Akcija!

Profesionalno brezžično ozvočenje Bose L1 1S – premium paket L

Original price was: 2.790,00€.Current price is: 2.229,00€. + ddv

 

Profesionalno prenosno ozvočenje za vrhunsko izvedbo konferenc, predavanj, prireditev, žalnih slovesnosti ipd. kjer je zelo pomembeno, da vsi udeleženci slišijo kristalno čist in dovolj glasen zvok.
Jasen in razločen zvok govora omogočajo odlični brezžični mikrofoni Shure. Pozabite na nadležno piskanje, pokanje in šumenje. Ta sistem je zasnovan tako, da boste na nastopu blesteli.

Opis

Naj vas odlično slišijo tudi tisti v zadnji vrsti

Profesionalno prenosno ozvočenje za vrhunsko izvedbo konferenc, predavanj, prireditev, žalnih slovesnosti ipd. kjer je zelo pomembeno, da vsi udeleženci slišijo kristalno čist in dovolj glasen zvok govorcev.

Jasen in razločen zvok govora omogočajo odlični brezžični mikrofoni Shure. Pozabite na nadležno piskanje, pokanje in šumenje. Ta sistem je zasnovan tako, da bodo govorci na nastopu blesteli.

Posebej izbrana profesionalna in visoko kakovostna avdio oprema združena v celovit kompakten sistem, ki ga lahko uporabite kjerkoli.

Sistem, ki pri postavitvi pokriva širok 180 stopinjski kot, je zasnovan za večje prostore ali odprt prostor do 300 udeležencev.

Komplet sestavlja:

 • Avdio sistem Bose L1® 1S s podstavkom za zvočnik
 • Torba za prenašanje
 • Brezžični ročni mikrofon vrhunske kakovosti Shure
 • Brezžični kravatni mikrofon vrhunske kakovosti Shure
 • Vrhunski sprejemnik za brezžične mikrofone Shure

Bose L1® 1S je enostaven, prenosljiv a izjemno zmogljiv sistem ozvočenja.

Profesionalni avdio sistem je primeren za prireditve z do 300 poslušalci. Linijski zvočnik z 12 vertikalno postavljenimi gonilniki – zvočniki z 180 stopinjsko horizontalno disperzijo zvoka.
Sistem omogoča enakomeren in uravnotežen zvok in zmanjšano izgubo glasnosti glede na oddaljenost od zvočnika. Enostavna sestava sistema omogoča enostaven transport, sestavo in spravilo sistema.
Bose L1® S sistem združuje konvencionalni sistem ozvočenja in odrskega monitorja v enem vitkem sistemu sestavljenem iz zgolj 3 komponent. Postavljen za ali ob nastopajočih, govorcu ali DJ-ju reproducira vseobsegajoč, enakomerno razporejen kakovosten zvok po odru in dvorani – tudi do skrajnih robov. To je srednje zmogljiv sistem iz BOSE L1® serije, ki skupaj v 3 enostavno sestavljivih komponentah tehta 21,9 kg.

Porabite manj časa za sestavljanje in več za uživanje v zmogljivostih sistema. Novi Bose L1® Model 1S, prenosni line array sistem omogoča optimalno kombinacijo uporabnosti in zmogljivosti. Sistem je tako kompakten in lahek, da omogoča enostavno sestavo, hkrati pa dovolj močan, da z zvokom napolni srednje velik prostor. Sistem je zelo primeren za soliste, ansamble in splošna ozvočenja. Opcijsko lahko dodate tudi B1 bas modul za boljšo reprodukcijo nizkih tonov, ki sicer pri uporabi za namene govora ni potreben.

Vaš zvočniški sistem naj stoji za vami

Pokončna oblika sistema z majhnimi, skupaj nameščenimi pogonskimi enotami, omogoča sevanje zvoka sistema L1® Model 1S naprej in vstran -horizontalni kot sevanja je 180 stopinj, vertikalno pa skoraj vzporeden snop zvoka – kar zmanjšuje morebitne neželene odmeve. To pomeni enakomeren, uravnotežen zvok na odru in v dvorani, jakost zvoka pa v primerjavi s konvencionalnimi zvočniki z oddaljenostjo od zvočnika zelo malo upade.

