Čas branja: 2 min

Delovna mesta so se spremenila. Institucije, podjetja in organizacije se prilagajajo novim razmeram in zelo hitro uvajajo načine dela in sodelovanja, ob enem pa skušajo spremembe ohranjati kot novo stvarnost in jih dimenzionirati za dolgoročno uporabo.

Clevertouch

Clevertouch je eno izmed 1000 podjetji, ki v Veliki Britaniji kontinuirano navdihujejo z novimi tehnološkimi rešitvami (pravkar so prejeli 4 nove nagrade). Soustvarjajo nove rešitve, s katerimi podjetjem in institucijam pomagajo pri prilagajanju na nove razmere, pravila in potrebe. Vsi njihovi zaposleni, ki imajo to možnost, delajo od doma in in pri tem za tekoče in nemoteno sodelovanje na daljavo uporabljajo lastno tehnologijo Clevertouch STAGE ter partnersko programsko rešitev ZOOM ROOMS.

Zdaj, ko se delovna mesta oblikujejo po novih pravilih, je nujno, da razvijalci tehnoloških rešitev ponudijo izdelke in rešitve, ki bodo podjetjem oz. zaposlenim omogočili vrnitev na delovna mesta, kjer bo komunikacija potekala na nov način, nove tehnološke rešitve pa bodo omogočile normalno delo.

Eno ključnih vprašanj bo obvladovanje pomislekov in skrbi zaposlenih, ko končno zapuščajo svoje domove (ki so bili njihovo varno zavetje v času Korona krize) in se vračajo na svoja spremenjena delovna mesta.

Skrb za nemoteno komunikacijo, obveščanje in osveščanje

Poleg STAGE je v novih razmerah za kupce ključen nagrajeni Clevertouchev ekosistem, ki je rezultat skupnega razvoj med Clevertouch in Sedao Digital Signage. Tako je podjetjem in ustanovam z enim nakupom na voljo celovita rešitev za komunikacijo med zaposlenimi, med zaposlenimi in kupci ter partnerji, ob enem pa je na voljo obveščanje in ozaveščanje preko zaslonov za digitalno komunikacijo.

jabra-panacast-angle-3-lb-copy@3x_main_lg_col10_hpad0

Obe tehnologiji zmanjšujeta tveganja, ki nastajajo zaradi Covid-19, ob enem pa zagotavljata neprekinjeno oddajanje sporočil in omogočata sodelovanje ne glede na lokacijo.

Digitalno obveščanje in usmerjanje

Digitalna obveščanje na recepciji, hodnikih in še preko zaslonov na dotik v prostorih za sestanke upravljate preko SedaoLive CLOUD. Celoten sistem vam prinaša naslednje koristi in prednosti:

Platforma v oblaku vam omogoča upravljanje prikaza vsebine na posameznih ali več zaslonih na poljubnem številu lokacij.

 • Mogoče je pošiljanje obvestil v realnem času in video prenos v živo za takojšnjo komunikacijo novic ali opozoril.
 • Sprožanje sporočanja na zaslone kar preko mobilnih naprav zaposlenih.
 • Prenesite Clevertoucheve brezplačne digitalne plakae za vrnitev na delo – zasnovani so različne potrebe in že prilagojeni za uporabo na zaslonih na dotik Clevertouch.

Predvajajte svoja digitalna sporočila na profesionalnih zaslonih Clevertouch

Ti zasloni velikega formata so novost na trgu in ponujajo funkcije, zaradi katerih so primerni za uporabo na sestankih med zaposlenimi ali ob obiskih partnerjev, kupcev in strank. Ponujajo vse funkcionalnosti, ki jih potrebujete v sodobni sejni sobi, ob enem pa jih je moč uporabljati tudi za digitalno sporočanje in oglaševanje.

Zaslone Clevertouch odlikujejo naslednje ključne prednosti:

 • 4K Ultra HD ločljivost,
 • brezžična povezovanje na zaslon s katerekoli naprave (računalniki, tablice, pametni telefoni …),
 • aktivno uporavljanje vklopa in izklopa / stanja varčevanja glede na urnike ali senzor gibanja.

Posodobitev prostorov za sestanke z našo rešitev Zoom Rooms ali UX PRO zaslonom na dotik

Za izboljšanje sodelovanja brez potrebe po številnih številkah v eni sami sejni sobi, rešitve rešitev Clevertouch UX PRO in Zoom Rooms ponujajo:

 • Senzorji gibanja so aktivirani za zmanjšanje potreb po dotiku – vsak zaslon se sproži takoj ob vstopu v sobo
 • Sodelujte z zaslonom Clevertouch v kateri koli napravi z uporabo aplikacije Clevershare – tabela, predstavitev ali srečanje
 • Da bi zmanjšali onesnaženje in širjenje kalčkov, naše izdelke visoke natančnosti enostavno očistimo z antibakterijskimi izdelki
 • Vsakemu uporabniku dodelite pisalo
 • Naša tehnologija visoke natančnosti uporabnikom med delovanjem zaslona nosi rokavice za enkratno uporabo.
 • Rezervirajte sobo preprosto s pomočjo SedaoLive Rooms

Rešitev za rezervacije sob, ki jo lahko koledar rezervira in si ogleda za zmanjšanje potrebe po potovanju po delovnem prostoru.

Z zmožnostjo izboljšanja varnosti v pisarni in učilnici z uporabo izdelkov Ekosistema lahko uporabniki pri nameščanju izdelkov Clevertouch samozavestno zmanjšajo tveganje za fizično širjenje mikrobov in zmanjšajo tesnobo kolegov, kar poveča učinek vrnitve na delo.

S svojim programom za razvoj izdelkov za izboljšanje izdelkov bo ekipa Clevertouch še naprej dobavljala izdelke, ki bodo podpirali zavode, podjetja in organizacije, ko se bodo danes usmerili v proces vračanja na delo in svojo prihodnost gradili z inovativno tehnologijo podjetja Top 1000.