Notebook 17

Vodilna svetovna interaktivna programska rešitev za šole

Nova različica SMART Notebook 17 prinaša številne novosti.

Zahtevajte neobvezujočo ponudbo za Smart Notebook 17.

Vas zanima cena? Kliknite spodaj in preverite!

Katere so glavne novosti?

Nov pozdravni ekran

Novi pozdravni ekran ponuja informacijo o razpoložljivem času, povezave do novih orodij in vsebin v Notebook, možnost deljenja datotek, zadnje informacije o naročnikih na vsebine in predloge za nadgradnje. Dostopate lahko tudi do vaših zadnjih SMART lab aktivnosti.

Izpopolnjen postopek prijave

V svoj SMART Notebook 17 se lahko zdaj prijavite kar z Google ali Microsoft uporabniškim računom (prijava je potrebna pri ustvarjanju in predvajanju večine SMART lab aktivnosti). Če se prijavite z enim izmed navedenih računov, se vam skupaj z vašimi učenci ne bo več treba vsakič znova prijavljati za uporabo SMART response 2 ali za druge aktivnosti, ki zahtevajo prijavo.

SMART lab Super Sort zdaj podpira tudi slike

SMART lab Super Sort zdaj ponuja tudi razvrščanje slik. Tako lahko učitelji zlahka in zelo hitro izberejo najprimernejše vsebine za svoje učence.

Časomer v SMART lab Monster preverjanju znanja

Čas za odgovore na vprašanja lahko odslej omejite s pomočjo novega gumba “Time limit”. Preprosto izberite čas v sekundah, ki naj bo na voljo za odgovor.
n

SMART "response 2 file" pretvorba datotek

“Response 2 file” pretvorba vam odslej omogoča več različnih načinov pretvorb iz prejšnjih različic SMART Notebook preverjanj znanj.

Izpopolnjeno "SMART response 2 teacher" upravljanje preverjanj

Učitelji imajo sedaj na voljo več možnosti pri uporabi “SMART response 2” pri preverjanju znanja. Npr. na voljo je opcija “prikaz vprašanj”. Učitelj lahko med pregledovanjem odgovorov v razredu označuje dele vprašanj. Vpogled v odgovore na voljo v realnem času.

Prejmite povezavo do brezplačne preizkusne različice SMART Notebook 17

Preizkusite prednosti najbolj izpopolnjenega orodja za pripravo pouka z interaktivnimi vsebinami. Na desni strani v obrazec vnesite svoje podatke in poslali vam bomo povezavo do brezplačne preizkusne različice, ki ima za obdobje 45 dni delujoče prav vse funkcionalnosti.

Če pri tem želite prejeti še našo ponudbo za nakup SMART Notebook 17, to samo na obrazcu označite.