Akcija!

Clevertouch Plus Series 65 | High Precision 4K interaktivni zaslon za samo 1.990 €

2.459,00 1.990,00 + ddv

Interaktivni zaslon premium serije z diagonalo 165,1 cm oz. 65” je zelo primeren za manjše in srednje učilnice. Samo vključite ga in uporabljate. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina iz USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon.

Opis

POMEMBNO: Posebna akcijska cena velja samo za šole do 30. junija 2020!

Serija Clevertouch Plus s tehnologijo dotika High Precision Touch in Superglide površino

High Precision Touch tehnologija omogoča še izboljšano, izjemno natančnost dotika ter prepoznavo različnih velikosti objektov, s katerimi se dotaknete zaslona. Omogočeno je pisanje z 2 različnima barvama hkrati ter hkratno prepoznavo 20 dotikov.

Superglide končni sloj antirefleksnega kaljenega stekla omogoča hitro in gladko drsenje prstov po površini zaslona.

Funkcionalnosti: 

 • Vrhunska slika živih barv in kristalne ostrine v ločljivosti Ultra HD 4K
 • Visoko odziven dotik s prsti in pisali na 20 hkratnih dotikov
 • Vgrajen računalnik z Android OS (z omogočenimi nadgradnjami sistema preko spleta – OTA)
 • Deluje podobno kot klasičen flipchart ali piši briši tabla, le da je digitalna – preprosto jo vključite in začenete pisati
 • Pred nameščene aplikacije na vgrajenem računalniku omogočajo preprosto odpiranje in urejanje najbolj pogosto uporabljanih tipov datotek (Office, PDF, avdio, video in slike)
 • Delite svoje zapiske takoj, ko jih dokončate s pomočjo emaila ali jih shranite v oblak…
 • Personalizirani profili za vsakega učitelja posebej. S prijavo s pomočjo PIN kode ali brezžične NFC identifikacije (na voljo kot opcija) se učitelju odpre personaliziran profil, kjer ima dostopne svoje aplikacije in shranjene vsebine.
 • MDM napredno upravljanje, nadzor ter nudenje oddaljene pomoči na vseh zaslonih centralizirano v oblaku za administratorje
 • Bistveno enostavnejša uporaba, kot pri interaktivni tabli
 • Ni vzdrževanja projektorja in nastavljanja interaktivne table
 • Neprimerno boljša uporabniška izkušnja, kot ob uporabi projektorja in interaktivne table
 • 100% brez kalibracije slike (kot je to potrebno pri interaktivni tabli) in brez izgub dragocenega časa za tovrstna opravila

Clever Message

Uporabite vaš zaslon tudi za digitalno oglaševanje, kadar se ni aktivno v uporabi. Uredite vsebine v oblaku in jih pošljite na v predvajanje na zaslon.

Clevershare 2

Brezžično povežite na zaslon do 32 uporabniških naprav, ne glede na vrsto naprave in operacijski sistem. Iz tako povezanih naprav lahko iz slednjih projicirate poljubne vsebine (avdio in video) na zaslon, hkrati pa imate dvostranski nadzor vaše naprave kot tudi zaslona iz katerekoli strani – iz zaslona, kadar stojite pred njim ali iz svoje naprave, kadar ste oddaljeni od zaslona. Na zaslonu lahko hkrati prikazujete do 4 različne vire v načinu split view. Spomočjo Clevershare brezžične povezave lahko vaš osebni ali prenosni računalnik spremenite v napravo z zaslonom na dotik.

Cleverstore

Trgovina z didaktičnimi, drugimi priročnimi aplikacijami in igrami za uporabo v šolah. Na svoj Clevertouch lahko namestite katerokoli od številnih aplikacij, ki so vam na voljo v polni različici in so brezplačne. Filtri za iskanje omogočajo enostavno iskanje aplikacije primerne glede na starost, predmet ter jezik.

Dual Slot – dvojna reža za vgradnjo PC-ja

Zaslon ima zraven vgrajenega Android PC-ja še eno prosto režo za vgradnjo modularnega (OPS) Windows 10 PC-ja. Na ta način lahko interaktivni zaslon uprablja hkrati 2 vgrajena računalnika, ki sta med seboj povezana. Med njima pa lahko preklapljate na zelo hiter in preprost način kar na zaslonski sliki. Tako postane vaš interaktivni zaslon naprava vse v enem.

Preprosta uporaba

Interaktivni zaslon Clevertouch odlikuje preprostost uporabe. Uporaba je intuitivna, kot bi uporabljali tablico. Samo vključite jo in uporabljate. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina, USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon.
Številni vhodi omogočajo tudi žično priključitev več dodatnih zunanjih virov na interaktivni zaslon. HDMI izhod pa omogoča podvojitev slike iz zaslona na dodaten zaslon ali projektor.

Zaslonu je priložena programska oprema za interaktivni pouk

Programska oprema je pri Clevertouch-u brezplačna, prav tako so vam skozi vso življenjsko dobo naprave na voljo brezplačne vse nadgradnje in podpora.

Clever Lynx 6 (za Windows, Mac in Linux)

Lynx 6 interaktivna programska oprema omogoča učencem bogato interaktivno izkušnjo v razredu. Omogoča, da so učenci aktivno vključeni v vsebine in lahko odlično sodelujejo. Z uporabo Lynx 6 programske opreme lahko učitelji vnaprej pripravijo zanimive interaktivne vsebine pridobljene iz različnih virov. S prijaznim in intuitivnim uporabniškim vmesnikom je uporaba programa hitra, enostavna in učinkovita. Lynx 6 odpira različne tipe interaktivnih datotek, med drugim tudi tiste, ki so narejene v SMART Notebook-u. Preberite si več o Lynx 6

Snowflake Multi Teach:

Spoznajte rešitev skozi zabavo in igro pri različnih šolskih predmetih. Snowflake MultiTeach je zabavna aplikacija namenjena sproščenemu izobraževanju, pridobivanju znanja skozi igro za nadobudne šolarje. Vse igre in aktivnosti so namenjene izpopolnitvi komunikacijske in družabne ravni. Ob sodelovanju in deljenju idej skozi igro učenci pridobivajo na povezanosti in samozavesti. Snowflake MultiTeach bodo učenci z veseljem uporabljali v šoli kot tudi pri obšolskih dejavnostih.

DisplayNote – licenca za 10 uporabnikov:

S to rešitvijo lahko predavatelji in učitelji dostopajo do vsebin pripravljenih na Clevertouch zaslonu in z njimi upravljajo preko tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Pripravljene vsebine se lahko delijo več uporabnikom hkrati na njihove naprave preko oblaka ali WiFi-ja.

CleverMaths:

Vključuje orodja za pripravo interaktivnih vsebin s katero boste v razredu pritegnili pozornost in zanimanje učencev. Pripravite interaktivne vsebine s ponujenimi orodji namenjenim pripravi matematičnih in fizikalnih vsebin, kakor tudi vsebin za pouk kemije. Orodja v programu vam avtomatsko pomagajo pri oblikovanju formul, izpolnjevanju le-teh. Program prepozna formulo, jo avtomatsko uporablja, jo spreminja glede na ukaze in oblikuje tudi v besedilo. Preberite si več o CleverMaths…

Omogoča uporabo programske opreme SMART Learning Suite (na voljo za doplačilo)

V kolikor želite na zaslonu uporabljati še kakšno drugo interaktivno programsko opremo, vam Clevertouch Plus Series za to zagotavlja odlične pogoje.

Kakovost zaslona proizvajalec jamči s kar 5 letno garancijo.

Dodatne informacije

Teža 49 kg
Diagonala

Dimenzije

Garancija

Ločljivost

Uporaba v šolah

PDF - Izdelčni list Clevertouch Plus Series

Prenesi dokument

Morda vam bo prav tako všeč…