Evoko Minto – avdiokonferenčni sistem

695,00 + ddv

Odlična izbira za avdio konferenčno komunikacijo skupin do 20 uporabnikov. 360 stopinjski doseg mikrofonov v radiju 5m.

Šifra: evokominto Kategoriji: ,

Opis

Sodoben način izvajanja sestankov


Poslovite se od hrupa iz ozadja, motenj in komentarjev, ki jih ni mogoče slišati. Evoko Minto je inteligenten, zelo enostaven za uporabo in lep na pogled, z izjemno sposobnostjo, da zazna tisto, kar je pomembno in kaj ni. Vse to zahvaljujoč edinstveni tehnologiji zvoka. Pripravljen je za uporabo z vašim mobilnim telefonom, tabličnim ali prenosnim računalnikom.
 
Izvrsten timski igralec


Povežete se lahko preko Bluetooth povezave ali kabla, nadzorujete pa jo lahko kar s svojo napravo, samo povezovanje pa traja le nekaj sekund. Zahvaljujoč glasovnim povratnim informacijam in barvni osvetlitvi boste takoj vedeli, kaj se dogaja. Modra barva vam pove, da je priključena Bluetooth naprava, preklop na zeleno pa se zgodi, ko je klic aktiven, ko je izklopljen se takoj preklopi na rdečo – tako vedno veste kdaj lahko svobodno govorite.
 
Fantastičen poslušalec


Evoko Minto je edinstven v svoji sposobnosti, da zazna kar je res pomembno, tudi v hrupnem okolju in z ljudmi, ki govorijo iz različnih razdalj ali se gibljejo naokoli. Štirje usmerjeni mikrofoni izmenično zajemajo glas le tiste osebe, ki govori in izločijo vse ostale motnje. Ravno zato je Minto primeren za sejne sobe z do 20 udeleženci, tako da se glas enako jasno in dovolj glasno sliši vsem udeležencem klica.
 
Spretni govorec


Izjemna kakovost zvoka Evoko MINTO izhaja iz več desetletij raziskav. To je rezultiralo v napredni in patentirani programski opremi za izboljšanje zvoka iz zvočnikov, kar povečuje jasnost človeškega glasu. Ko ne želite, da bi vas kdo slišal samo naredite gib z roko čez vrh naprave in osvetlitev se bo takoj obarvala rdeče, mikrofoni pa se bodo izključili. Da bi dobili vse potrebne informacije, ki jih potrebujete, vam Evoko Minto sam daje glasovna navodila in informacije o stanju naprave. Evoko Minto je pravi spretni govorec.
 
Čudovit za uporabo


Enostaven, brezžičen in pameten. Evoko Minto so oblikovali nagrajeni švedski oblikovalci No Picnic. Njegova oblika in preprostost sta ena od ključnih razlogov za odlično zmogljivost. Tako inteligenten in enostaven za uporabo, da ga lahko vsakdo uporablja. Ker deluje na baterije ga lahko uporabite takoj, v kateremkoli prostoru. Ko končate, ga postavite nazaj na stenski nosilec, da se bo polnil in tako boste tudi sprostili prostor na mizi v sami sobi.

Dodatne informacije

Teža 4 kg