mozaBook Classroom – licenca za 1 učitelja – 1 leto

162,00 + ddv

Bogata digitalna zbirka impresivnih 3D objektov, video zapisov, slik, didaktičnih orodij – v slovenskem jeziku. Omogoča, da ves trud in čas, ki so ga učitelji že vložili v svoje priprave, obogatijo z dinamičnimi vsebinami, ki določene snovi pojasnijo na način, kot do sedaj to še ni bilo mogoče.

Šifra: MOZ-C Kategoriji: ,

Opis

Bogata digitalna zbirka impresivnih 3D objektov, video zapisov, slik, didaktičnih orodij – v slovenskem jeziku. Omogoča, da ves trud in čas, ki so ga učitelji že vložili v svoje priprave, obogatijo z dinamičnimi vsebinami, ki določene snovi pojasnijo na način, kot do sedaj to še ni bilo mogoče. Tako učitelj ne rabi izgubljati dragocenega časa, da bi pripravil vsebine, ki jih sicer že ima. Doda samo nekaj ključnih elementov v osbtoječe priprave ali v digitalni učbenik in pouk bo videti popolnoma drugačen, vključujoč, nazoren…
 
Program mozaBook obogati pouk z animacijskimi, predstavitvenimi in ilustracijskimi možnostmi. Zanimive interaktivne vsebine in aplikacije vzbudijo zanimanje učencev ter pripomorejo k njihovemu dojemanju učne snovi.

Preprost in domiseln

Pri izpopolnjevanju programa smo upoštevali pripombe učiteljev. Zaradi tega je uporaba programa preprosta in lahka; uporabnik bo hitro našel vse, kar išče.

Skupnost

Zvezke in naloge, ki ste jih izdelali v mozaBooku, lahko delite z drugimi na šolski ali državni ravni. Na ta način lahko učitelji pri pouku uporabljajo zvezke in naloge svojih kolegov.

Bogate vsebine

Medijska zbirka, do katere lahko dostopate tudi v mozaBooku, vsebuje več kot 1000 interaktivnih 3D-modelov, več sto izobraževalnih videoposnetkov, veliko zvočnih gradiv ter naloge, ki spodbudijo motivacijo učencev.

Prilagodljiv

MozaBook lahko uporabljate na interaktivni tabli in na računalniku, saj se samodejno prilagaja velikosti naprave.

Pri pouku in doma

Učitelji lahko pripravijo zvezke ali iz učbenikov, ki jih uporabljajo, ustvarijo interaktivno digitalno knjigo v nekaj preprostih korakih. Zvezke in digitalne knjige lahko dopolnijo s slikami, risbami, izobraževalnimi videoposnetki, zvočnimi gradivi in interaktivnimi 3D-modeli, v publikacije pa lahko vstavijo tudi lastne naloge oz. teste, ki so jih pripravili z Orodjem za pripravo nalog. Za utrjevanje in poglabljanje učne snovi je na voljo več kot 70 tematskih aplikacij.

Program podpira možnost zaslona na dotik, upravljalna površina se prilagaja velikosti zaslona, zato se lahko uporablja tako na interaktivni tabli kot na notesniku.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg