Joan 6

449,00 + ddv

Uporaba pisarn, sejnih sob ali govorilnic je preprosta. Rezervacijski sistem je elegantna rešitev upravljanja uporabe vaših sejnih sob, govorilnic, pisarn ipd.
Omogočite, da bodo sestanki v vaših prostorih potekali nemoteno in da bo izraba prostorov učinkovita.

Opis

Rezervacijski sistem je elegantna rešitev upravljanja z vašimi sejnimi sobami, govorilnicami, pisarnami ipd.

Omogočite, da bodo sestanki v vaših prostorih potekali nemoteno in da bo izraba prostorov učinkovita.

 

Opis rešitve:

Joan 6 je sistem, ki ga sestavlja 6” zaslon občutljiv na dotik, ki se namesti na ali ob vrata vaše sejne sobe, pisarne, govorilnice. Ker deluje na baterijo ni potrebe po instalacijskih kablih. Poveže se v vaše WiFi omrežje ter sinhronizira z vašimi koledarji (Microsoft Exchange, Office 365, Google Workspace, iCalendar)

Sodelavci, ki za sestanek z nekom želijo uporabiti katerkoli od sejnih sob, govorilnic itd. lahko razpoložljivost posamezne sobe preverijo v svojem koledarju, v Joan aplikaciji ali pa kar na samem Joan 6 zaslonu, nameščenem pred sejno sobo.

Terminal se izjemno enostavno namesti s pomočjo zelo učinkovite magnetne nalepke. Deluje pa popolno avtonomno z vgrajeno baterijo, popolnoma brez kabelskih instalacij. Povezava z omrežjem poteka preko Wi-Fi povezave z zaščito WPA2-PSK in WPA2-EAP.

Naprava izjemno atraktivnega videza in uporabljene tehnologije eInk je prejela nagrade reddot design award winner 2022 in iF Design Award 2022 ter nagrado revije TechRadar Pro 2022 Picks awards winner.

Porabi 99% manj električne energije kot podobne prikazovalne naprave. Preprosto polnilna baterija pa lahko zdrži tudi do 3 mesece, preden skrbniku pošlje e-mail sporočilo, da naj jo napolni. Arhitekti enostavno obožujejo rešitev Joan 6, saj ne potrebuje napajanja in drugih žičnih povezav. Tako je kot nalašč za namestitev na steklene stene, kjer bi kabli kazili izgled stene.

Joan 6 za svoje delovanje potrebuje naročnino (letni ali mesečni plan), ki je na voljo v 3 različnih obsegih:

  • Essentials
  • Professional
  • Entrerprise

Več o tem…

Joan 6 naprave se lahko kombinirajo tudi z večjim prikazovalnikom Joan 13, namenjenim prostrom za sprejem, recepcijam, avlam in podobno.

Dodatne informacije

Teža 44,5 kg