Akcija!

Projektor Acer U5220 – ultra širokokotni

745,00 + ddv

Projektor Acer U5220 je DLP projektor za izjemno kratke razdalje z osnovno ločljivostjo XGA 1024 x 768. S svetilnostjo 3000 lumnov in s kontrastnim razmerjem 13000 : 1 zagotavlja odlično projekcijo. Uporabite ga lahko povsod, kjer potrebujete veliko sliko iz izjemno kratke razdalje. Diagonalo slike 200 cm projicira iz oddaljenosti 40 cm. S priloženim zidnim nosilcem in opcijskim namiznim kompletom lahko projicirate na katerokoli obstoječo tablo, steno ali mizo.

Šifra: u5220 Kategoriji: ,

Opis

Acer U5220 je namenski projektor za izjemno kratke razdalje z ločljivostjo XGA 1024 x 768

Ima zavidljivo svetilnost kar 3000 ANSI lumnov, ki iz tako kratke razdalje projiciranja omogoča zelo svetlo sliko.

Uporabite ga lahko povsod, kjer potrebujete veliko sliko iz izjemno kratke razdalje. Idealen je za namestitev nad interaktivne table, saj diagonalo slike v premeru 200 cm projicira že iz oddaljenosti le 40 cm. S priloženim zidnim nosilcem in opcijskim namiznim kompletom lahko projicirate na katerokoli obstoječo tablo ali platno.

Posebna hladilna tehnologija skrajša čas hlajenja za več kot 60 %, kar vam prihrani čas in zmanjšuje tveganje pregrevanja občutljivih notranjih komponent. Izjemno močna žarnica ima življenjsko dobo do 6000 ur (v varčevalnem načinu), kar je dvakratna pričakovana doba povprečnih projekcijskih žarnic na trgu. To vsekakor zniža število menjav in zadržuje stroške vzdrževanja na minimumu.

Samodejni izklop projektorja po 30 minutah brez zaznanega vira omogoča funkcija samodejnega izklopa, ki prepreči nepotrebno porabo energije in hkrati podaljšuje življenjsko dobo projekcijske žarnice. Funkcija takojšnjega zagona pa zagotavlja hiter ponoven vklop v primeru, da ste projektor izklopili po pomoti.

Brezhibno delovanje vam Acer jamči s kar 3 letno garancijo tako na projektor in 1 leto na žarnico (oz. 2000 ur)

Dodatne informacije

Teža 10 kg