pri IBM Slovenija

Kako pa lahko interaktivni zaslon uporabite vi?
Na video predstavitev

Brezžična povezava na zaslon in uporaba mobilnih naprav

Uporabite priložena CleverShare USB adapterja ali CleverShare aplikacijo za enostavno brezžično priključitev vašega PC-ja ali prenosnika direktno na zaslon. Ob tem imate možnost pisanja anotacij ter upravljanja vaše prenosne naprave neposredno iz zaslona in obratno. Predvajajte fotografije, video ali delite dokumente iz vašega telefona, tablice ali PC.

l

Digitalni flipchart in orodje za pripravo predstavitev

Prednameščena aplikacija LynxPro vam omogoča piši/briši površino na katero lahko prosto napišete in urejate svoje ideje s kretnjami. Zapiske lahko nato neposredno delite z udeleženci sestanka s pomočjo emaila ali jih shranite.

Izkoristite moč Windows 10 PC

Na zaslon priključite zunanje PC-je in prenosnike preko povezav HDMI ali DisplayPort ali uporabite nameski vgradni Windows PC (na voljo opcijsko). Zaslonu je priložena programska oprema Lynx Pro Meeting za Windows.

Sliko lahko s pomočjo razpoložljivega HDMI izhoda, razširite tudi na dodatne zunanje naprave npr. dodatni zaslon ali LCD projektor.

Vam poiščemo pravo rešitev? Povežite se z nami!

Preverite ceno Clevertouch Pro

Kakšna je vrhunska rešitev za sodelovanje?

Nadgradite svoje podjetje z opremo 21. stoletja. Uvedite hitre, učinkovite sestanke, kupcem predstavljajte svoje rešitve na svetlem, kristalno jasnem interaktivnem zaslonu.

Kot bi delali s tablico

Zaslon samo vključite ga in uporabljate. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina, iz USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon.
*

Interaktivnost

Interaktivnost pri predstavitvi bistveno dvigne kupčevo pozornost in vam omogoča popolno prilagajanje predstavitve glede na kupčeve odzive in vprašanja.

Svetla in jasna slika

Uporaba zaslona namesto projektorja zagotavlja živahno 4K Ultra HD sliko, ki vaš skrbno razvit in kupcu prilagojen izdelek ali rešitev predstavi v vsem sijaju.

Naredite vtis

Na kupce boste s suverenim nastopom, ki vključuje zadnje in najnaprednejše predstavitvene tehnologije, naredili velik vtis in si zagotovili njihovo pozornost.

Kaj prejmete z interaktivnim zaslonom?

Za povezovanje je na voljo Clevershare

 

Prednameščene aplikacije:

Adobe Reader, AirPlay, Browser, Camera, DisplayNote, Dolphin Browser, Email, ES File Explorer, EShareServer, Graphing Calculator, LectureNotes, LynxPro, MindMeister, Montage Lite, Olive Office Premium, WiFi Display, Wikipedia, WPS Office, CleverShare, MDM Radix.

Priloženo:

Clevershare 1 ali 2 USB adapterja (glede na vrsto Pro modela) za direktno brezžično povezavo, brez potrebe po nameščanju programske opreme.

 

Sproščeno položite dlan na zaslon in z vrhunsko natančnostjo pišite z aktivnim pisalom

E-CAP tehnologija zaznavanja dotika temelji na združitvi IR (infra-rdeče) in EMR (elektromegnetna resonanca) tehnologije.

EMR omogoča izjemno natančnost pri pisanju in veliko odzivnost aktivnih pisal. Zaslonu sta priloženi dve, kar prinaša možnost sočasne uporabe v dveh različnih barvah, prepoznavanje dlani in prepoznavanje pritiska pisala, kar ponuja povsem naraven občutek pri risanju in pisanju.

Dodatna IR tehnologija zaznava uporabo na dotik s prstom in prepoznava kretnje. Oboje lahko nemoteno uporabljate sočasno.

