Akcija!

Profesionalno brezžično ozvočenje Bose L1 Compact – premium paket M

Original price was: 2.150,00€.Current price is: 1.849,00€. + ddv

 

Profesionalno prenosno ozvočenje za vrhunsko izvedbo konferenc, predavanj, prireditev, žalnih slovesnosti ipd. kjer je zelo pomembeno, da vsi udeleženci slišijo kristalno čist in dovolj glasen zvok.
Jasen in razločen zvok govora omogočajo odlični brezžični mikrofoni Shure. Pozabite na nadležno piskanje, pokanje in šumenje. Ta sistem je zasnovan tako, da boste na nastopu blesteli.

Opis

Naj vas odlično slišijo tudi tisti v zadnji vrsti

Profesionalno prenosno ozvočenje za vrhunsko izvedbo konferenc, predavanj, prireditev, žalnih slovesnosti ipd. kjer je zelo pomembeno, da vsi udeleženci slišijo kristalno čist in dovolj glasen zvok govorcev.

Jasen in razločen zvok govora omogočajo odlični brezžični mikrofoni Shure. Pozabite na nadležno piskanje, pokanje in šumenje. Ta sistem je zasnovan tako, da bodo govorci na nastopu blesteli.

Posebej izbrana profesionalna in visoko kakovostna avdio oprema združena v celovit kompakten sistem, ki ga lahko uporabite kjerkoli.

Sistem, ki pri postavitvi pokriva širok 180 stopinjski kot, je zasnovan za večje prostore ali odprt prostor do 100 udeležencev.

Komplet sestavlja:

 • Avdio sistem Bose L1® Compact z integriranim stojalom za zvočnike
 • Torba za prenašanje
 • Brezžični ročni mikrofon vrhunske kakovosti Shure
 • Brezžični kravatni mikrofon vrhunske kakovosti Shure
 • Vrhunski sprejemnik za brezžične mikrofone Shure

Bose L1® Compact je enostaven, prenosljiv sistem ozvočenja.

Prenesite ga v enem koraku. Sestavite ga v minuti. Napolnite prostor z Bose zvokom.
Bose L1® Compact sistem združuje konvencionalni sistem ozvočenja in odrskega monitorja v enem kompaktnem in vitkem sistemu. Postavljen za ali ob nastopajočih, govorcu ali DJ-ju reproducira vseobsegajoč, enakomerno razporejen zvok po odru in dvorani – tudi do ekstremnih robov. To je najmanjši, najlažji in najenostavnejši BOSE L1® sistem, težak samo 13,3 kg.

Velik zvok. Majhen sistem.

Zdaj vam je na voljo kakovosten Bose zvok za praktično vsak koncert, dogodek ali priložnost. L1® Compact sistem je tako majhen, da ga z lahkoto pospravite v prtljažnik ali na zadnji sedež avtomobila, njegova modularna zasnova pa vam omogoča hitro in enostavno sestavljanje. Sestavite ga lahko v različnih konfiguracijah, v kompaktni osnovni za manjše prostore ali pa s podaljškom (ki je vključen v kompletu) dvignete radiatorski zvočnik za večje prostore. Brez dodatnega tovora. Brez nameščanja velikih in težkih zvočnikov na stojala. Brez kopice kablov.

Drugačna zasnova zvočnika

Vitek radiatorski zvočnik Bose L1® Compact sistema razprši enakomeren in čist zvok po celotnem prostoru zahvaljujoč edinstveni Bose Spatial Dispersion tehnologiji. Nenavadna, pokončna oblika radiatorskega zvočnika ga razlikuje od običajnih ozvočenj – ima pa velik vpliv na učinkovitost pokrivanja z zvokom. Tako nastopajoči kot občinstvo v prvi vrsti in celo na skrajnih robovih odra ali dvorane lahko uživajo v kristalno čistem, uravnoteženem zvoku. L1® Compact radiatorski zvočnik je precej manjši kot tisti pri večjih modelih L1® Model 1S in II, pa vendar omogoča primerljivo horizontalno pokrivanje z zvokom. L1® Model 1S in II pa omogočata večji doseg in bolj enakomeren zvočni pritisk v globino prostora kot L1® Compact.

Integriran sistem

Pri L1® Compact sistemu vam ni potrebno nositi s seboj ojačevalnika, mešalne mize ali ločenega nizkotonskega zvočnika. Vse je že integrirano v sistemu. Sistem lahko postavite že v minuti ali še prej. Podstavek sistema sestavljata nizkotonski zvočnik, ojačevalnik in integrirana mešalna enota, ki ima štiri vhode in dva izhoda. Kanal 1 je mikrofonski vhod, s ToneMatch® prednastavljeno ekvalizacijo za dinamični ročni mikrofon. Ta prednastavitev samodejno optimizira zvok mikrofona kadar se uporablja skupaj z L1 Compact sistemom. Kanal 2 lahko sprejme do tri vhodne enote hkrati, vključno s kitaro, klaviaturami ali kakim drugim instrumentom, DJ mešalno mizo, MP3 predvajalnikom, prenosnim računalnikom ali projektorjem. Prav tako ima prednastavljeno ToneMatch® ekvalizacijo za optimizacijo zvoka akustične kitare. Bose L1® Compact system: odličen zvok, enostavna sestava in naenkrat prenosljiv. Samo pri Bose.

