Akcija!

Interaktivni zaslon Clevertouch Impact Plus 2 55 4K

Original price was: 2.890,00€.Current price is: 2.599,00€. + ddv

Povsem nov model interaktivnih zaslonov premium serije za izobraževalne ustanove z diagonalo 139,7 cm oz. 55″, ki ponuja vrhunsko odzivnost in natančnost uporabe na dotik. Clevertouch Impact Plus 55” je primeren za majhne učilnice in kabinete. Delo z njim je preprosto, kot bi uporabljali tablico. Samo vključite ga in delate z njim. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina iz USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon. Uporabite prednameščene namesnke aplikacije za poučevanje ali si jih brezplačno prenesite preko Clevershare. Ločljivost 4K Ultra HD ponuja kristalno jasno in kontrastno sliko.

Opis

Nova generacija, večkrat nagrajene in med uporabniki najbolj priljubljene serije Clevertouch IMAPCT Plus s tehnologijo dotika High Precision Touch in Super Glide površino.

Zaslon lahko za pouk na daljavo ali za hibridni način poučevanja uporabljate s poljubno konferenčno kamero (na voljo kot opcija). S tem vas učenci, dijaki in študenti spremljajo med predavanjem, ob enem pa jim lahko v konferenčni klic vzporedno delite še vsebino zaslona.

Kamera Kindermann    Kamera Polycom

High Precision Touch tehnologija omogoča še izboljšano, izjemno natančnost dotika z ločljivostjo kar 1mm ter prepoznavo različnih velikosti objektov, s katerimi se dotaknete zaslona. Omogočeno je pisanje z 2 različnima barvama hkrati ter hkratno prepoznavo 20 dotikov. Funkcija Palm Rejection omogoča naravno drsenje dlani po zaslonu med pisanjem s priloženim pisalom. Ti zasloni se ponašajo tudi z zavidljivo odzivnostjo slike.

Super Glide končni sloj antirefleksnega kaljenega stekla omogoča hitro in gladko drsenje prstov po površini zaslona, hkrati pa občutno zmanjšuje zadrževanje bakterij in sledov prstnih odtisov. Tehnologija Zero bonding pa zagotavlja sliko brez paralakse (t.j. lomljenje svetlobe oz. optični zamik pisave), izkušnjo kot bi pisali s klasičnim pisalom na papir.

S časovno neomejenimi licencami ponujajo aplikacije Lynx Whiteboard, Lynx in Snowflake. V marketu aplikacij Cleverstore pa je prosto dostopnih več kot sto didaktičnih aplikacij ter številna orodja. Zasloni IMPACT Plus 2 pomagajo prihraniti čas pri pripravi izobraževalnih vsebin in v pedagoškem procesu prinašajo najvišjo odzivnost in interaktivnost z višjo motiviranostjo in vključenostjo učencev.

 
Več o novostih     Koristi zaslonov

 

Prva serija IMPACT Plus je prejela že številne nagrade

Ključne novosti in dodatne koristi za uporabo v zbornicah, učilnicah, predavalnicah in sejnih sobah izobraževalnih ustanov

 • Vrhunska slika z visoko svetilnostjo in kontrastom, živih barv in kristalne ostrine v ločljivosti Ultra HD 4K.
 • Visoko odziven dotik s prsti in pisali na 20 hkratnih dotikov.
 • Prilagodite funkcionalnost in izgled začetnega zaslona s pomočjo ClevertouchLive sistema v oblaku
 • Vgrajen izjemno zmogljiv računalnik z Android OS 9.0 (z omogočenimi nadgradnjami sistema preko spleta – OTA).
 • Prednaložene aplikacije omogočajo takojšnjo uporabo.
 • Deluje podobno kot klasičen flipchart ali piši briši tabla, le da je digitalna – z neomejenim prostorom za pisanje.
 • Pred nameščene aplikacije na vgrajenem Android računalniku omogočajo preprosto odpiranje in urejanje najbolj pogosto uporabljanih tipov datotek (Office, PDF, avdio, video in slike, brskalnik, Youtube, Lynx, Note…).
 • Delite svoje zapiske takoj, ko jih dokončate s pomočjo QR kode, e-maila ali jih shranite v oblak
 • Personalizirani profili za vsakega učitelja oz. profesorja posebej. S prijavo s pomočjo PIN kode ali opcijske brezžične NFC identifikacije se učitelju oz. profesorju odpre personaliziran profil, kjer ima dostopne svoje aplikacije in shranjene vsebine.
 • MDM napredno upravljanje, zaščito, nadzor ter nudenje oddaljene pomoči na vseh zaslonih centralizirano v oblaku za administratorje.