 

Ključne prednosti uporabe Clevertouch Pro zaslonov

Upravljajte zaslone z MDM

Vse zaslone lahko upravljate kar v oblaku. Možnost diagnostike, ugašanja naprav na daljavo, brisanje podatkov in prilagajanje nastavitev, nudenje oddaljene pomoči, zagotavljanje varnosti itd.

Povežite katerokoli napravo

Omogočite vsem uporabnikom, da lahko iz svojih naprav delijo vsebine na zaslon ali jih iz njega prejemajo na svoje pametne naprave neodvisno od vrste ali operacijskega sistema vaših naprav.

Clevershare 2.0

Delite vsebine iz do štirih pametnih naprav hkrati na zaslon s pomočjo aplikacije Clevershare 2 ali Clevershare USB vmesnika. S podporo funkcije dotika iz obeh smeri lahko delite prikazane vsebine na 32 brezžično priključenih naprav.

Sodelovanje, tudi na daljavo

S pomočjo priložene programske opreme Stage lahko opravite konferenčne klice, delite vsebine, nanj digitalno pišete opombe in sodelujete na istem virtualnem prostoru, kot da bi bili vsi v istem prostoru.

Samodejne posodobitve

Brezplačne programske posodobitve sistema preko interneta zagotavljajo, da ima vaša rešitev vedno najnovejše funkcionalnosti. Izkoristite vse prednosti, ki vam jih zagotavlja nenehen razvoj in napredek Clevertouch programskih rešitev.

Z Windows ali z Android

Udeleženci sestanka se lahko glede na njihove potrebe sami odločijo, katero okolje jim ustreza v določenem trenutku. Izjemno preprosto in hitro prehajanje med operacijskima sistemoma zagotavlja prvovrstno uporabniško izkušnjo.

Clever Message

Vgrajen sistem za digitalno sporočanje v oblaku omogoča, da na posamezen zaslon ali skupino zaslonov pošiljate digitalne oglase ali sporočila. Pošljite nujna sporočila, pozdrave obiskovalcem ali opomnike za prihajajoče sestanke.

Več uporabniških profilov

S pomočjo NFC obeska ali PIN kode sistem prepoznava različne uporabnike in naloži njihov uporabniški profil. Tako lahko takoj dostopate do svojih datotek, nameščenih aplikacij, nastavitev in vaših uporabniških računov za uporabo storitev v oblaku.

Zaklepanje in nadzor

Veliko časa namenjamo nenehnim izboljšavam storitve WebRTC, kar se odraža na kakovostnem pretoku slike v ločljivostih 1080p, ki jo vidijo vsi udeleženci v seji.

Kot bi delali s tablico

Interaktivni ekrani serije temeljijo na enostavnosti uporabe tabličnih računalnikov.

Lahkotnost dotikov

Interaktivna uporaba ekrana mora biti prijetna in lahkotna izkušnja. Zasloni serije Pro so odzivni in natančni.

Vse na enem ekranu

Vse lastnoti in funkcionalnosti do dosegljive z domačega naslova. Nobenega iskanja in zmede. Samo dotaknete se ikone.

Vam poiščemo pravo rešitev? Povežite se z nami!

Preverite cene zaslonov Clevertouch Pro

Kakšna je vrhunska rešitev za sodelovanje?

Neposredni partnerji proizvajalca Clevertouch

Pri Clevertouch so prepričani, da morata biti interaktivnost in sodelovanje preprosta, vse se mora odvijati kar samo od sebe. Zato so poslovno in na ravni rešitev povezani s podjetji, ki delijo iste vrednote in ki so na svojih področjih vodilni.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.

Prisluhnemo, svetujemo, poiščemo rešitev po vaši meri

Želite, da vam pomagamo pri iskanju rešitve za boljše upravljanje in označevanje sejnih sob, uspešno sodelovanje na sestankih in pomagamo poiskati opremo za brezhibne predstavitve? Na desni vnesite ključne podatke in si s tem rezervirajte pomoč našega strokovnega sodelavca.

Potrebujete več znanja o učinkovitih sestankih in povečanju produktivnosti pri sodelovanju?

Čakajo vas tri popolnoma brezplačne e-knjige v angleškem jeziku. Preprosto jih prenesete ter uporabite ponujeno znanje in nasvete.