Joan Meeting Room Executive

549,00 + ddv

Uporaba pisarn, sejnih sob ali govorilnic je preprosta. Rezervacijski sistem je elegantna rešitev upravljanja uporabe vaših sejnih sob, govorilnic, pisarn ipd.
Omogočite, da bodo sestanki v vaših prostorih potekali nemoteno in da bo izraba prostorov učinkovita.

Opis

Dotakni se. Dodaj dogodek. Izvedi sestanek.

Rezervacijski sistem je elegantna rešitev upravljanja z vašimi sejnimi sobami, govorilnicami, pisarnami ipd.

Omogočite, da bodo sestanki v vaših prostorih potekali nemoteno in da bo izraba prostorov učinkovita.

Opis rešitve:

Joan Meeting Room Assistant je sistem, ki ga sestavlja 15,2 cm (6”) interaktivni zaslon, ki se namesti na ali ob vrata vaše sejne sobe, pisarne, govorilnice. Poveže se v vaše omrežje ter sinhronizira z vašimi koledarji (Microsoft Exchange, Office 365, Google Apps, iCal.)

Sodelavci, ki za sestanek z nekom želijo uporabiti katerkoli od sejnih sob, govorilnic itd. lahko razpoložljivost posamezne sobe preverijo v svojem koledarju ali pa kar na samem zaslonu, nameščenem pred sejno sobo, kjer ob razpoložljivosti sobe tudi takoj uredijo rezervacijo in jo uporabijo takoj ali v kasnejšem razpoložljivem terminu.

Terminal se izjemno enostavno namesti s pomočjo zelo učinkovite magnetne nalepke. Deluje pa popolno avtonomno z vgrajeno baterijo, popolnoma brez kabelskih instalacij. Povezava z omrežjem poteka preko Wi-Fi povezave z najvišjo zašito Enterprise WPA2-EAP.

Naprava izjemno atraktivnega videza in uporabljene tehnologije EInk je prejela nagrado reddot design award winner 2016 in CES innovation award 2016.

Porabi 99% manj električne energije kot podobne prikazovalne naprave. Preprosto polnilna baterija pa zdrži več tednov, preden skrbniku pošlje e-mail sporočilo, da naj jo napolni.

Priporočamo ogled predstavitvenega video predstavitev – pod zavihkom Video.

Dodatne informacije

Diagonala

Dimenzije

Ločljivost

Garancija

Uporaba v podjetjih

Uporaba v šolah