Clevertouch je na letošnji posebni izdaji InfoComm osvojil štiri nagrade. UX Pro in IMPACT Plus sta prejela priznanja revije Installation Magazine in AV Technology, IMPACT Plus pa je prejel tudi nagrado Tech & Learning.

Med nominirance so vključeni izdelki, ki bi morali biti predstavljeni v živo na InfoComm 2020 v Las Vegasu in so ob enem bili predstavljeni več kot 95.000 strokovnjakom iz celotne AV panoge. Razglasili so zmagovalce letošnje nagrade Best of Show InfoComm Special Edition s šestimi zmagovalci v kategoriji Instalacija.

Nagrade podeljuje vrsta medijev, ki se ukvarjajo s tehnologijami prihodnosti in o njih podrobneje pišejo. Future’s Best of Show Awards ocenjuje skupina inženirjev in strokovnjakov iz industrije, izbrane pa so na podlagi inovativnosti, nabora funkcij, stroškovne učinkovitosti in uspešnosti pri uporabi.

Kaj so povedali sodniki?

Clevertouch je dobil še en zmagovalni izdelek, serijo interaktivnih zaslonov za sodelovanje IMPACT Plus. Clevertouch je še naprej vodilni na trgu, saj njihova serija IMPACT Plus ponuja odličen nabor rešitev, ki vključujejo namenske aplikacie, prijeten in udeben uporabniški vmesnik in funkcije, ki jih bodo najverjetneje skušali posnemati drugi proizvajalci zaslonov.

To je bilo bogato področje predloženih nominacij, ki odraža širino inženiringa, raziskav in razvoja ter UX-ovih talentov, ki jih imamo v tej panogi. Čestitamo zmagovalnim ekipam. Veselimo se, da bomo njihove izdelke lahko videli na naših trgih

Urednica urednika za zvočne in video izvajalce Cynthia Wisehart pravi; »Ponosni smo, da lahko v tem najbolj nenavadnem letu proslavimo dosežke proizvodnih skupin. V mnogih primerih so ti izdelki rezultat dolgoletnih prizadevanj za zagotavljanje funkcij in inovacij, ki premikajo industrijo naprej. Običajno bi ti izdelki predstavljeni na razstavnem prostoru. Veseli smo, da jih bomo lahko prepoznali na edinstven način do leta 2020 in pomagali opozoriti na prizadevanja vseh vključenih inženirjev, oblikovalcev, vodje izdelkov in vodstvenih delavcev. “

Adam Kingshott, direktor trženja skupine Clevertouch, pripombe; “Super je biti nagrajen za obe ključni liniji izdelkov. Naš IMPACT Plus je zasnovan za izobraževanje, UX Pro pa je namenjen podjetniškemu trgu. Navdušeni smo nad prepoznavnostjo naših izdelkov v obeh sektorjih.”