Edinstvena Bose tehnologija omogoča rabo sistema kot ozvočenje ali kot monitor. Sistem lahko stoji za ali ob izvajalcu, v vsakem primeru izvajalec sliši tisto, kar sliši tudi občinstvo. Tako sistem lahko upravlja sam in ni potrebe po klasičnih odrskih monitorjih, mešalnih mizah in sistemih ozvočenja.

Mobilnost sistema

Vse tri sestavne dele sistema L1® Model 1S – radiatorski zvočnik, podaljšek in podstavek/ojačevalnik je moč zelo enostavno sestaviti in dodatna stojala za zvočnike niso potrebna. Sistem uglasite v nekaj minutah, v približno enakem času pa je sistem spet pospravljen. Pri tem so v veliko pomoč tri priložene transportne torbe, ki obenem tudi olajšajo transport.

Globok bas iz majhnega ohišja

Za potrebe pri glasbenih nastopih je na voljo B1 bas modul (na voljo kot opcija), ki je prenosljiv nizkotonski zvočnik. Lažji in manjši od primerljivih enako zmogljivih nizkotonskih zvočnikov omogoča natančno reprodukcijo nizkih tonov večine instrumentov in vokalov.

Opcijska T1 ToneMatch® avdio mešalna enota doda sistemu še štiri kanale, tako lahko sistem razširite in nanj priključite še druge instrumente in mikrofone. ToneMatch® avdio mešalno enoto lahko uporabite tudi za fine nastavitve zvoka s pomočjo patentiranih orodij za oglaševanje zvoka.

 

Profesionalni brezžični mikrofonski sistem Shure SLX24E/SM58-G4E/WL93

Shure robustni brezžični mikrofonski sistemi serije SLX presežejo tudi najvišje zahteve uporabnikov z inovativnimi funkcijami samodejnega nastavljanja, izjemno jasnostjo brezžičnosti in legendarnimi Shure mikrofoni, ki se uporabljajo v glasbenih studijih, odrskih nastopih, konferencah, prireditvah, slovesnostih ipd.

Patentirana tehnologija Shure zagotavlja kristalno jasen prenos zvoka, ki v kakovosti bistveno odstopa od konvencionalnih brezžičnih mikrofonskih sistemov. Gumb za avtomatično seznanjanje sprejemnika z mikrofoni zelo olajša postopek iskanja frekvenc mikrofonov in postopek samodejno opravi v le nekaj sekundah.

Komplet sestavljajo:

 

Brezžični sprejemnik Shure SLX4

 • Samodejna izbira frekvence
 • Samodejna nastavitev oddajnika
 • Snemljive 1/4 valovne antene
 • Raznolikost pod nadzorom mikroprocesorjev
 • Večfunkcijski, osvetljen LCD
 • Čvrsto kovinsko ohišje

SLX2 / SM58 Ročni mikrofon s kapsulo SM58

 • Samodejna nastavitev oddajnika
 • LCD z osvetlitvijo
 • Možnost zaklepa frekvence in napajanja mikrofona
 • 3-segmentni indikator napolnjenosti baterij
 • 2 AA bateriji (priloženi) omogočata 8 ur neprekinjene uporabe
 • Domet delovanja do 100m

WL93 kravatni mikrofon z oddajnikom SLX1

 • Možnost fleksibilne namestitve mikrofona na posamezne dele oblačila kot npr. kravata, žep ali rob srajce ipd. s priloženo sponko
 • Oddajnik tehta le 81g in je zelo kompaktnih dimenzij
 • Samodejna nastavitev oddajnika
 • LCD z osvetlitvijo
 • Možnost zaklepa frekvence in napajanja mikrofona
 • 3-segmentni indikator napolnjenosti baterij
 • 2 AA bateriji (priloženi) omogočata 8 ur neprekinjene uporabe
 • Domet delovanja do 100m

Dodatne informacije

Teža 1 kg