Clevertouch V-Series 75 4K Ultra HD interaktivni zaslon

3.995,00 + ddv

Interaktivni zaslon 4K Ultra HD po dostopnejši ceni z diagonalo 190,5 cm oz. 75” je primeren za srednje in velike učilnice. Ker ima Clevertouch V-Series vgrajen PC ga preprosto vključite in ga lahko takoj uporabljate. Vgrajen Android PC omogoča namestev poljubnih aplikacij za delo z različnimi dokumenti (Office, PDF, avdio, video in slike)

Opis

NOVA GENERACIJA interaktivnih zaslonov Clevertouch V Series:

 • Vrhunska slika živih barv in kristalne ostrine v ločljivosti Ultra HD 4K
 • Visoko odziven dotik s prsti in pisali na 20 hkratnih dotikov
 • Superglide površina za gladko drsenje s prsti po zaslonu, antirefleksno kaljeno steklo
 • Vgrajen računalnik z Android OS (z omogočenimi nadgradnjami sistema preko spleta – OTA)
 • Deluje podobno kot klasičen flipchart ali piši briši tabla, le da je digitalna – preprosto jo vključite in začenete pisati
 • Pred nameščene aplikacije na vgrajenem računalniku omogočajo preprosto odpiranje in urejanje najbolj pogosto uporabljanih tipov datotek (Office, PDF, avdio, video in slike)
 • Delite svoje zapiske takoj, ko jih dokončate s pomočjo emaila ali jih shranite v oblak…
 • MDM napredno upravljanje, nadzor ter nudenje oddaljene pomoči na vseh zaslonih centralizirano v oblaku za administratorje
 • Bistveno enostavnejša uporaba, kot pri interaktivni tabli
 • Ni vzdrževanja projektorja in nastavljanja interaktivne table
 • Neprimerno boljša uporabniška izkušnja, kot ob uporabi projektorja in interaktivne table
 • 100% brez kalibracije slike (kot je to potrebno pri interaktivni tabli) in brez izgub dragocenega časa za tovrstna opravila

Preprosta uporaba

Interaktivni zaslon Clevertouch odlikuje preprostost uporabe. Vgrajen računalnik Android omogoča intuitivno uporabo, kot bi uporabljali tablico. Samo vključite ga z dotikom in uporabljate. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina, USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon.
Številni vhodi omogočajo tudi žično priključitev več dodatnih zunanjih virov na interaktivni zaslon. HDMI izhod pa omogoča podvojitev slike iz zaslona na dodaten zaslon ali projektor.

Clevershare 2

Brezžično povežite na zaslon do 32 uporabniških naprav, ne glede na vrsto naprave in operacijski sistem. Iz tako povezanih naprav lahko varno projicirate poljubne vsebine (avdio in video) na zaslon, hkrati pa imate dvostranski nadzor vaše naprave kot tudi zaslona iz katerekoli strani – iz zaslona, kadar stojite pred njim ali iz svoje naprave, kadar ste oddaljeni od zaslona. Na zaslonu lahko hkrati prikazujete do 4 različne vire v načinu split view. S pomočjo Clevershare brezžične povezave lahko vaš osebni ali prenosni računalnik spremenite v napravo z zaslonom na dotik.
Aplikacija oz. klient Clevershare 2 app je na voljo za Windows, Mac, iOS in Android naprave.

Zaslonu je priložena programska oprema za interaktivni pouk

Programska oprema je pri Clevertouch-u brezplačna, prav tako so vam skozi vso življenjsko dobo naprave na voljo brezplačne vse nadgradnje in podpora.

Clever Lynx 6 (za Windows, Mac in Linux)

Lynx 6 interaktivna programska oprema omogoča učencem bogato interaktivno izkušnjo v razredu. Omogoča, da so učenci aktivno vključeni v vsebine in lahko odlično sodelujejo. Z uporabo Lynx 6 programske opreme lahko učitelji vnaprej pripravijo zanimive interaktivne vsebine pridobljene iz različnih virov. S prijaznim in intuitivnim uporabniškim vmesnikom je uporaba programa hitra, enostavna in učinkovita. Lynx 6 odpira različne tipe interaktivnih datotek, med drugim tudi tiste, ki so narejene v SMART Notebook-u. Preberite si več o Lynx 6

Snowflake Multi Teach:

Spoznajte rešitev skozi zabavo in igro pri različnih šolskih predmetih. Snowflake MultiTeach je zabavna aplikacija namenjena sproščenemu izobraževanju, pridobivanju znanja skozi igro za nadobudne šolarje. Vse igre in aktivnosti so namenjene izpopolnitvi komunikacijske in družabne ravni. Ob sodelovanju in deljenju idej skozi igro učenci pridobivajo na povezanosti in samozavesti. Snowflake MultiTeach bodo učenci z veseljem uporabljali v šoli kot tudi pri obšolskih dejavnostih.

CleverMaths:

Vključuje orodja za pripravo interaktivnih vsebin s katero boste v razredu pritegnili pozornost in zanimanje učencev. Pripravite interaktivne vsebine s ponujenimi orodji namenjenim pripravi matematičnih in fizikalnih vsebin, kakor tudi vsebin za pouk kemije. Orodja v programu vam avtomatsko pomagajo pri oblikovanju formul, izpolnjevanju le-teh. Program prepozna formulo, jo avtomatsko uporablja, jo spreminja glede na ukaze in oblikuje tudi v besedilo. Preberite si več o CleverMaths…

Omogoča uporabo programske opreme SMART Learning Suite (na voljo za doplačilo)

V kolikor želite na zaslonu uporabljati še kakšno drugo interaktivno programsko opremo, vam Clevertouch Plus Series za to zagotavlja odlične pogoje.

Kakovost zaslona proizvajalec jamči s kar 5 letno garancijo.

Dodatne informacije

Teža 57 kg
Diagonala

Dimenzije

Garancija

Ločljivost

Uporaba v šolah

Morda vam bo prav tako všeč…