Motorizirano mobilno stojalo za displej Clevertouch – SCETAVXL

1.379,00 + ddv

Odlikuje ga vitko in minimalistično a hkrati izjemno stabilno ogrodje. Uporabite ga lahko za vse vrste velikih zaslonov velikosti 42”-86”. Zaradi svoje stabilnosti je idealna izbira za namestitev zaslonov na dotik.

Šifra: CLSCETAV3535-1 Kategorije: , ,

Opis

Motorizirano mobilno stojalo za displej Clevertouch – SCETAVXL.

Odlikuje ga vitko in minimalistično a hkrati izjemno stabilno ogrodje. Uporabite ga lahko za vse vrste velikih zaslonov velikosti 42”-100”. Zaradi svoje stabilnosti je idealna izbira za namestitev zaslonov na dotik.

Motorizirana prilagoditev višine uporabniku omogoča ergonomsko interakcijo z zaslonom na želenem položaju. Še posebej je primeren tudi tam, kjer je potreba po čim višji postavitvi zaslona, saj središče zaslona v najvišjem položaju znaša kar 198 cm.

Zahvaljujoč kolesom je preprost za premikanje iz prostora v prostor in je kot nalašč primeren za prostore, kjer bo zaslon v središču pozornosti.

Zasnova vključuje prostor za shranjevanje dodatne opreme kot npr. mini PC vse do velikosti formatov SFF, predvajalnik ali prenosni računalnik, ki je zlahka dostopen s sprednje strani. Prav tako je na zadnji strani nosilca zlahka dostopno vertikalno odložšče za prenosnik.

Specifikacije:

Srebrn aluminijast steber RAL 9006, okvir in podnožje v črni barvi RAL9005
Maksimalna obremenitev 150 kg
Daljinsko upravljan motoriziran vertikalni pomik višine 50 cm
V najnižji poziciji stojala je središče zaslona visoko 131 cm.
V maksimalni poziciji stojala je središče zaslona visoko 182 cm.
Možnost dodajanja praktičnih stranskih ali sprednjih polic (opcijsko).

 

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg