Interaktivni zaslon Clevertouch Pro 65 | High Precision

4.699,00 + ddv

Vrhunski Interaktivni zaslon Clevertouch Pro namenjen poslovni uporabi. Idealen za male in srednje velike sejne sobe. Ločljivost 4K Ultra HD, velikost zaslona je 165,1 cm oz. 65″.

Opis

Nova generacija serije Clevertouch Pro namenjena posebej za poslovno uporabo s tehnologijo dotika High Precision Touch in Super Glide površino.

High Precision Touch tehnologija omogoča še izboljšano, izjemno natančnost dotika ter prepoznavo različnih velikosti objektov, s katerimi se dotaknete zaslona. Omogočeno je pisanje z 2 različnima barvama hkrati ter hkratno prepoznavo 20 dotikov.

Super Glide končni sloj antirefleksnega kaljenega stekla omogoča hitro in super gladko drsenje prstov po površini zaslona. Površina stekla je obdelana tako, da občutno zmanjšuje nabiranje umazanije in bakterij. Poleg tega preprečuje puščanje vidnih sledov prstnih odtisov.

Funkcionalnosti:  

 • Vrhunska slika živih barv in kristalne ostrine v ločljivosti Ultra HD 4K
 • Visoko odziven dotik s prsti in pisali na 20 hkratnih dotikov
 • Vgrajen računalnik z Android OS 7 (nadgradljiv na višje različice preko spleta – OTA)
 • Deluje podobno kot klasičen flipchart ali piši briši tabla, le da je digitalna – preprosto jo vključite in začenete pisati
 • Pred nameščene aplikacije na vgrajenem računalniku omogočajo preprosto odpiranje in urejanje najbolj pogostih tipov datotek (Office, PDF, avdio, video in slike)
 • Delite svoje zapiske takoj, ko jih dokončate s pomočjo QR kode, emaila ali jih shranite v oblak
 • Personalizirani profili za vsakega uporabnika posebej. S prijavo s pomočjo PIN kode ali brezžične NFC identifikacije (na voljo kot opcija) se uporabniku odpre personaliziran profil, kjer ima dostopne svoje aplikacije in shranjene vsebine.
 • MDM napredno upravljanje, nadzor ter nudenje oddaljene pomoči na vseh zaslonih centralizirano v oblaku za administratorje
 • Bistveno enostavnejša uporaba, kot pri interaktivni tabli
 • Ni vzdrževanja projektorja in nastavljanja interaktivne table
 • Neprimerno boljša uporabniška izkušnja, kot ob uporabi projektorja in interaktivne table
 • 100% brez kalibracije slike (kot je to potrebno pri interaktivni tabli) in brez izgub dragocenega časa za tovrstna opravila

Clevershare 2

Brezžično povežite na zaslon do 32 uporabniških naprav, ne glede na vrsto naprave in operacijski sistem. Iz mobilnih naprav lahko zrcalite poljubne vsebine (avdio in video) na zaslon, hkrati pa imate dvostranski nadzor vaše naprave kot tudi zaslona iz katerekoli strani – iz zaslona, kadar stojite pred njim ali iz svoje naprave, kadar ste oddaljeni od zaslona. Na zaslonu lahko hkrati prikazujete do 4 različne vire v načinu split view. Na vseh lahko uporabljate anotacijo. S pomočjo Clevershare brezžične povezave lahko vaš osebni ali prenosni računalnik spremenite v napravo z velikim zaslonom na dotik.

Clevershare klient (za Windows, Mac, iOS,  Android)  – namenjen za varen brezžični prenos slike, zvoka in dotika/miške iz naprav zaposlenih znotraj podjetja.

Clevershare USB dongle (priložen) – primarno namenjen gostom, ki ob varnemu deljenju slike hkrati pridobijo dostop do interneta brez dostopa do lokalnega omrežja.

Digitalni flipchart in orodje za pripravo predstavitev

Prednameščena aplikacija LynxPro vam omogoča piši/briši površino na katero lahko prosto napišete in urejate svoje ideje s kretnjami na virtualno neomejeni površini. Zapiske lahko nato neposredno shranite ali delite z udeleženci sestanka s pomočjo QR kode izpisane na zaslonu ali emaila. Shranite jih lahko tudi lokalno ali pošljete neposredno v OneDrive, Google Drive…

Več zaslonov isti virtualen prostor

Priložena spletna aplikacija STAGE združuje video konferenčne klice z vsebinskim sodelovanjem na Office dokumentih, PDF datotekah, slikah. Ponuja delo z digitalno belo tablo, hitre beležke. Vse seveda v realnem času, kot da bi sodelovali na istem zaslonu v istem prostoru.

Priložena programska oprema:

 

 • LynxPro Meeting (Windows) – programska oprema prilagojena za delo za anotacijami ne glede na vsebino. Izvrstno orodje za sestanke.
 • NuiteQ STAGE – virtualno sodelovanje + videokonference in deljenje datotek v realnem času.

Tehnične karakteristike:

Diagonala zaslona 65″ oz. 165 cm
Ločljivost: 4K Ultra HD
Multi Touch: 20 točkovni
Vgrajeni zvočniki
Vgrajen OPS modul s sistemom Android 7 (nadgradljiv preko interneta), 4GB RAM / 16GB Flash, Quad Core GPU in CPU, 4K, WiFi
USB vhodi: 2 Lux, 1 PC
Priključki: 3 x HDMI vhod, 1x HDMI izhod, 1 x DisplayPort, 1 x VGA, LAN, RS232
Email Out funkcija: DA
Priključek za spletno kamero: DA
Vgrajen Wi-Fi: DA
Uporabniški vmesnik: LUX
Prosta reža za Windows 10 OPS vgradni računalnik (OPS PC je na voljo kot opcija)
Garancija 5 let

Dodatna oprema:

Clevershare USB dongle (1 priložen, možnost nakupa dodatnih)
Clevercable (opcija)
Polička za NFC identifikacijo uporabnika in pritrditev 2 magnetnih pisal (opcija)
OPS Windows 10 Pro PC i5 4GB 120SSD (opcija)
OPS Windows 10 Pro PC i7 8GB 256SSD (opcija)

 

 

Dodatne informacije

Teža 49 kg
Diagonala

Dimenzije

Garancija

Ločljivost

Uporaba v podjetjih

PDF - Osnovna navodila za uporabo interaktivnega zaslona Clevertouch Pro

Prenesi dokument

PDF - Predstavitvena brošura za interaktivni zaslon Clevertouch Pro

Prenesi dokument

Morda vam bo prav tako všeč…