Pro Series | E-CAP

Neprekosljiva hitrost in natančnost na dotik
Na video predstavitev

Sproščeno položite dlan na zaslon in z vrhunsko natančnostjo pišite z aktivnim pisalom

E-CAP tehnologija zaznavanja dotika temelji na združitvi IR (infra-rdeče) in EMR (elektromegnetna resonanca) tehnologije.

EMR omogoča izjemno natančnost pri pisanju in veliko odzivnost aktivnih pisal. Zaslonu sta priloženi dve, kar prinaša možnost sočasne uporabe v dveh različnih barvah, prepoznavanje dlani in prepoznavanje pritiska pisala, kar ponuja povsem naraven občutek pri risanju in pisanju.

Dodatna IR tehnologija zaznava uporabo na dotik s prstom in prepoznava kretnje. Oboje lahko nemoteno uporabljate sočasno.

 

Ključne prednosti uporabe Clevertouch zaslonov

Upravljajte zaslone z MDM

Vse zaslone lahko upravljate kar v oblaku. Možnost diagnostike, ugašanja naprav na daljavo, brisanje podatkov in prilagajanje nastavitev, nudenje oddaljene pomoči, zagotavljanje varnosti itd.

Povežite katerokoli napravo

Omogočite vsem uporabnikom, da lahko iz svojih naprav delijo vsebine na zaslon ali jih iz njega prejemajo na svoje pametne naprave neodvisno od vrste ali operacijskega sistema vaših naprav.

Clevershare za brezžično povezovanje

Delite vsebine iz do kar 6 pametnih naprav hkrati na zaslon s pomočjo aplikacije Clevershare vmesnika. S podporo funkcije dotika iz obeh smeri lahko delite prikazane vsebine na 50 brezžično priključenih naprav.

Sodelovanje, tudi na daljavo

S pomočjo priložene programske opreme Stage lahko opravite konferenčne klice, delite vsebine, nanj digitalno pišete opombe in sodelujete na istem virtualnem prostoru, kot da bi bili vsi v istem prostoru.

Samodejne posodobitve

Brezplačne programske posodobitve sistema preko interneta zagotavljajo, da ima vaša rešitev vedno najnovejše funkcionalnosti. Izkoristite vse prednosti, ki vam jih zagotavlja nenehen razvoj in napredek Clevertouch programskih rešitev.

Z Windows ali z Android

Udeleženci sestanka se lahko glede na njihove potrebe sami odločijo, katero okolje jim ustreza v določenem trenutku. Izjemno preprosto in hitro prehajanje med operacijskima sistemoma zagotavlja prvovrstno uporabniško izkušnjo.

ClevertouchLive

Vgrajen sistem za digitalno sporočanje v oblaku omogoča, da na posamezen zaslon ali skupino zaslonov pošiljate digitalne oglase ali sporočila. Pošljite nujna sporočila, pozdrave obiskovalcem ali opomnike za prihajajoče sestanke.

Več uporabniških profilov

S pomočjo NFC obeska (opcija) ali PIN kode sistem prepoznava različne uporabnike in naloži njihov uporabniški profil. Tako lahko takoj dostopate do svojih datotek, nameščenih aplikacij, nastavitev in vaših uporabniških računov za uporabo storitev v oblaku.

Zaklepanje in nadzor

Veliko časa namenjamo nenehnim izboljšavam ter zagotavljanju najvišje stopnje informacijske varnosti.

Kot bi delali s tablico

Interaktivni zasloni Clevertouch Pro temeljijo na enostavnosti uporabe tabličnih računalnikov.

Lahkotnost dotikov

Uporaba interaktivnega zaslona mora biti prijetna in lahkotna izkušnja. Modeli serije Pro so odzivni in natančni.

Vse na enem ekranu

Vse lastnosti in funkcionalnosti do dosegljive z domačega naslova. Nobenega iskanja in zmede. Samo izberete z dotikom.

Vam poiščemo pravo rešitev? Povežite se z nami!

Preverite ceno Clevertouch Pro | E-CAP

Kakšna je vrhunska rešitev za sodelovanje?

Neposredni partnerji proizvajalca Clevertouch

Pri Clevertouch so prepričani, da morata biti interaktivnost in sodelovanje preprosta, vse se mora odvijati kar samo od sebe. Zato so poslovno in na ravni rešitev povezani s podjetji, ki delijo iste vrednote in ki so na svojih področjih vodilni.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.

Prisluhnemo, svetujemo, poiščemo rešitev po vaši meri

Želite, da vam pomagamo pri iskanju rešitve za boljše upravljanje in označevanje sejnih sob, uspešno sodelovanje na sestankih in pomagamo poiskati opremo za brezhibne predstavitve? Na desni vnesite ključne podatke in si s tem rezervirajte pomoč našega strokovnega sodelavca.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.