Joan Classroom

1.199,00 + ddv

Najlažji način za upravljanje učilnic in predavalnic. Integracija s 25Live iz CollegeNET. Dnevni razpored vsake učilnice ali predavalnice se prikaže na vratih s posodobitvami in opozorili v realnem času. Brez stroškov namestitve, brez kablov in z baterijo, ki jo polnite nekajkrat letno.

Opis

33 centimetrski (13”) zaslon brez dotika, ki se estetsko in funkcionalno zlije z vašimi prostori. Brez stroškov namestitve, brez žic in z baterijo, ki jo polnite le nekajkrat letno.

Opis rešitve:

  1. Ključne informacije zasedenosti učilnic oz. predavalnic
    Takoj poiščite ključne informacije o zasedenosti učilnic, kot so ime prstora in lokacija, ime in čas dogodka ter stanje sobe, navedeno v črni barvi (v uporabi) ali belo (prazno).
  2. Večkratni pregled dogodkov
    Uporabite celovit pregled dogodkov. Pridobite informacije o dogodku (predavanju, učni uri), ki se trenutno dogaja, o naslednjem na urniku ali petih dodatnih, ki sledijo temu.
  3. Uporaba logotipa in prilagoditev
    Prikažite svojo blagovno znamko, prilagodite prikaz na zaslonu Joan s svojim logotipom in s sporočilom po meri, ki pozdravlja vaše goste ter odraža kulturo vaše šole.

Joan Classroom je sistem, ki ga sestavlja 33 centimetrski (13”) interaktivni zaslon, ki se namesti na ali ob vrata vaše učilnice, predavalnice, dvorane, kongresnega centra. Poveže se v vaše omrežje ter sinhronizira z vašimi koledarji (Microsoft Exchange, Office 365, Google Apps, iCal.)

Terminal se izjemno enostavno namesti s pomočjo zelo učinkovite magnetne nalepke. Deluje pa popolno avtonomno z vgrajeno baterijo, popolnoma brez kabelskih instalacij. Povezava z omrežjem poteka preko Wi-Fi povezave z najvišjo zašito Standard WPA2-PSK.

Naprava izjemno atraktivnega videza in uporabljene tehnologije EInk je prejela nagrado reddot design award winner 2016 in CES innovation award 2016.

Porabi 99% manj električne energije kot podobne prikazovalne naprave. Preprosto polnilna baterija pa zdrži več tednov, preden skrbniku pošlje e-mail sporočilo, da naj jo napolni.

Priporočamo ogled predstavitvenega video predstavitev – pod zavihkom Video.

Dodatne informacije

Teža 0,95 kg
Diagonala

Dimenzije

Ločljivost

Garancija

Uporaba v šolah