Akcija!

Interaktivni zaslon Clevertouch Impact MAX 65

Original price was: 2.977,00€.Current price is: 2.079,00€. + ddv

Povsem nov model interaktivnih zaslonov za izobraževalne ustanove z diagonalo 165 cm oz. 65″, ki ponuja vrhunsko odzivnost in natančnost uporabe na dotik. Vse to za dosegljivo ceno. Clevertouch Impact MAX 65” je primeren za manjše učilnice. Delo z njim je preprosto, kot bi uporabljali tablico. Samo vključite ga in delate z njim. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina, USB ključa, oblaka ali jih brezžično prenesite na zaslon. Uporabite prednameščene aplikacije za poučevanje ali si jih brezplačno prenesite preko marketa Cleverstore.

Opis

Nova, cenovno dostopnejša in še izboljšana generacija interaktivnih zaslonov Clevertouch Impact MAX s tehnologijo dotika High Precision Touch in Super Glide površino.

Zasloni serije Clevertouch Impact MAX so popolna in vsestranska rešitev za učilnico po zelo dostopni ceni. Vsebujejo tehnologijo z izjemno visoko natančnostjo zaznavanja dotika in s 4K ločljivostjo. S časovno neomejenimi licencami ponujajo aplikacije Lynx Whiteboard, Lynx in Snowflake. V marketu aplikacij Cleverstore pa je prosto dostopnih več kot sto didaktičnih aplikacij ter številna orodja. Zasloni Impact MAX pomagajo prihraniti čas pri pripravi izobraževalnih vsebin in v pedagoškem procesu prinašajo najvišjo odzivnost in interaktivnost z višjo motiviranostjo in vključenostjo učencev.

V okvir vgrajeni več smerni mikrofoni zagotavljajo takojšnjo pripravljenost za oddaljeni ali hibridni pouk. Dodate lahko še USB videokonferenčno kamero (opcijsko na voljo več modelov). S tem vas učenci, dijaki in študenti spremljajo med predavanjem, ob enem pa jim lahko v konferenčni klic vzporedno delite še vsebino zaslona.

Kamera Kindermann    Kamera Polycom

High Precision Touch tehnologija omogoča še izboljšano, izjemno natančnost dotika ter prepoznavo različnih velikosti objektov, s katerimi se dotaknete zaslona. Omogočeno je pisanje z 2 različnima barvama hkrati ter sočasno prepoznavo 20 dotikov.

Super Glide končni sloj antirefleksnega kaljenega stekla omogoča hitro in gladko drsenje prstov po površini zaslona, hkrati pa občutno zmanjšuje zadrževanje bakterij in sledov prstnih odtisov.

Več o novostih     Koristi zaslonov

 

Clevertouch zasloni so prejeli že številne nagrade

Ključne novosti in dodatne koristi za uporabo v zbornicah, učilnicah, predavalnicah in sejnih sobah izobraževalnih ustanov

 • Vrhunska slika živih barv in kristalne ostrine v ločljivosti Ultra HD 4K.
 • Visoko odziven dotik s prsti in pisali na 20 hkratnih dotikov.
 • Prilkuček USB 3.1 tip C, s funkcijo polnjenja naprave 65W
 • Vgrajen računalnik z Android OS 11 (z omogočenimi nadgradnjami sistema preko spleta – OTA).
 • Prednaložene aplikacije omogočajo takojšnjo uporabo.
 • Vgrajenih 6 mikrofonov za takojšnjo pripravljenost na konferenčne seje na daljavo
 • Deluje podobno kot klasičen flipchart ali piši briši tabla, le da je digitalna – z neomejeno površino.
 • Pred nameščene aplikacije na vgrajenem Android računalniku omogočajo preprosto odpiranje in urejanje najbolj pogosto uporabljanih tipov datotek (Office, PDF, avdio, video in slike, brskalnik, Youtube, Lynx Whiteboard…).
 • Delite svoje zapiske takoj, ko jih dokončate s pomočjo QR kode, e-maila ali jih shranite v oblak
 • MDM napredno upravljanje, nadzor, zaščito ter nudenje oddaljene pomoči na vseh zaslonih centralizirano v oblaku za administratorje.

 

Clever Live

Clever Live je platforma za upravljanje z digitalnimi vsebinami iz oblaka (Content Management System Platform – CMSP). S pomočjo tega si lahko začetni zaslon prilagodite po svoji meri, izbirate različne predloge, dodate poljubne aplikacije in vsebine, ki so nato na voljo kot bližnjice na dotik. Namestite si lahko poljubne aplikacije kar na daljavo.

