Joan Premium

899,00 + ddv

Najpodrobnejši pregled sestankov v sejni sobi. Preverite, katero srečanje se trenutno odvija, katero je na vrsti naslednje. Preglejte podatke še o petih sestankih, ki sledijo temu.

Opis

33 centimetrski (13”) zaslon brez dotika, ki se estetsko in funkcionalno zlije z vašimi prostori. Brez stroškov namestitve, brez žic in z baterijo, ki jo polnite le nekajkrat letno.

Opis rešitve:

 1. Ključne informacije o sestankih in lokacijah srečanj
  Takoj poiščite ključne informacije o sestankih in še do naslednjim petim na kar 9 lokacijah prikazanih na eni sami napravi
 2. Blagovna znamka in prilagoditev
  Prikažite svojo blagovno znamko, prilagodite prikaz na zaslonu Joan s svojim logotipom in s sporočilom po meri, ki pozdravlja vaše goste ter odraža kulturo vašega podjetja.
 3. Joan ponuja statistike o uporabi prostora
  Pregledi in statistike tedenskih sestankov in srečanj, s katerimi boste lahko bolje razumeli in izboljšali način srečevanj in dela. Pregled ponuja podatke o številu sestankov, o urnikih srečanj, o stopnji uporabe prostora, o deležu neuspešnih srečanj, o vzorcih tedenskih srečanj.
 4. Prijazno pozdravno elektronsko sporočilo
  Pozdravite svoje goste z elektronskim sporočilom dobrodošlice, preden pridejo. Pošljite navodila o tem, kako priti do vaših prostorov, koga poklicati in dodajte osebno sporočilo in logotip vašega podjetja.

Joan 13 je sistem, ki ga sestavlja 33 centimetrski (13”) interaktivni zaslon, ki se namesti na ali ob vrata vaše sejne sobe, pisarne, govorilnice. Poveže se v vaše omrežje ter sinhronizira z vašimi koledarji (Microsoft Exchange, Office 365, Google Apps, iCal.)

Sodelavci, ki za sestanek z nekom želijo uporabiti katerkoli od sejnih sob, govorilnic itd. lahko razpoložljivost posamezne sobe preverijo v svojem koledarju ali pa kar na samem zaslonu, nameščenem pred sejno sobo, kjer ob razpoložljivosti sobe tudi takoj uredijo rezervacijo in jo uporabijo takoj ali v kasnejšem razpoložljivem terminu.

Terminal se izjemno enostavno namesti s pomočjo zelo učinkovite magnetne nalepke. Deluje pa popolno avtonomno z vgrajeno baterijo, popolnoma brez kabelskih instalacij. Povezava z omrežjem poteka preko Wi-Fi povezave z najvišjo zašito Standard WPA2-PSK.

Naprava izjemno atraktivnega videza in uporabljene tehnologije EInk je prejela nagrado reddot design award winner 2016 in CES innovation award 2016.

Porabi 99% manj električne energije kot podobne prikazovalne naprave. Preprosto polnilna baterija pa zdrži več tednov, preden skrbniku pošlje e-mail sporočilo, da naj jo napolni.

 

Dodatne informacije

Teža 0,95 kg
Diagonala

Dimenzije

Garancija

Ločljivost

Uporaba v podjetjih