Motorizirano mobilno stojalo za displej Clevertouch – SCETAVXL

1.027,00 + ddv

Odlikuje ga vitko in minimalistično a hkrati izjemno stabilno ogrodje. Uporabite ga lahko za vse vrste velikih zaslonov velikosti 42”-70”. Zaradi svoje stabilnosti je idealna izbira za namestitev zaslonov na dotik.

Šifra: CLSCETAVXL Kategorije: , ,

Opis

Motorizirano mobilno stojalo za displej Clevertouch – SCETAVXL.

Odlikuje ga vitko in minimalistično a hkrati izjemno stabilno ogrodje. Uporabite ga lahko za vse vrste velikih zaslonov velikosti 42”-70”.. Zaradi svoje stabilnosti je idealna izbira za namestitev zaslonov na dotik.

Motorizirana prilagoditev višine uporabniku omogoča ergonomsko interakcijo z zaslonom na želenem položaju, ne glede na to ali je uporabnik zelo visok, nizek, stoji ali sedi.

Zahvaljujoč kolesom je preprost za premikanje iz prostora v prostor in je kot nalašč primeren za prostore, kjer bo zaslon v središču pozornosti.

Zasnova vključuje prostor za shranjevanje dodatne opreme kot npr. mini PC vse do velikosti formatov SFF, predvajalnik ali prenosni računalnik, ki je zlahka dostopen s sprednje strani. Prav tako je na zadnji strani nosilca zlahka dostopno vertikalno odložšče za prenosnik.

Specifikacije:

Srebrn aluminijast okvir RAL 9006
Maksimalna obremenitev 150 kg
Daljinsko upravljan motoriziran vertikalni pomik višine 50 cm
V najnižji poziciji stojala je središče zaslona visoko 131 cm.
V maksimalni poziciji stojala je središče zaslona visoko 184 cm.
Možnost dodajanja praktičnih stranskih ali sprednjih polic (opcijsko).

Na voljo v sivi barvi.


Dodatne informacije

Teža 1 kg