Poly Studio X30 s TC8 krmilnikom – konferenčni sistem za manjše prostore

1.899,00 + ddv

Izkusite popoln konferenčni zvok, kot bi bili vsi udeleženci na sestanku v istem prostoru. Upravljajte srečanje na dotik neposredno na interaktivnem zaslonu Clevertouch ali preko intuitivno zasnovanega zaslona TC8, postavljenega neposredno na mizo vaše sejne sobe. Elegantna avdio-video enota Poly Studio X30 je radikalno preprosta za uporabo s podporo za vodilne video storitve v oblaku, ki je vgrajena neposredno. Ne potrebujete osebnega računalnika ali Mac-a. Zvok je prijeten in jasen. Vrhunsko zajemanje in prikazovanje slike zagotavlja naravno in prijetno uporabo. Brezžična skupna raba vsebine omogoča uporabnikom, da sodelujejo iz svojih naprav brez kablov ali nerodnega povezovanja v klic.

Opis

Preprosto upravljanje brez dramatičnih zapletov

Pričnite z uporabo konferenčnih klicev v svojih srednje velikih sejnih sobah v trenutku in brez zapletov. Pri tem ne potrebujete nobenega dodatnega računalnika (PC ali Mac), vse kar potrebujete je že vgrajeno v X30. Namestitev je preprosta, Poly X30 pa je kot nalašča za manjše velike sejne sobe in sobe za sodelovanje z do 6 udeleženci.

Upravljajte X30 kar preko interaktivnega zaslona Clevertouch

Poly X30 lahko preko USB in HDMI povezave priključite na interaktivni zaslon tako, da klice preko X30 upravljate kar na zaslonu na dotik. Pri tem lahko uporabljate tudi v X30 vgrajeno digitalno belo tablo, ki jo delite v konferenčni klic.

Zaslon za intuitivno upravljanje konferenčnih klicev na Poly X30 neposredno s sejne mize

Srečanje se bo kmalu začelo. Zbirate svoje misli. Zavedate se, da se vam ne bo treba ukvarjati s tehničnimi podrobnostmi, kako začeti sestanek. Zaslon TC8 ponuja intuitiven vmesnik na dotik za enostaven dostop do vseh podrobnosti za upravljanje video konferenčnega klica. Naprava je elegantno oblikovana in ima 8-palčni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo, ki omogoča jasne in pregledne možnosti upravljanja. V trenutku zaženete, se pridružite in delite vsebine z drugimi, pri tem pa ostajate osredotočeni na vsebino srečanja.

 

X30 upravlja kamero in zvok povsem samodejno. Rezultat: izkušnja kot pri profesionalnem televizijskem prenosu

Zaradi samodejnega inteligentnega kadriranja in približevanja govorcev boste lahko z udeleženci klica sodelovali, kot bi bili vsi v istem prostoru. Sistem bo filtriral vse zvočne motnje z “NoiseBlock AI”, ki temelji na strojnem učenju. Udeleženci v sejni sobi bodo preko vgrajenih stereo zvočnikov slišali poln in naraven zvok. Govor bo sistem zajemal usmerjeno preko mikrofonov nove generacije. Vsi v sobi bodo lahko delili vsebine s pomočjo žične ali brezžične povezave. Neposredna podpora za dva sočasno priključena zaslona vam bo omogočala npr. delo na dotik preko enega in prikazovanje sogovorcev preko drugega zaslona.

Deluje s programsko opremo, ki jo uporabljate tudi vi

Poli video rešitve omogočajo, da so sestanki enostavni. Uporabite video aplikacije v oblaku za popolno izkušnjo z vsemi funkcijami, ki jih poznate in imate radi. Ali pa uporabite združljivost SIP in H.323, ki temelji na preverjenih standardih, da se kadarkoli z lahkoto povežete z različnimi video storitvami v oblaku.

Zoom CertifiedMicrosoft Teams CertifiedGoTo CertifiedRingCentral CerifiedStarLeaf Certified

Organizirajte klic povsem po svojih željah in potrebah

Poly Studio X30 ponuja neposredno podporo za VaaS (“Video-as-a-Service”) platforme vključno z Zoom in Microsoft Teams. Pri tem na potrebujete dodatnega osebnega računalnika, vsa strojna in programska oprema je že vgrajena v konferenčni sistem. Podprta sta tudi protokola H.323 in SIP za neposredno povezovanje vseh sodobnih rešitev za video in avdio klice.

Bogat zvok, ki zagotovi odlično slišnost po celotni konferenčni sobi

Visoko zmogljiv zvočnik omogoča bogat zvok, ki doseže vse dele prostora.

Radikalna preprostost, briljantna izvedba

Preprosto se povežite na praktično katerokoli programsko opremo za video sodelovanje. Zagotovite povezovanje v konferenčne klice v kar vaši sejni sobi s preprosto, elegantno napravo.

Glavne tehnične značilnosti

 • video podpora: H.264 AVC, H.264 High Profile, H.265
 • video vhodi: 1x HDMI
 • video izhodi: 1x HDMI
 • USB vhod za uporabo zaslona na dotik
 • video ločljivosti:
  – 4K, 30 fps (TX & RX) from 2048 Kbps*
  – 1080p, 60 fps from 1740 Kbps
  – 1080p, 30 fps from 1024 Kbps
  – 720p, 60 fps from 832 Kbps
  – 720p, 30 fps from 512 Kbps
 • deljenje vsebin:
  – Poly Content app
  – Apple Airplay
  – Miracast
  – HDMI input
  – Digital Whiteboarding
 • kamera:
  – 5x digitalni zoom
  – 120° FOV
  – UHD 2160p (4K) ločljivost zajemanja
  – Samodejno prepoznavanje in zajemanje skupine
  – Samodejno sledenje govorcem
 • mikrofoni:
  – Štirje MEMS mikrofoni
  – doseg mikrofonov do 4,5 m
 • ostali priključki:
  – 1x USB-A (3.0)
  – 1x USB-C
  – Bluetooth 5.0
  – WiFi 802.11a/b/g/n/ac (MIMO)
 • dodatna opcijska oprema:
  – VESA nosilec
  – Stojalo
  – Poly Bluetooth daljinski upravljalnik
  – Poly Trio dodatni mikrofon z zvočnikom
  – Studio razširitveni mikrofon
 • garancija: eno leto

 

Dodatne informacije

Teža 0,73 kg
Dimenzije 6,16 × 44,18 × 6,25 cm
Garancija

Uporaba v podjetjih

Uporaba v šolah

PDF izdelčni list

Prenesi dokument

Prenesite si več informacij o izdelku.

Morda vam bo prav tako všeč…