Projektor Epson EB-X41

415,00 + ddv

Epson EB-X41 z XGA ločljivostjo je izjemno kakovostna a hkrati stroškovno učinkovita izbira za učilnice. S tehnologijo 3LCD in svetilnostjo 3600 lumnov bodo filmi in predstavitve prikazani svetlo ter jasno. Projektor zagotavlja dolgo življenjsko dobo žarnice.

Šifra: EB-X41 Kategorije: , , , ,

Opis

Epson EB-X41 z XGA ločljivostjo je izjemno kakovostna a hkrati stroškovno učinkovita izbira za učilnice. S tehnologijo 3LCD in svetilnostjo 3600 lumnov bodo filmi in predstavitve prikazani svetlo ter jasno. Projektor zagotavlja dolgo življenjsko dobo žarnice.

Večje je boljše

Ta projektor omogoča izjemen 300-palčni prikaz tako za ogled priljubljenih filmskih uspešnic kot za predvajanje predstavitev. Je vrhunske kakovosti, saj tehnologija 3LCD omogoča do trikrat svetlejši prikaz kot konkurenčni izdelki2. Poleg svetlih in živahnih barv razmerje kontrasta 15.000 : 1 poskrbi za izrazitejše sence ter globoke črne odtenke. Zagotovo bo pritegnil pozornost vseh prisotnih, od družinskih članov in prijateljev do sodelavcev ter strank.

Dolgotrajna rešitev

Iščete dolgotrajno, preprosto in cenovno ugodno rešitev za svoje potrebe projiciranja? S tem modelom z dolgotrajno žarnico si lahko ogledate film vsak dan v obdobju 15 let1.

Visokokakovostna, svetla slika

Ta zmogljiv in cenovno ugoden projektor XGA zagotavlja izjemno svetlo, vendar kljub temu barvito sliko z jasnimi podrobnostmi tudi v svetlih prostorih. Vse to omogoča tehnologija 3LCD, ki proizvaja enako intenzivno belo in barvno svetilnost 3600 lumnov.

Brezskrbna namestitev

Projektor EB-X41 je bil zasnovan z mislijo na prenosljivost in hitro namestitev. Torbica omogoča enostavno prenašanje projektorja iz enega prostora v drugega, s trapeznim popravkom pa lahko hitro nastavite sliko in dostopate do vsebine prek vhodov HDMI. Opcijski vmesnik ELPAP10 zagotavlja povezljivost Wi-Fi, ki omogoča skupno rabo vsebine iz pametne naprave z uporabo aplikacije iProjection.

Glavne lastnosti

  • Ustvarite doživetje velike slike: Od filmskih uspešnic do poslovnih predstavitev – pritegnite pozornost vseh prisotnih

  • Svetla slika tudi pri osvetlitvi okolja: Enako intenzivna bela in barvna svetilnost 3600 lumnov

  • Cenovno ugodna oprema z vrhunsko tehnologijo: Uživajte v uporabi tega projektorja XGA

  • Dolgotrajna rešitev: Oglejte si film vsak dan v obdobju 15 let1

  • Prenosen in preprost za namestitev: Torbica za prenašanje in trapezni drsnik za preprosto poravnavo

 

1 ) Pri vsakodnevnem ogledu filma s povprečno dolžino 1 h 45 min ter delovanju žarnice v varčnem načinu. 2) Barvna svetilnost v najsvetlejšem načinu je izmerjena v skladu s standardom IDMS 15.4 v neodvisnem laboratoriju. Barvna svetilnost je odvisna od pogojev uporabe naprave. Najbolje prodajani Epsonovi projektorji s tehnologijo 3LCD v primerjavi z najbolje prodajanimi projektorji s tehnologijo DLP z enim vezjem na podlagi podatkov o prodaji v okviru raziskave PMA za obdobje od decembra 2015 do novembra 2016.

Dodatne informacije

Teža 10 kg