Lastnosti in tehnični podatki

Spatial Dispersion™ tehnologijo zvoka predstavlja šest malih gonilnikov – zvočnikov, ki so pod natančno določenimi koti vgrajeni v vitko, pokončno ohišje. Ta lastna Bose tehnologija omogoča 180-stopinjsko horizontalno disperzijo zvoka. Zvok je konsistenten tudi na skrajnih robovih tega širokega prostora.

Vgrajeni ojačevalnik v podstavku/bas modulu omogoča čisto in natančno ojačanje zvoka za L1® Compact radiatorski zvočnik in nizkotonsko enoto.

Patentirane ToneMatch® prednastavitve optimizirajo zvoke L1® Compact sistema za dinamični ročni mikrofon (kanal 1) ali akustično kitaro (kanal 2).

Vgrajena mešalna enota v podstavku ima en mikrofonski XLR vhod na kanalu 1; kanal 2 ima en vhod za instrument, en RCA stereo vhod in en 1,8” stereo vhod. Oba vhoda imata dvostopenjski kontrolni lučki ki opozarjata na stanje klipinga, kontrolo glasnosti in prilagojeno ToneMatch® ekvalizacijo. Na hrbtni strani modula se nahaja še 6,35 mm balansiran avdio izhod in en RCA stereo izhod.

Zvočniški sistem in odrski monitor sta integrirana v enem kompaktnem, lahkem in enostavno prenosljivem sistemu. Patentirana Bose tehnologija omogoča postavitev sistema za ali ob nastopajočih; s tem ni več potrebe po ločenem ozvočenju, odrskih monitorjih in mešalni mizi.

Dve unikatni postavitvi sistema, iztegnjena (199,5 cm višine) ali zložena (41,8 cm višine), omogočata natančno nastavitev za enakomerno pokrivanje prostora z zvokom glede na obliko prostora ali vrsto dogodka. V primeru številnejšega občinstva uporabite priloženi podaljšek za dvig radiatorskega zvočnika. Za manjše družbe pustite radiatorski zvočnik v utoru podstavka in vse skupaj postavite npr. na mizo.

Profesionalni brezžični mikrofonski sistem Shure SLX24E/SM58-G4E/WL93

Shure robustni brezžični mikrofonski sistemi serije SLX presežejo tudi najvišje zahteve uporabnikov z inovativnimi funkcijami samodejnega nastavljanja, izjemno jasnostjo brezžičnosti in legendarnimi Shure mikrofoni, ki se uporabljajo v glasbenih studijih, odrskih nastopih, konferencah, prireditvah, slovesnostih ipd.

Patentirana tehnologija Shure zagotavlja kristalno jasen prenos zvoka, ki v kakovosti bistveno odstopa od konvencionalnih brezžičnih mikrofonskih sistemov. Gumb za avtomatično seznanjanje sprejemnika z mikrofoni zelo olajša postopek iskanja frekvenc mikrofonov in postopek samodejno opravi v le nekaj sekundah.

Komplet sestavljajo:

 

Brezžični sprejemnik Shure SLX4

 • Samodejna izbira frekvence
 • Samodejna nastavitev oddajnika
 • Snemljive 1/4 valovne antene
 • Raznolikost pod nadzorom mikroprocesorjev
 • Večfunkcijski, osvetljen LCD
 • Čvrsto kovinsko ohišje

SLX2 / SM58 Ročni mikrofon s kapsulo SM58

 • Samodejna nastavitev oddajnika
 • LCD z osvetlitvijo
 • Možnost zaklepa frekvence in napajanja mikrofona
 • 3-segmentni indikator napolnjenosti baterij
 • 2 AA bateriji (priloženi) omogočata 8 ur neprekinjene uporabe
 • Domet delovanja do 100m

WL93 kravatni mikrofon z oddajnikom SLX1

 • Možnost fleksibilne namestitve mikrofona na posamezne dele oblačila kot npr. kravata, žep ali rob srajce ipd. s priloženo sponko
 • Oddajnik tehta le 81g in je zelo kompaktnih dimenzij
 • Samodejna nastavitev oddajnika
 • LCD z osvetlitvijo
 • Možnost zaklepa frekvence in napajanja mikrofona
 • 3-segmentni indikator napolnjenosti baterij
 • 2 AA bateriji (priloženi) omogočata 8 ur neprekinjene uporabe
 • Domet delovanja do 100m

Dodatne informacije

Teža 1 kg