 

ClevertouchLive

ClevertouchLive je platforma za upravljanje z digitalnimi vsebinami iz oblaka (Content Management System Platform – CMSP). S pomočjo tega si lahko začetni zaslon prilagodite po svoji meri, izbirate različne predloge, dodate poljubne aplikacije in vsebine, ki so nato na voljo kot bližnjice na dotik. Namestite si lahko poljubne aplikacije kar na daljavo.

Uporabite vaš zaslon tudi za digitalno obveščanje, kadar ni aktivno v uporabi. Kadarkoli in kjerkoli lahko urejate vsebine za prikazovanje v oblaku in jih pošljite v predvajanje na zaslon. Prav tako lahko na ta način pošiljate izredna obvestila, ki se takoj pojavijo na enem ali več zaslonih hkrati, ne glede ali je zaslon v uporabi ali ne.

Več o Clevermessage

 

Clevershare

Brezžično povežite na zaslon do 50 uporabniških naprav, ne glede na vrsto naprave in operacijski sistem. Iz tako povezanih naprav lahko projicirate poljubne vsebine (avdio in video) na zaslon, hkrati pa imate dvostranski nadzor vaše naprave kot tudi zaslona, odvisno iz katere strani upravljate vsebino – iz zaslona, kadar stojite pred njim ali iz svoje naprave, kadar ste oddaljeni od zaslona. Na zaslonu lahko hkrati prikazujete do 6 različnih virov v načinu “split view”. Spomočjo Clevershare brezžične povezave lahko vaš osebni ali prenosni računalnik spremenite v napravo z zaslonom na dotik.

Clevershare

Spoznajte Clevershare

 

Cleverstore

Trgovina z didaktičnimi, drugimi priročnimi aplikacijami in igrami za uporabo v šolah. Na svoj Clevertouch lahko namestite katerokoli od številnih aplikacij, ki so vam na voljo v polni različici in so brezplačne. Filtri za iskanje omogočajo enostavno iskanje aplikacije primerne glede na starost, predmet ter jezik.

 

Dodatna prosta reža za vgradnjo Windows PC-ja

Zaslon ima poleg vgrajenega Android PC-ja še eno prosto režo za vgradnjo modularnega (OPS) Windows 10 PC-ja. Na ta način lahko interaktivni zaslon uprablja hkrati 2 vgrajena računalnika, ki sta med seboj povezana. Med njima pa lahko preklapljate na zelo hiter in preprost način kar na zaslonski sliki. Tako postane vaš interaktivni zaslon naprava “vse v enem”.

OPS vgradni računalniki

 

Preprosta uporaba

Interaktivni zaslon Clevertouch odlikuje preprostost uporabe. Uporaba je intuitivna, kot bi uporabljali tablico. Samo vključite ga in pričnete z delom. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina, USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon. Številni vhodi omogočajo tudi žično priključitev več dodatnih zunanjih virov na interaktivni zaslon. HDMI izhod pa omogoča podvojitev slike iz zaslona na dodaten zaslon ali projektor.

 

Priložena programska oprema (Windows, Mac, Linux in Android):

 • Lynx – za izdelavo in izvedbo interaktivnega pouka. Na voljo tudi za namestitev na vgrajen Android PC. Odpira tudi datoteke .IWB, .notebook, .pptx in ostale
 • NuiteQ SnowFlake – prenesite znanje do učencev s pomočjo inovatinvih aktivnosti, iger, odzivnega sistema ipd.

Programska oprema priložena pri Clevertouch-u je brezplačna, prav tako so vam skozi vso življenjsko dobo naprave na voljo vse nadgradnje in podpora brez dodatnih doplačil.

O Clevertouch Lynx     O Snowflake     O centralnem upravljanju

 

