CLEVERTOUCH UX Pro 2

Najsodobnejši interaktivni zasloni za podjetja
Povežite sejne sobe na različnih lokacijah v skupni konferenčni klic, sodelujte na daljavo, povečajte učinkovitost sestankov in timskega sodelovanja. Vključuje sistem za rezervacijo sejnih sob.

Nagrajena kakovost. V vseh velikostih. Za vse zaposlene. V vseh oddelkih.

N

Ustvarjanje idej brez prekinitev ali motenj

N

Sodelovanje v prostorih za timsko delo ali v sejnih sobah

N

Sodelovanje na daljavo z deljenjem zaslona in uporabo anotacijskih orodij

N

Vgrajeni mikrofoni in zvočniki za popolno multimedijsko izkušnjo

N

Prikaz vsebin s katerekoli naprave in s poljubne platforme

N

Uporaba vseh programov in aplikacij, ki jih uporablja vaše podjetje

N

Produktivni in učinkoviti sestanki

N

Rezervacijski sistem sejnih sob

N

Digitalna oglasna deska - z upravljanjem preko oblaka

Poskrbite za profesionalne konferenčne klice

Uporabite interaktivni zaslon skupaj z vrhunsko konferenčno kamero Poly Studio ali Kindermann CommuniKam

Konferenčni klici in sodelovanje na daljavo

Povežite udeležence v različnih sejnih sobah in na različnih lokacijah kar preko konferenčnega klica na interaktivnem zaslonu. Uporabite programsko opremo STAGE, ki jo prejmete skupaj z zaslonom ali druge priznane rešitve (Skype oz. Skype for Business, Teams, Zoom, Google Meet, Cisco Webex, Slack).

Brezžično povezovanje na zaslon z računalnikov in z mobilnih naprav

Na zaslon se povežete kar brezžično s svojega prenosnika, mobilnega telefona ali tablice. V trenutku lahko vsem udeležencem prikažete vsebino zaslona svoje naprave ali na interaktivni zaslon pošljete dokument, sliko ali video posnetek.
l

Digitalna bela tabla in orodja za vrhunske (interaktivne) predstavitve

S preprostim dotikom ikone lahko kadarkoli uporabite digitalno belo tablo. Zaradi vrhunske odzivnosti zaznavanja dotika je risanje in pisanje po njej s prstom ali priloženim pisalom povsem naravno in lahkotno. Zlahka skicirate, ustvarjate modele, v skupini iščete in nadgrajujete ideje. Karkoli je predstavljeno na zaslonu, lahko vedno dodatno ročno označujete ali poudarjate.

Izkoristite moč Windows 10 PC

Uporabljajte interaktivni zaslon z dodatnim vgradnim visoko zmogljivim i5 ali i7 računalnikom. Tako so kar s pomočjo uporabe na dotik vedno na voljo prav vsi programi, ki jih v podjetju uporabljate v okviru operacijskega sistema Windows 10. Tako lahko na sestanku ali pri sodelovanju na daljavo predstavljate uporabo določenega programa ali v skupini kar delate na določenem problemu in pri tem uporabljate vsa za vaše podjetje značilna programska orodja.

Vam poiščemo pravo rešitev? Povežite se z nami!

Preverite predstavitev in ceno Clevertouch UX Pro 2

Kakšna je vrhunska rešitev za sodelovanje?

Primeri uporabe interaktivnega zaslona UX Pro 2 v sejni sobi

Prilagodite se na nov način sodelovanja tudi v vaših sejni sobah

Konferenčni klici med podjetji

Povežite sejno sobo svojega podjetja s sejno sobo ali pisarno oddaljene poslovalnice oz. partnerskega podjetja in sodelujte na sestanku, kot bi bili v istem prostoru.

l

Sodelovanje na daljavo

Uporabite priloženo programsko opremo STAGE in v skupini v realnem času obdelujte teme pogovora ali dokumente ne glede na lokacijo in programsko opremo sodelujočih.

Vključevanje sodelavcev od doma

Uporabite interaktivni zaslon kot centralno vozlišče za sodelovanje. Vključite v sestanek sodelavce, ki so v sejni sobi podjetja in v sodelovanje povabite še sodelavce, ki delajo od doma.

Sodobni sestanki in srečanja

Povečajte intenzivnost in učinkovitost srečanj in sestankov. Obdelajte teme sestanka kar na zaslonu tako, da so sprejete odločitve že zapisane in rešitve takoj uporabljene.