Uporabite vaš zaslon tudi za digitalno obveščanje, kadar ni aktivno v uporabi. Kadarkoli in kjerkoli lahko urejate vsebine za prikazovanje v oblaku in jih pošljite v predvajanje na zaslon. Prav tako lahko na ta način pošiljate izredna obvestila, ki se takoj pojavijo na enem ali več zaslonih hkrati, ne glede ali je zaslon v uporabi ali ne.

 

Več o Clever Live

 

Clevershare

Brezžično povežite na zaslon do 50 uporabniških naprav, ne glede na vrsto naprave in operacijski sistem. Iz tako povezanih naprav lahko projicirate poljubne vsebine (avdio in video) na zaslon, hkrati pa imate dvostranski nadzor vaše naprave kot tudi zaslona, odvisno iz katere strani upravljate vsebino – iz zaslona, kadar stojite pred njim ali iz svoje naprave, kadar ste oddaljeni od zaslona. Na zaslonu lahko hkrati prikazujete do 9 različnih virov v načinu split view. S pomočjo Clevershare brezžične povezave lahko vaš osebni ali prenosni računalnik spremenite v napravo z zaslonom na dotik.

Clevershare

Spoznajte Clevershare

 

Prosta reža za vgradnjo Windows PC-ja

Zaslon ima poleg vgrajenega Android PC-ja še eno prosto režo za vgradnjo modularnega (OPS) Windows 10/11 PC-ja. Na ta način lahko interaktivni zaslon uporablja hkrati 2 vgrajena računalnika, ki sta med seboj povezana. Med njima pa lahko preklapljate na zelo hiter in preprost način kar na zaslonski sliki. Tako postane vaš interaktivni zaslon naprava “vse v enem”.

OPS vgradni računalniki

 

Preprosta uporaba

Interaktivni zaslon Clevertouch odlikuje preprostost uporabe. Uporaba je intuitivna, kot bi uporabljali tablico. Samo vključite ga in pričnete z delom. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina, USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon. Številni vhodi omogočajo tudi žično priključitev več dodatnih zunanjih virov na interaktivni zaslon. HDMI izhod pa omogoča podvojitev slike iz zaslona na dodaten zaslon ali projektor.

 

Priložena programska oprema (Windows, Mac, Linux in Android):

 • Lynx Whiteboard – za izdelavo in izvedbo interaktivnega pouka s številnimi viri, dostopnimi kar iz spleta. Odpira tudi datoteke .IWB, .notebook, .pptx in ostale. Prenesite znanje do učencev s pomočjo inovativnih aktivnosti, iger, odzivnega sistema ipd.

Programska oprema priložena pri Clevertouch-u je brezplačna, prav tako so vam skozi vso življenjsko dobo naprave na voljo vse nadgradnje in podpora brez dodatnih doplačil.

O Clevertouch Lynx       O centralnem upravljanju

 

Tehnične značilnosti

 • Diagonala zaslona 165 cm oz. 65”
 • Ločljivost Ultra HD 4K 3840×2016
 • Svetilnost 450cd/m2
 • Tipični kontrast 4000:1
 • Odzivni čas 5ms
 • Multi Touch, 20 točkovni
 • Vgrajeni kakovostni stereo zvočniki 2x20W
 • Vgrajen OPS modul s sistemom Android 11 (nadgradljiv preko interneta), 8GB RAM / 64GB Flash, 4K grafika in Octa Core CPU, WiFi in Bluetooth 5.0
 • Priključki 3x HDMI vhod, 1x HDMI izhod, VGA, 2x LAN, RS232, 1x USB 2.0, 4x USB 3.0, 1x USB Tip-C za prenos zvoka, slike, dotika s funkcijo napajanja 65W
 • Prilagojen za uporabo s spletno kamero: DA
 • WiFi vmesnik: DA
 • Uporabniški vmesnik LUX 11 za hitro in intuitivno uporabo
 • Življenjska doba 50.000 ur
 • Garancija 5 let
 • Zagotovljen servis, podpora in hitra odzivnost v Sloveniji

 

Vsi zasloni Clevertouch so skladni in cetificirani s standardi CE, FCC, UL, Energy Star in EEC.

 

Dodatna oprema

 • OPS Windows 10 Pro PC i5 8GB 240SSD (opcija).
 • OPS Windows 10 Pro PC i7 16GB 250SSD (opcija).

Nosilci in stojala   Ostali dodatki   OPS vgradni računalniki

 

 

Dodatne informacije

Teža 49,7 kg
Dimenzije 162,8 × 20,8 × 99,2 cm
Diagonala

Dimenzije

Garancija

Ločljivost

Uporaba v šolah

Teža brez embalaže

39,90 kg

PDF - Izdelčni list Clevertouch Impact MAX

Prenesi dokument

Morda vam bo prav tako všeč…