Tehnične značilnosti

 • diagonala zaslona 140 cm oz. 55”
 • ločljivost Ultra HD 4K 3840×2016
 • Svetilnost 420 cd/m2
 • Tipični kontrast 4500:1 (5000:1 dinamični)
 • Odzivnost 5ms
 • Multi Touch, 20 točkovni
 • vgrajeni kakovostni stereo zvočniki 2x15W + 15W nizkokotonec
 • v okvir vgrajena serja 6 več smernih mikrofonov z dometom 8m
 • vgrajen zelo zmogljiv računalnik s sistemom Android 9.0 (nadgradljiv preko interneta), 6GB RAM / 64GB Flash, Quad Core GPU in CPU, Wifi
 • priključki 3xHDMI, 1x HDMI izhod, VGA, 2x LAN, RS232, 2x USB Type-C 1x s polnilno funkcijo 65W, 1x USB 2.0, 4x USB 3.0, 2x USB-B 2.0 za dotik
 • Prilagojen za uporabo s spletno kamero: DA
 • Wi-Fi vmesnik: DA
 • uporabniški vmesnik LUX za hitro in intuitivno uporabo
 • življenjska doba 50.000 ur
 • garancija 5 let
 • Podpora in hitri odziv v Sloveniji

 

Vsi zasloni Clevertouch so skladni in cetificirani s standardi CE, FCC, UL, Energy Star in EEC.

 

Dodatna oprema

 • Clevershare USB dongle (opcijska možnost nakupa v izvedbi 3.1 Type C).
 • OPS Windows 10 Pro PC i5 10. generacije 8GB 250SSD (opcija).
 • OPS Windows 10 Pro PC i7 10. generacije 16GB 250SSD (opcija).

Nosilci in stojala   Ostali dodatki   OPS vgradni računalniki

 

Funkcionalnost zaslona Clevertouch Impact 2 Clevertouch Impact Plus 2
Diagonale interaktivnih zaslonov 65″ 4K, 75″ 4K, 86″ 4K 55” 4K, 65″ 4K, 75″ 4K, 86″ 4K
Delovni pomnilnik Android PC modula (RAM) 3GB RAM 6GB RAM
Kapaciteta pomnilnika za shranjevanje podatkov v Android PC 32G 64GB
Ločljivost zaslona 4K UHD (3840×2160 @60Hz) ? ?
Zaščitno steklo zaslona z dodatno ojačitvijo – Mohs Level 7 ? ?
Zaznavanje dotika: High Precision Technology ? ?
Sočasno neodvisno zaznavanje 20 točk dotika zaslona ? ?
Upravljanje na dotik s prsti, gestami in priloženim pisalom ? ?
Sočasno pisanje večih oseb ? ?
Pisalo z dvojnim prepoznavanjem konice in barve ? ?
Zaklep dotika z dlanjo (Palm Rejection) ? ?
Označevanje in pisanje po katerikoli prikazani vsebini (ne glede na vir slike) ? ?
Ključna programska oprema: digitalna bela tabla, označevanje, časovnik, multimedijski predvajalnik, spletni brskalnik, prikazovalnik PDF dokumentov, snemanje zaslona, orodje za vrtenje, glasovanje, matematična orodja ? ?
Kompatibilnost z Windows 7 do 10, Windows XP, Linux, Mac, Android, Chrome ? ?
Uporabniški vmesnik: LUX 9, Vgrajen zmogljivejši Android PC z različico Android 9.0   ?
Zvočniki 2 X 15W ? ?
Prosta reža za vgradni OPS Intel PC ? ?
Zero Bonding za manjšanje učinka paralakse Gen 1 Gen 2
6 več smernih mikrofonov vgrajenih v okvir ? ?
Samodjeni vklop s pomočjo senzorja gibanja   ?
Vgrajeni mikrofoni za konferenčne klice ali snemanje zvoka   ?
2 x USB-C, od tega 1 z možnostjo polnjenja priključene naprave 65W ? ?
Vgrajena NFC tehnologija za prijavljanje uporabnikov s pomočjo priloženih NFC kartic   ?
Vgrajena strojna oprema za brezžično povezovanje preko USB Clevershare adapterja   ?
Vgrajen “Super Wide Sound” 15W nizkotonski zvočnik   ?
Uporabniški vmesnik Android modula v 4K ločljivosti   ?
Anatomsko oblikovana kovinska pisala v obliki klasičnega svinčnika   ?
Prosta reža za nadgradnjo z novejšim ali zmogljivejšim Android PC modulom   ?
Vgrajen senzor svetilnosti   ?
4K prikaz uporabniškega vmesnika   ?

 

Dodatne informacije

Teža 33,9 kg
Dimenzije 142,8 × 22,0 × 90,2 cm
Diagonala

Dimenzije

Garancija

Ločljivost

Uporaba v šolah

Teža brez embalaže

27,7 kg

PDF - Izdelčni list Clevertouch Impact Plus

Prenesi dokument

PDF - Tehnične značilnosti Clevertouch Impact Plus

Prenesi dokument

Morda vam bo prav tako všeč…