards from rAVe Publications
  • iF product design award for 2011


 

 

Dodatne informacije

Teža 200 kg