Naj ideje tečejo brez prekinitev ali motenj. Sestajajte se in sodelujte v prostorih za timsko delo, sejnih sobah ali povabite sodelavce in partnerje v sodelovanje na daljavo z deljenjem zaslona. Brez žic, brez čakanja, brez težav. Prikažite vsebino s katerekoli naprave in s poljubne platforme ter uporabljajte vse programe, programsko opremo in aplikacije, ki jih uporablja vaše podjetje. Povečajte produktivnost in naredite svoje sestanke bolj učinkovite.
Tehnologija z najvišjimi priznanji

CLEVERTOUCH STAGE za preprosto sodelovanje na daljavo

Z zaslonom Clevertouch prejmete celoten ekosistem ClevertouchLive

Zakaj so vse Microsoft rešitve izredno uporabne na Clevertouch zaslonih?

Ključne prednosti uporabe Clevertouch zaslonov

Upravljajte zaslone z MDM

Vse zaslone lahko upravljate kar v oblaku. Možnost diagnostike, ugašanja naprav na daljavo, brisanje podatkov in prilagajanje nastavitev, nudenje oddaljene pomoči, zagotavljanje varnosti itd.

Povežite katerokoli napravo

Omogočite vsem uporabnikom, da lahko iz svojih naprav delijo vsebine na zaslon ali jih iz njega prejemajo na svoje pametne naprave neodvisno od vrste ali operacijskega sistema vaših naprav.

Clevershare za brezžično povezovanje

Delite vsebine iz do kar 6 pametnih naprav hkrati na zaslon s pomočjo aplikacije Clevershare vmesnika. S podporo funkcije dotika iz obeh smeri lahko delite prikazane vsebine na 50 brezžično priključenih naprav.

Sodelovanje, tudi na daljavo

S pomočjo priložene programske opreme Stage lahko opravite konferenčne klice, delite vsebine, nanj digitalno pišete opombe in sodelujete na istem virtualnem prostoru, kot da bi bili vsi v istem prostoru.

Samodejne posodobitve

Brezplačne programske posodobitve sistema preko interneta zagotavljajo, da ima vaša rešitev vedno najnovejše funkcionalnosti. Izkoristite vse prednosti, ki vam jih zagotavlja nenehen razvoj in napredek Clevertouch programskih rešitev.

Z Windows ali z Android

Udeleženci sestanka se lahko glede na njihove potrebe sami odločijo, katero okolje jim ustreza v določenem trenutku. Izjemno preprosto in hitro prehajanje med operacijskima sistemoma zagotavlja prvovrstno uporabniško izkušnjo.

ClevertouchLive

Vgrajen sistem za digitalno sporočanje v oblaku omogoča, da na posamezen zaslon ali skupino zaslonov pošiljate digitalne oglase ali sporočila. Pošljite nujna sporočila, pozdrave obiskovalcem ali opomnike za prihajajoče sestanke.

Več uporabniških profilov

S pomočjo NFC obeska (opcija) ali PIN kode sistem prepoznava različne uporabnike in naloži njihov uporabniški profil. Tako lahko takoj dostopate do svojih datotek, nameščenih aplikacij, nastavitev in vaših uporabniških računov za uporabo storitev v oblaku.

Zaklepanje in nadzor

Veliko časa namenjamo nenehnim izboljšavam ter zagotavljanju najvišje stopnje informacijske varnosti.

Virtualno sodelovanje

Izboljšajte sodelovanje na sestankih in v konferenčnih klicih s Clevertouch STAGE. Ne glede na lokacijo in brez nameščanja dodatne programske opreme.

Clevertouch ekosistem

Sestavimo vam celovito rešitev: interaktivni zasloni za uporabo v sejnih sobah in v konferenčnih klicih, zasloni za oglaševanje in usmerjanje s sistemom v oblaku in upravljanje in prikazovanje zasedenosti prostorov.

Oglaševanje in sporočanje

Pošljite sporočila na vsak zaslon Clevertouch z enim samim klikom: opozorila, fotografije, video posnetke, novice, obvestila… Pri tem vam je na voljo več deset že pripravljenih predlog za pripravo sporočil.

Za povezovanje je na voljo Clevershare

Neposredni partnerji proizvajalca Clevertouch

Pri Clevertouch so prepričani, da morata biti interaktivnost in sodelovanje preprosta, vse se mora odvijati kar samo od sebe. Zato so poslovno in na ravni rešitev povezani s podjetji, ki delijo iste vrednote in ki so na svojih področjih vodilni.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.

Kalkulator pravilne velikosti zaslona

[CP_CALCULATED_FIELDS id="6"]

Prisluhnemo, svetujemo, poiščemo rešitev po vaši meri

Želite, da vam pomagamo pri iskanju rešitve za boljše upravljanje in označevanje sejnih sob, uspešno sodelovanje na sestankih in pomagamo poiskati opremo za brezhibne predstavitve? Na desni vnesite ključne podatke in si s tem rezervirajte pomoč našega strokovnega sodelavca.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.