Akcija!

Naprava Montage za sodelovanje na daljavo

Original price was: 1.490,00€.Current price is: 895,00€. + ddv

Opis

Najbolj prilagodljiv sistem za brezžične predstavitve, ki ga lahko umestite kamorkoli. “Osupljiva kolaboracija, ki ruši zidove konferenčnih sob”

Ali vodite večino vaših sestankov?

Brezžični kolaboracijski sistem Montage se uporablja v sejnih sobah po vsem svetu in podjetjem pomaga ustvariti sestanke bolj učinkovite in produktivne. Montage poskrbi, da lahko udeleženci sestanka delijo svoje vsebine na hiter, enostaven, zanesljiv in učinkovit način v visoki ločljivosti. Sistem Montage deluje od koderkoli, iz katerekoli naprave in z minimalno porabo pasovne širine.

Vse kar potrebujete v sodobnem prostoru za sestanke

Brezžično sodelovanje
Brezžične predstavitve in dvosmerno sodelovanje v sejni sobi ter izven nje.

Brez kopice nadležnih kablov
Več udeležencev se lahko hkrati poveže z 12 napravami brezžično na skupni zaslon. Ne glede na to ali so v isti sobi ali na oddaljeni lokaciji.

Vključuje zvok in sliko
Zmanjšajte nepotrebne poti. Uporabite mikrofon in kamero v vaši napravi ter se z udeleženci sestanka povežite v živo.

Upravljanje zaslonov
Z dotikom ali miško razporedite prikazane zaslone udeležencev na vašem velikem zaslonu na poljuben način.

Način bele table
Vgrajena aplikacija omogoča priklic digitalne bele table. Tako si lahko vsi udeleženci sestanka delijo površino za zapisovanje idej in zapiskov.

Povežite se s poljubno napravo
Udeleženci sestanka se lahko povežejo s poljubno napravo s pomočjo Windows, iOS in Android aplikacije, Web brskalnika, Chromebook ali funkcijo AirPlay.

Sodelujte vizualno
Z dotikom ali miško razporedite prikazane vsebine udeležencev na vašem zaslonu na poljuben način.

Varnost na korporat. nivoju
Pretok podatkov poteka po standardu TLS in DTLS in je zaščiten z asimetrično 2048 bitno kriptografijo z 256 bitnim simetričnim ključem za posamezno sejo.

Video visoke zmogljivosti
Veliko časa namenjamo nenehnim izboljšavam storitve WebRTC, kar se odraža na kakovostnem pretoku slike v ločljivostih 1080p, ki jo vidijo vsi udeleženci v seji.

Delite sliko iz vaše naprave na zaslon v sejni sobi
Vsak udeleženec lahko poveže svojo napravo in prezentira vsebine na zaslon v sejni sobi zgolj s pomočjo enega dotika. Nič več brezžičnih adapterjev ali posebnih dovoljenj.

Deljenje vsebin
Zajemite zaslonsko sliko iz zaslona v sejni sobi in ga pošljite vsem udeležencem kot gradivo sestanka. Udeleženci si med seboj lahko delijo tudi različne datoteke.

Oddaljeno upravljanje PC-ja
Prezentirajte vsebine iz svoje naprave ali pa upravljajte vaš računalnik kar neposredno z dotiki na velikem zaslonu v sejni sobi.

Majhna škatlica za brezžične predstavitve

Montage je nameščen v številnih sejnih sobah in govorilnicah po vsem svetu. Montage za sestanke je majhna in poenostavljena škatlica za brezžične predstavitve, sodelovanje, oddaljeno delo, deljenje digitalne bele table, videokonference, deljenje datotek ipd.

Zlahka povežite Montage na vaš zaslon v sejni sobi

S pomočjo HDMI ali DisplayPort kabla enostavno priključite Montage na vaš zaslon v sejni sobi. Pritisnete na veliko tipko z vklop in udeleženci se že lahko brezžično povežejo na vaš zaslon.

Fleksibilnost v omrežjih

Kadar govorimo o različnih omrežjih je prilagodljivost naprave za vključitev v omrežja velikega pomena. Montage lahko v vaše omrežje priključite žično ali brezžično. Konfigurirate ga lahko tudi v samostojno WiFi dostopno točko. Zraven tega podpira dvojna omrežja, kar omogoča vključitev in sodelovanje zaposlenih v podjetju ter gostov hkrati.