Akcija!

Interaktivni laserski projektor Epson EB-710Ui

2.799,00 + ddv

Osupljiva slika v laserski tehnologiji, občutljivost na dotik s prsti in izjemno dolga življenjska doba brez predvidenega vzdrževanja 20.000 ur.

Šifra: EB-710Ui Kategorije: , , , ,

Opis

Razširite svoje interaktivne sposobnosti s sistemom vrhunskega interaktivnega laserskega projektorja EPSON EB-710Ui z ultra kratko projekcijo. Izkoristite prilagodljiv sistem pisanja s prsti ali pisali, enostavno uporabo in kratko projekcijo slike, ki vas ne bo ovirala pri predavanjih. Hkrati pa lahko na obstoječi površini vaše table uporabljate tudi klasična piši briši pisala.

Dva uporabnika lahko hkrati s prsti ali pisali nadzirata programsko opremo in pišeta zapiske s pomočjo funkcije digitalnega črnila, ki jih lahko hitro shranita in obnovita kasneje, oziroma jih pošljeta ostalim.

Glavna prednost interaktivnega projektorja je izjemno kakovostna slika v visoki ločljivosti 1920×1200 s podporo na dotik s prsti ali pisali dvema uporabnikoma hkrati na veliki površini projekcije z diagonalo do 254 cm oz. 100”. Uporabnik lahko piše, riše, manipulira z objekti, ureja dokumente in nadzira programsko opremo s svojim prstom. Prepoznavanje kretenj roke omogoča premikanje objektov s prsti.

Uporabnik lahko predvaja predstavitve v Power Point, Adobe Reader, Microsoft Office in Word formatih in ob tem uporablja anotacijska orodja, ki jih ponuja Microsoft in ostali ponudniki programske opreme.

Projektor EPSON EB-710Ui omogoča projekcijo slike iz zelo kratke razdalje, ki praktično v celoti odpravi problem senc in bleščanja svetlobe iz projektorja. Z visoko svetilnostjo kar 4000 ANSI lumnov in izjemno visokim kontrastom 2.500.000:1 bodo vaše predstavitve barvno bogate in svetle tudi v najbolj zahtevnih svetlobnih pogojih. Laserski vir svetlobe zagotavlja zelo dolgo življensko dobo brez predvidenega vzdrževanja. Za kakovost projektorja proizvajalec jamči s kar 5 letno garancijo oz. 12.000 ur.

Pouk brez zapletov

Enostavna povezljivost in namestitev omogočata, da lahko takoj pričnete s poukom. Funkcija samodejnega vklopa napravo zažene takoj, ko ta zazna kabelsko povezavo. Povezljivost HDMI omogoča, da učenci vidijo vsebino prikazano bolj jasno in ostro, zaradi vgrajenega 16W zvočnika ter vhoda za mikrofon pa ni potrebe po namestitvi dodatnega avdio sistema.

Poenostavite sodelovanje s pomočjo digitalnih anotacij, upravljanjem z dotikom s prstom in možnostjo, da učitelji in učenci izvajajo predstavitve s pomočjo svojih naprav.

  • Programska oprema za projiciranje iz več računalnikov učiteljem in učencem omogoča hkratno deljenje vsebine. S funkcijo moderatorja lahko učitelji izbirajo, katera vsebina bo prikazana učencem. Brezžična povezljivost prek dodatnega ključa USB (ELPAP10) omogoča z uporabo aplikacije Epson iProjection1 preprosto povezavo različnih mobilnih naprav.
  • Z dodajanjem opomb sodelujte prek prenosnikov in mobilnih naprav.
  • Na sliki lahko prek funkcije razdeljenega zaslona prikažete vsebino iz dveh virov hkrati, na primer načrt učne ure in v živo predvajane vire iz dokumentne kamere, pri čemer ne potrebujete dveh ločenih naprav za prikaz.
  • Dve pisali in dodajanje opomb z dotikom s prstom za preprost nadzor.

Ostale prednosti

  • Brezskrbna uporaba in nižji stroški: Laserska tehnologija brez vzdrževanja zagotavlja daljšo življenjsko dobo in brezskrbno uporabo
  • Odlična laserska kakovost do 100-palčne slike: Polna visoka ločljivost WUXGA s tehnologijo Epson 3LCD
  • Predavanja brez zapletov: Preprosta povezljivost in namestitev
  • Povečajte stopnjo integracije in sodelovanja: Hkratna skupna raba vsebine iz številnih naprav
  • Razdeljen zaslon: Dve sliki v enem – projicirajte sliko iz dveh različnih virov hkrati

Dodatne informacije

Teža 10 kg