Akcija!

Laserski projektor Sony VPL-PHZ10

2.739,00 + ddv

Profesionalni projektor Sony VPL-PHZ10 ob izjemni svetilnosti 5000 lumnov in ločljivosti 1920×1200 omogoča tudi do 20.000ur brezskrbne uporabe.

Opis

Laserski projektor Sony VPL-PHZ10 je vsestranski, cenovno ugoden način za vgradnjo v široko paleto izobraževalnih, poslovnih in zabavnih okolij.

Zmogljiv Z-Phosphor laserski vir svetlobe je združen s Sonyjevim naprednim projekcijskim motorjem BrightEra 3LCD, ki zagotavlja izjemno svetle in podrobne slike WUXGA ločljivosti z izjemno svetlostjo 5000 lumnov in bogatimi, stabilnimi barvami ter neverjetnim kontrastom 500.000:1. Ta laserski vir svetlobe omogoča življenjsko dobo do 20.000 ur * brez predvidenega vzdrževanja. Avtomatiziran sistem čiščenja filtrira omogoča brezskrbno uporabo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Tehnologija Constant Bright ohranja enako raven svetlobe v celotnem obdobju 20.000 ur (priporočena življenjska doba v načinu “srednje”).

Sony VPL-PHZ10 se ponaša tudi z nizko stopnjo hrupa ventilatorjev, kar omogoča namestitev v skoraj vsako okolje – od akademskih institucij do podjetniških okolij. Projektor namestite pod katerim koli kotom, tudi s strani ali obrnjen na glavo. Namestitev je lažja kot kadarkoli prej z uporbniku prijaznim novim menijem za namestitev.

 

* Dejanske ure se lahko razlikujejo glede na okolje uporabe.

 

 

Dodatne informacije

Teža 10 kg